Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim aşılamanın 16.günü 4 gündür kahverengi leke var 13.gün betahcg 2 çıkmıştı doktor gebelik yok 1-2 güne adet olursun demişti ama hala olmadım sol kasığım ve karnımın alt bölgesi çok ağrıyor içten içe yanıyor gibi sancı var uyku hali ateş başması gögüs ağrısı sık idrara çıkma hala devam ediyor sizce değer yükselmiş olabilir mi test yapmaya korkuyorumböyle olupta değeri yükselen var mı

Yap cnm gebelik varsa silik çıkıyor bend E öyle cıktı resmi gönderebilsem sana 15.gün idrarda kan da cıktı sende yap bugün haber ver mutlaka

Aşılama yapma sebebiniz neydi acaba.... Gözünuz aydın bu arada :)
Teskku ederm hala inanamıyorum bende kist gördü doktor eşinin sperm sonucu bi iyi bi kötüydü sınırdaydı aşılama ile deneyelim olmazsa tüp bebek yapalım dedi çok şükür rabbim ol dedi ve oldu

Of beklemek çok zormuş bende pazartesi günü aşılama oldum daha çok var sonuç A
Çok zor annemin desteğiyle bekledim bu akşam kadar yoksa bana kalsa erken den yaparı sen bol bol ye çiğ kuruyemiş özellikle çiğ kabak çekirdeği ve fırsat buldukça evdeysenhep çalışmıyorsan dinlen iş yapma bekle sakın erken test yapma sakın bunda bile silik çıktı bak resmi yükleyebilsem gosterym maudabz yeme

Evdeyim yatmaktan belim agrıyo

Kizlarrrrrr bugün bol ağlamalı bi gün evde test yaptım silik çizgi kanda yaptırdım 136 cuma tekrar vericem böyle yazmayı ne kadar çok bekledim bliomsnz rabbim devamını getirir ins
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah kalın atışı ve keseyi sen sorunsuz görürsün hep olumlu düşün artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…