- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Yok hoc konya demedim cnmanladım bir karışıklık oldu sanırım :))) bende konyadayım diye sen yazmıştın banada onun önceki sayfalarda görürsün bende aynı şehirde birini buldum diye sevinmiştiim
Evet canım eylulde 2 yıl olcak evleneli bende sorun yok eşimde varikosel vardı ameliyat oldu Ağustos da 1 yıl olcak sayısı düzeldi biraz hızda sorun var ama ürologa göre bu rakam ve hızla olur diyor...daha detaylı araştırmak için uni Hastanesi'ne gittim amh ve diğer testler yapıldı herşey normal doktor aşılama yapalım dedi zaten rapor için 3 tane iğneli aşılama denemem gerek öyle çok bariz sorun yok canım sizde ne sikinsı var diCanım benim işler karışık son anda doktor değiştirdim yani bugün içime hiç bir yer sinmiyor orasımı burasımı derken sonuçda bilmedimiz memleket konyadayım ben tayinimiz yeni çıktı bakalım c.tesi iyi anlatılan özel bir klinik var ön görüşme için gidicem ama daha adet de olmadım ne derler bilmiyorum sana doktormu önerdi aşılama diye ben kararsızımbelki direk tüpe geçerim senin yaşın kaç problem ney canım
Ankara hulisi hoca ben aşılama için iyi sabretmişsin yazmıştın bana yarın 15.gün dedigimde:)anladım bir karışıklık oldu sanırım :))) bende konyadayım diye sen yazmıştın banada onun önceki sayfalarda görürsün bende aynı şehirde birini buldum diye sevinmiştiim
Merhaba tesadüfen konuyu okurken Aydın'da olduğunuzu görünce yazma gereği duydum, gelecek ay aşılama yaptırmayı planlıyorum meekezdeyim bende kime gidiyorsunuz süreç nasıl oluyor bilgi veiremisnzBurda baya Aydın’da yaşayan var :)
Bu bilgi için çok tşk edrm şimdi bnm Perşembe aşılamam olcak Çarşamba Perşembe ve cuma protestrona baktırsam anlarım ozamn öatlayıp çatlamadğnı değilmi çnkü çatlatma iğnesiz yapılacak aşılamamProgestron testi yumurtanın çatlayıp catlamadıgını gösterir canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladığını 10 ve üzeri ise çok sağlıklı bi yumurta çatlattığını gösterir
Canım adetin 21.gunu bakılıyorBu bilgi için çok tşk edrm şimdi bnm Perşembe aşılamam olcak Çarşamba Perşembe ve cuma protestrona baktırsam anlarım ozamn öatlayıp çatlamadğnı değilmi çnkü çatlatma iğnesiz yapılacak aşılamam
Ben ilk asilamami medinovada yaptırdım memnun kalmadım beni tüp bebeğe yolladılar ben biraz daha beklemek istedim geçen ay uni hastanesine gittim özelden hiç bir farkı yok aynı şeyler yapılıyor amh testi dışarda ücretli ama üni de ücretsiz yapılıyor ozgurdenizö turana gidiyorum hiç bı sorun yaşamadım hemen rapor çıkardı özelde 1.600 tutmuştu bunda 400tl falan anca tuttu doktor numarasını veriyor herhangi bir durumda ariyabiliyorum memnunum yani unutmadan aşılama yapmadan önce esin 2defa unide test yapmak zorunda gelecek ay düşünüyorsan bu ay yolla yaptirsin testleriMerhaba tesadüfen konuyu okurken Aydın'da olduğunuzu görünce yazma gereği duydum, gelecek ay aşılama yaptırmayı planlıyorum meekezdeyim bende kime gidiyorsunuz süreç nasıl oluyor bilgi veiremisnz
Ben 2.günündeyim canımHadi ya ama ne bileyim çıkmazsa diye diyorum sen yaptırdın mu canım
Evlilik nedeniyle izmire taşındım canım ilk denemem olucak inşallah da son olurDidim canım hemşerim ne hoş oldu senin kaçıncı günündü test yaptınmı aydındaysan şu an ne güzeldir oralar biz görev nedeni ile şu an konyadayız 1 ay sonra kısmetse oradayız kaçıncı denemendi canım
Bişey hissetmedim öyle ağrı sızı olmadı youtubeden bakıp açtım jeli sonra verdim içindekini uzandım beş dakka sonra normal günlük yaşantıya devamCanım sende dün yaptırdın demi benim gibi aşılamayı. Yaptınmı bugun jeli. Nasıl oluyo Bide bana iğne verdi göbekten yapılacak. İki kimyasal gebelik vardı da benim
Aydınlıyım ama Aydın’dan yaşamıyorum canımAaa bende Aydın’da yaşıyorum üniversite de yaptırıyorum aşılamamı sen nerde yaptırıyorsun
