Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasıl bu kadar sabrettin canım 9.günde test yapmaya başlayanlar var hayırlı olsun inşallah bir belirti oldumu
Bide bana sor zor sabrettim eşim annem bu sefer engel oldular sabret 14 denince çıkmazsa üzülürsün dediler belirti yok cnn hic bisey hissetmiyoru.m iyi dusunmek istiyorum .. 5. 6.7 günlerde vakit geçmesi hic çatlayacaktım 12.gün yapıyım dedim sakın dediler yarın sabahtan yapcm bklm

Canım sen konyadayım demiştin diğmi yazdım ama görmedin sanırım hangi doktora gidiyorsun

Yumurta çatlağdını anlamak için progrstan mu bakılıyor bnde doktpra sordn ee nerden anlcaz öatlato öatlamdğnı diye kan mu vercem dedm oda kanda belli olması öncesi öncesi sonrası yapmamız lazım senden önce kan almdğmz için bilemeyiz dedi bnde anlamadım ama hayrlısı olsn bu ay böyle olsn diğer aylara inş düzenli bi tedavi aşamam olur umarım gerek kalmaz bizlerde yaşarız o duyguyu. Peki usg de belli olmaz mu yumurta çatlayıp çatlamdğı

Progestron testi yumurtanın çatlayıp catlamadıgını gösterir canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladığını 10 ve üzeri ise çok sağlıklı bi yumurta çatlattığını gösterir

Nerde yaptırdın aşılamanı bende yarın yaptırıyorum dün vurdum çatlatma iğnesi
Canım benim işler karışık son anda doktor değiştirdim yani bugün içime hiç bir yer sinmiyor orasımı burasımı derken sonuçda bilmedimiz memleket konyadayım ben tayinimiz yeni çıktı bakalım c.tesi iyi anlatılan özel bir klinik var ön görüşme için gidicem ama daha adet de olmadım ne derler bilmiyorum sana doktormu önerdi aşılama diye ben kararsızımbelki direk tüpe geçerim senin yaşın kaç problem ney canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…