Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım eylulde 2 yıl olcak evleneli bende sorun yok eşimde varikosel vardı ameliyat oldu Ağustos da 1 yıl olcak sayısı düzeldi biraz hızda sorun var ama ürologa göre bu rakam ve hızla olur diyor...daha detaylı araştırmak için uni Hastanesi'ne gittim amh ve diğer testler yapıldı herşey normal doktor aşılama yapalım dedi zaten rapor için 3 tane iğneli aşılama denemem gerek öyle çok bariz sorun yok canım sizde ne sikinsı var di

Progestron testi yumurtanın çatlayıp catlamadıgını gösterir canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladığını 10 ve üzeri ise çok sağlıklı bi yumurta çatlattığını gösterir
Bu bilgi için çok tşk edrm şimdi bnm Perşembe aşılamam olcak Çarşamba Perşembe ve cuma protestrona baktırsam anlarım ozamn öatlayıp çatlamadğnı değilmi çnkü çatlatma iğnesiz yapılacak aşılamam

Merhaba tesadüfen konuyu okurken Aydın'da olduğunuzu görünce yazma gereği duydum, gelecek ay aşılama yaptırmayı planlıyorum meekezdeyim bende kime gidiyorsunuz süreç nasıl oluyor bilgi veiremisnz
Ben ilk asilamami medinovada yaptırdım memnun kalmadım beni tüp bebeğe yolladılar ben biraz daha beklemek istedim geçen ay uni hastanesine gittim özelden hiç bir farkı yok aynı şeyler yapılıyor amh testi dışarda ücretli ama üni de ücretsiz yapılıyor ozgurdenizö turana gidiyorum hiç bı sorun yaşamadım hemen rapor çıkardı özelde 1.600 tutmuştu bunda 400tl falan anca tuttu doktor numarasını veriyor herhangi bir durumda ariyabiliyorum memnunum yani unutmadan aşılama yapmadan önce esin 2defa unide test yapmak zorunda gelecek ay düşünüyorsan bu ay yolla yaptirsin testleri

Evlilik nedeniyle izmire taşındım canım ilk denemem olucak inşallah da son olur

Canım sende dün yaptırdın demi benim gibi aşılamayı. Yaptınmı bugun jeli. Nasıl oluyo Bide bana iğne verdi göbekten yapılacak. İki kimyasal gebelik vardı da benim
Bişey hissetmedim öyle ağrı sızı olmadı youtubeden bakıp açtım jeli sonra verdim içindekini uzandım beş dakka sonra normal günlük yaşantıya devam

Canım bende az yumurtlama oluyor ben 2.çocuk için uğraşıyorum ben evleneli 12 yıl oldu bir tane oğlum var 11 yaşında doğal yolla gebe kaldım ama 2.bizi uğraştırıyor yani yaşım 33 fazla ara verdim izmir de aruh bey var tafsiye ederim yengem 1 ay da gebe kaldı 40 yıllık hekim bence direk ona gidin ben memlekette olsam direk ona giderdim ama sonuçda doktorlarda vesile RABBİM ol dedikden sonra olmazlar olur benimde fsh falan gayet iyi ama geçen hafta amh biraz düşük çıktı sonuç 0.88 kafam çok karışık yani ...dilerim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ....

Evet amh düşükmüş bende 33 taşıma gırdım 2yıl olcak evleneli bakalım burda sonuç alamazsam izmiri arastırcam inşallah

İnşallah canım sanırım hayırlıysa evlat sahibi bir olsak bir daha jinekoloğun önünden geçmeyiz o hale geldik
Aynen canım ya gelen ilaç kullanmak kesinlikle ağzıma sokmucam Allahım bin güzel günlerin hatrına peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) yüzü suyu hürmetine bu istediğimizi geri çevirmesin Allahım kimseyi düşmanımı bile bununla sınamasın hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gönülden isteyen herkese

Amin canım benim her gün ağlamaktan boş boş gezmekten bıktım RABBiM kimseyi bununla sınamasın çok zor bazen diyorum ki ALLAHIM 1 tane daha yavrum olsun onu göreyim ondan sonra öyle öleyim neler çekiyoruz psikolojik olarak bitiğiz ne eve hayrım var be eşime ne de çocuğuma öyle dağıldım ki tüp bebeğe veya aşılamaya grçicez ama yine de anlamsız bir korku var içimde içimden bir ses uğraşma olmıycak diyor ama sonra sanki minik yavrumun anne benim için savaş diyor araftayım yani biz bu kadar zorluk çekerken hamike olduğunu öğrenip yavrusuna kıyanlara yada doğurup bir kenara atanlardan nefret ediyorummm inan şu an karşıma öğle biri çıksa direk alıp kendi yavrum gibi bakarım bu işlerle uğraştığımdan beri inan çevremdeki herkes hamile kaldı ne yalan söyleyim kıskanmıyor değilim keşke bende olsam diyorum hep çünkü hamile kalanların çoğunun 3.yada 4.çocuğu sevinmiyorlar bile kazayla oldu diyorlar bizler özene bezene yapıyoruz olmuyor olmuyor işte gülsem mi ağlasam mı RABBİM bu zor sınavdan geçerken bizlerin işlerini kolaylaştırsın lütfen bunu okuyan herkes birbiri için duayı eksik etmesin çünki kimin duasının kabul olacağı bilinmez keşke bir ışınlanma cihazı olsaydı da bundan on yıl sonrasına gitsek kimbilir belki on yıl sonra belki bizlerinden 3 veya 4 çocuğu olur belki de halan bazılarımız uğraşıyor oluruz aslında 2 seçenekde bi bakıma iyi ya umudunu kesip kaderim buymuş demek yada boşuna strese girmişim demek var en zoru da dediğim gibi araf da kalmak bazende aklıma padişahlar geliyor hani her cariye bir kez hünkarın odasına giriyormuş ya şehzade vermek için eşime diyorum sen padişah olsan mümkün değil ben sana 6 ,7 tane evlat veremezmişim eeeee geçmişte tüp bebek de yok offfff saçmaladım kusura bakma yaa fazla dolmuşum rahatladımm biraz ....

Kızlar bir hafta önce doktora gittim yumurtalıklarima baktı bir hafta sonra gel eşin sperm testi versin dedi. Eşimin sperminde hız problemi vardi. Benimde yine yumurtama bakacaktır ne kadar büyümüş diye. Cuma günü bir hafta doluyor esimle gideceğiz. Bu ay seni hamile bırakacağım ya normal ya aşılama yoluyla dedi ama inanın anlamadım nasıl.olacak ? Cuma günü adetimin 12. Gunu. eşim sperm verecek hızına fln bakicak tekrar. Benimde yumurtama bakacak ama aşılama yapacaksan yumurtama uyarilmadi. Uyarilmadan nasıl aşılama yapacak ben hiç hap fln da kullanmadım buna ilişkin Hiçbir şey anlamadım

Herkese hayırlı günler. Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik ama cocugumuz olmadı eşimde sperm hızında sorun vardı yuzde sifirdi hiz citf tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olali beş ay oldu değerlerimiz ameliyat sonrası düzeldi.bende dün rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür doktor birdaha ki ay asilama yapabiliriz dedi hgs hamileligi kolaylaştırır diyolar dedim o tüplerin de sorun olanlar için geçerli senin ki zaten açık bi etkisi olmaz dedi sizler de asilama dan önce hgs cektirmissiniz sizin doktorlariniz ne dedi hgs tüpler açık olsa bile etki edermi yoksa etkisi olmaz aşılamaya mi geçelim bizde kafamız karıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…