Canım bende az yumurtlama oluyor ben 2.çocuk için uğraşıyorum ben evleneli 12 yıl oldu bir tane oğlum var 11 yaşında doğal yolla gebe kaldım ama 2.bizi uğraştırıyor yani yaşım 33 fazla ara verdim izmir de aruh bey var tafsiye ederim yengem 1 ay da gebe kaldı 40 yıllık hekim bence direk ona gidin ben memlekette olsam direk ona giderdim ama sonuçda doktorlarda vesile RABBİM ol dedikden sonra olmazlar olur benimde fsh falan gayet iyi ama geçen hafta amh biraz düşük çıktı sonuç 0.88 kafam çok karışık yani ...dilerim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ....Evet canım eylulde 2 yıl olcak evleneli bende sorun yok eşimde varikosel vardı ameliyat oldu Ağustos da 1 yıl olcak sayısı düzeldi biraz hızda sorun var ama ürologa göre bu rakam ve hızla olur diyor...daha detaylı araştırmak için uni Hastanesi'ne gittim amh ve diğer testler yapıldı herşey normal doktor aşılama yapalım dedi zaten rapor için 3 tane iğneli aşılama denemem gerek öyle çok bariz sorun yok canım sizde ne sikinsı var di
Kafa yerinde olmayınca hepsi birbirine karışıyor canım kusura bakma bazen sordum soruyu bir daha soruyorum mazur gör lütfenAnkara hulisi hoca ben aşılama için iyi sabretmişsin yazmıştın bana yarın 15.gün dedigimde:)
İnşallah canım sanırım hayırlıysa evlat sahibi bir olsak bir daha jinekoloğun önünden geçmeyiz o hale geldikEvlilik nedeniyle izmire taşındım canım ilk denemem olucak inşallah da son olur
Evet amh düşükmüş bende 33 taşıma gırdım 2yıl olcak evleneli bakalım burda sonuç alamazsam izmiri arastırcam inşallahCanım bende az yumurtlama oluyor ben 2.çocuk için uğraşıyorum ben evleneli 12 yıl oldu bir tane oğlum var 11 yaşında doğal yolla gebe kaldım ama 2.bizi uğraştırıyor yani yaşım 33 fazla ara verdim izmir de aruh bey var tafsiye ederim yengem 1 ay da gebe kaldı 40 yıllık hekim bence direk ona gidin ben memlekette olsam direk ona giderdim ama sonuçda doktorlarda vesile RABBİM ol dedikden sonra olmazlar olur benimde fsh falan gayet iyi ama geçen hafta amh biraz düşük çıktı sonuç 0.88 kafam çok karışık yani ...dilerim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ....
Aynen canım ya gelen ilaç kullanmak kesinlikle ağzıma sokmucam Allahım bin güzel günlerin hatrına peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) yüzü suyu hürmetine bu istediğimizi geri çevirmesin Allahım kimseyi düşmanımı bile bununla sınamasın hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gönülden isteyen herkeseİnşallah canım sanırım hayırlıysa evlat sahibi bir olsak bir daha jinekoloğun önünden geçmeyiz o hale geldik
Amin canım benim her gün ağlamaktan boş boş gezmekten bıktım RABBiM kimseyi bununla sınamasın çok zor bazen diyorum ki ALLAHIM 1 tane daha yavrum olsun onu göreyim ondan sonra öyle öleyim neler çekiyoruz psikolojik olarak bitiğiz ne eve hayrım var be eşime ne de çocuğuma öyle dağıldım ki tüp bebeğe veya aşılamaya grçicez ama yine de anlamsız bir korku var içimde içimden bir ses uğraşma olmıycak diyor ama sonra sanki minik yavrumun anne benim için savaş diyor araftayım yani biz bu kadar zorluk çekerken hamike olduğunu öğrenip yavrusuna kıyanlara yada doğurup bir kenara atanlardan nefret ediyorummm inan şu an karşıma öğle biri çıksa direk alıp kendi yavrum gibi bakarım bu işlerle uğraştığımdan beri inan çevremdeki herkes hamile kaldı ne yalan söyleyim kıskanmıyor değilim keşke bende olsam diyorum hep çünkü hamile kalanların çoğunun 3.yada 4.çocuğu sevinmiyorlar bile kazayla oldu diyorlar bizler özene bezene yapıyoruz olmuyor olmuyor işte gülsem mi ağlasam mı RABBİM bu zor sınavdan geçerken bizlerin işlerini kolaylaştırsın lütfen bunu okuyan herkes birbiri için duayı eksik etmesin çünki kimin duasının kabul olacağı bilinmez keşke bir ışınlanma cihazı olsaydı da bundan on yıl sonrasına gitsek kimbilir belki on yıl sonra belki bizlerinden 3 veya 4 çocuğu olur belki de halan bazılarımız uğraşıyor oluruz aslında 2 seçenekde bi bakıma iyi ya umudunu kesip kaderim buymuş demek yada boşuna strese girmişim demek var en zoru da dediğim gibi araf da kalmak bazende aklıma padişahlar geliyor hani her cariye bir kez hünkarın odasına giriyormuş ya şehzade vermek için eşime diyorum sen padişah olsan mümkün değil ben sana 6 ,7 tane evlat veremezmişim eeeee geçmişte tüp bebek de yok offfff saçmaladımAynen canım ya gelen ilaç kullanmak kesinlikle ağzıma sokmucam Allahım bin güzel günlerin hatrına peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) yüzü suyu hürmetine bu istediğimizi geri çevirmesin Allahım kimseyi düşmanımı bile bununla sınamasın hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gönülden isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?