Aşılama mi bi de kaçıncı gün kan testi yaptınızKizlarrrrrr bugün bol ağlamalı bi gün evde test yaptım silik çizgi kanda yaptırdım 136 cuma tekrar vericem böyle yazmayı ne kadar çok bekledim bliomsnz rabbim devamını getirir ins
15.gün kan ve idrar testinde öğrendimAşılama mi bi de kaçıncı gün kan testi yaptınız
Yap cnm gebelik varsa silik çıkıyor bend E öyle cıktı resmi gönderebilsem sana 15.gün idrarda kan da cıktı sende yap bugün haber ver mutlakaAaa ciddi misin kaçıncı gününde yaptın canım benim de 15.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün hafif kaşık ağrım oldu adet mi olucam diye korktum valla sende de oldu mu öyle kasıklarda bende yapsam mı acaba test gözün aydın canım
Teskku ederm hala inanamıyorum bende kist gördü doktor eşinin sperm sonucu bi iyi bi kötüydü sınırdaydı aşılama ile deneyelim olmazsa tüp bebek yapalım dedi çok şükür rabbim ol dedi ve olduAşılama yapma sebebiniz neydi acaba.... Gözünuz aydın bu arada :)
Ah cnn evet c9k sasirtici bi gündü sabahtan bu yana agladim rabbim herkese nasip etsin şuan daha çok erken sev8nmeme içinDemiştim dimi sana hadi tamamına erdirsin ALLAHIM inşallahikinci denemeydi diğmi canım...
Of beklemek çok zormuş bende pazartesi günü aşılama oldum daha çok var sonuç A15.gün kan ve idrar testinde öğrendim
Çok zor annemin desteğiyle bekledim bu akşam kadar yoksa bana kalsa erken den yaparı sen bol bol ye çiğ kuruyemiş özellikle çiğ kabak çekirdeği ve fırsat buldukça evdeysenhep çalışmıyorsan dinlen iş yapma bekle sakın erken test yapma sakın bunda bile silik çıktı bak resmi yükleyebilsem gosterym maudabz yemeOf beklemek çok zormuş bende pazartesi günü aşılama oldum daha çok var sonuç A
Evdeyim yatmaktan belim agrıyoÇok zor annemin desteğiyle bekledim bu akşam kadar yoksa bana kalsa erken den yaparı sen bol bol ye çiğ kuruyemiş özellikle çiğ kabak çekirdeği ve fırsat buldukça evdeysenhep çalışmıyorsan dinlen iş yapma bekle sakın erken test yapma sakın bunda bile silik çıktı bak resmi yükleyebilsem gosterym maudabz yeme
Benim de öyle yapcak bisey yok kaçıncı günün beslenmeme çok dikkat et aşılama da kuruyemiş önemliEvdeyim yatmaktan belim agrıyo
15.gün mu idrarda çıktı bende önce bi idrarda mi yapsam hiç pozitif görmedimCnm diğeri bi yükleyemedim tek çizgi koskoyu ya sözlükte bu ilk attığından biraz daha koyulasmisti
Pazartesi aşılama oldum o günü saymazsak 3. GünBenim de öyle yapcak bisey yok kaçıncı günün beslenmeme çok dikkat et aşılama da kuruyemiş önemli
Kaçıncı günün 5.mi cnm bkle önce idrarda 14.gün veya 15.gün yap pozitif çıkınca kan ver tatlım15.gün mu idrarda çıktı bende önce bi idrarda mi yapsam hiç pozitif görmedim
Amin cnn 3.günde eğer döllenme gerceklestyse 5 ve 7 günde oluşuyor döllenme ve rahme iniyor çok erken oyuzden uzun sürüyor amin cnm amin kalp atışını görmeden inanmamDarısı başımıza Allah tamamına erdirsin seninkinide sağ sağlım alasın kucağına
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah kalın atışı ve keseyi sen sorunsuz görürsün hep olumlu düşün artık :))Kizlarrrrrr bugün bol ağlamalı bi gün evde test yaptım silik çizgi kanda yaptırdım 136 cuma tekrar vericem böyle yazmayı ne kadar çok bekledim bliomsnz rabbim devamını getirir ins
Deni artık olumlu düşünme zamanı wlla korkudan çok sevinemiyorum yarın tekrar kan vericem değerim yükselmiş mi die nakcaklrÇok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah kalın atışı ve keseyi sen sorunsuz görürsün hep olumlu düşün artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?