Bende konyadayım canım sen hangi doktora gidiyorsunQUbu kadar tesadüf olamaz ben medicana necati özçimen sen
Canım senin kaçıncı denemen birde problem neydiBende konyadayım canım sen hangi doktora gidiyorsun
evet yaptım betahcg 2 çıktı gebelik yok dedi doktor maelsefTest yaptın mı sen canım
Bide bana sor zor sabrettim eşim annem bu sefer engel oldular sabret 14 denince çıkmazsa üzülürsün dediler belirti yok cnn hic bisey hissetmiyoru.m iyi dusunmek istiyorum .. 5. 6.7 günlerde vakit geçmesi hic çatlayacaktım 12.gün yapıyım dedim sakın dediler yarın sabahtan yapcm bklmNasıl bu kadar sabrettin canım 9.günde test yapmaya başlayanlar var hayırlı olsun inşallah bir belirti oldumu
Canım sen konyadayım demiştin diğmi yazdım ama görmedin sanırım hangi doktora gidiyorsunBide bana sor zor sabrettim eşim annem bu sefer engel oldular sabret 14 denince çıkmazsa üzülürsün dediler belirti yok cnn hic bisey hissetmiyoru.m iyi dusunmek istiyorum .. 5. 6.7 günlerde vakit geçmesi hic çatlayacaktım 12.gün yapıyım dedim sakın dediler yarın sabahtan yapcm bklm
Ne yazdn canm yok ankara hulisi bülent e gidiyorum başkent hsCanım sen konyadayım demiştin diğmi yazdım ama görmedin sanırım hangi doktora gidiyorsun
anladım bir karışıklık oldu sanırım :))) bende konyadayım diye sen yazmıştın banada onun önceki sayfalarda görürsün bende aynı şehirde birini buldum diye sevinmiştiimNe yazdn canm yok ankara hulisi bülent e gidiyorum başkent hs
Yumurta çatlağdını anlamak için progrstan mu bakılıyor bnde doktpra sordn ee nerden anlcaz öatlato öatlamdğnı diye kan mu vercem dedm oda kanda belli olması öncesi öncesi sonrası yapmamız lazım senden önce kan almdğmz için bilemeyiz dedi bnde anlamadım ama hayrlısı olsn bu ay böyle olsn diğer aylara inş düzenli bi tedavi aşamam olur umarım gerek kalmaz bizlerde yaşarız o duyguyu. Peki usg de belli olmaz mu yumurta çatlayıp çatlamdğırahat ol canım, ben dün kontrol için gitmiştim neye uğradığımı şaşırdım.. muayene ettiler,eşin burda mı hemen kan ver ve eşini ara gelsin dediler..ben dedim ee benim çatlatma iğnem duruyor daha diye,yok yumurtan çatlamış dediler,,kanda progesteron a bakıldı,muhtemelen pazar akşamı çatlamış endişe edilecek bir şey yok dediler,pazar akşamı adet sancısı gibi sancım da olmuştu..zaten çatlatma iğnesini vurulsanda 36 saat içinde aşılamayı yapacaktık,zaten yumurtan kendi çatlamış endişe etme dediler.. apar topar girdim yani aşılamaya..
dün akşamdan beri ara ara gelen adet sancısı gibi sancım var, fitil kullanıyorum.. dün aşılamadan sonra uzandım wc dışında kalkmadım,duş almadım..oturarak çalıştığım için de işe geldim.. biz üzerimize düşeni yaptık,takdir Allah'ın artık..
ya canımKızlar kan sonucunu öğrendim tlf ile 2.1 yazıyor referans aralığı 0-5 arası yazıyor ne oluyor anlamadım şimdi
çok üzüldüm canım rabbim inşallah bidakine nasip ederevet yaptım betahcg 2 çıktı gebelik yok dedi doktor maelsef
Ben de aydınlı değilim ama Aydın merkezdeyim canım. İnşallah güzel haberler veririzanladım bir karışıklık oldu sanırım :))) bende konyadayım diye sen yazmıştın banada onun önceki sayfalarda görürsün bende aynı şehirde birini buldum diye sevinmiştiim
Canım sende dün yaptırdın demi benim gibi aşılamayı. Yaptınmı bugun jeli. Nasıl oluyo Bide bana iğne verdi göbekten yapılacak. İki kimyasal gebelik vardı da benimKoçarlıdan canım sen?
Aaa bende Aydın’da yaşıyorum üniversite de yaptırıyorum aşılamamı sen nerde yaptırıyorsunEvet aydınlıyım canım bana da jel verdi fitil ağız alışkanlığı olmuş öyle yazmışım bana hemen başla her gün bi tane dedi.. ilaçlarla birlikte 1000tl tuttu canım
Burda baya Aydın’da yaşayan var :)Canım sende dün yaptırdın demi benim gibi aşılamayı. Yaptınmı bugun jeli. Nasıl oluyo Bide bana iğne verdi göbekten yapılacak. İki kimyasal gebelik vardı da benim
Al bi tane dahaOoo sonunda hemşerim bende aydınlıyım hayırlı olsun aydın ın neresinden
Progestron testi yumurtanın çatlayıp catlamadıgını gösterir canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladığını 10 ve üzeri ise çok sağlıklı bi yumurta çatlattığını gösterirYumurta çatlağdını anlamak için progrstan mu bakılıyor bnde doktpra sordn ee nerden anlcaz öatlato öatlamdğnı diye kan mu vercem dedm oda kanda belli olması öncesi öncesi sonrası yapmamız lazım senden önce kan almdğmz için bilemeyiz dedi bnde anlamadım ama hayrlısı olsn bu ay böyle olsn diğer aylara inş düzenli bi tedavi aşamam olur umarım gerek kalmaz bizlerde yaşarız o duyguyu. Peki usg de belli olmaz mu yumurta çatlayıp çatlamdğı
Slm canımAl bi tane daha
Bende merkezSlm canımaydın ın neresinden ben didim ilçesinden
Nerde yaptırdın aşılamanı bende yarın yaptırıyorum dün vurdum çatlatma iğnesiSlm canımaydın ın neresinden ben didim ilçesinden
Canım benim işler karışık son anda doktor değiştirdim yani bugün içime hiç bir yer sinmiyor orasımı burasımı derken sonuçda bilmedimiz memleket konyadayım ben tayinimiz yeni çıktı bakalım c.tesi iyi anlatılan özel bir klinik var ön görüşme için gidicem ama daha adet de olmadım ne derler bilmiyorum sana doktormu önerdi aşılama diye ben kararsızımNerde yaptırdın aşılamanı bende yarın yaptırıyorum dün vurdum çatlatma iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?