Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merkez canım Kızılay da Mustafa Ulusoy Harika bir doktor sen kime gidiyorsun
Canım ben necati özçimen le ön görüşmeleri yaptım ama inan daha dün gece eşime kızılayda mustafa bey ve seçil hanımda varmış düşünsekmi dedim bu arada novafertil hakkında ne düşünüyorsun canım

Sağol allah razı olsun

Valla ben Necati beyde çatlatma tedavisi gördüm iki kere hani ben çok memnun kalmadım açıkcası novafertili de çok duydum olumlu sonuç alan kadar olumsuzu da duyduğum için soğudum açıkcası. Mustafa bey az ve öz konuşuyor net Yani. Asistanları olsun ortamı olsun rahat hissettiryorlar ve doktor tedaviye başlamadan önce bütün tahlil ve tetkiklerimi yaptı en son aşılamaya karar verdi hatta ben dedim ki hocam tüp bebek olsun başarı şansı daha yüksek dedim. Bana dedi ki 23 yaşındasın yaşın çok genç . Başka doktor olsa para için bile tüp bebek diyebilirdi

Bir de medicana gereksiz pahalı . Bize dediler ki infertilite dosyası açacağımız için 500 tl vermeniz gerek dedi bir kere verdik ikincisi de tekrar çatlatma tedavisi gördük yine aynı dosya için 500 tl aldılar . Ve doktor bey tüp bebekten yana genelde öle anladım konuşmalardından. Ama Kızılay çok uygun aşılama 1000 tl. Düşün medicana da sadece dosya açmak 500 tl. Yaptığı tek şey kağıdın üstüne ilaç ve Günleri yazmak . Kızılay’da da dosya açıldı ama bir tl bile almadılar bizden canım yine sana kalmış sen araştır ben etkilemeyeyim seni

Sen en son ne zaman gitmiştin canım ve doktorun kimdi biz gittiğimizde 100 tl.muauene parası verdik dosya parası falan hiç istemedi hatta ilk gittiğimde doktor bey kan tahlili bile verdirmedi kistden dolayı yüksek çıkar boşuna olur diye bana ister aşılama isterseniz tüp dedi eşinizle konuşun o arada kistlerde geçer dedi ne zaman arasam cebinden ulaşabiliyorum ama ben zaten tam olarak karar vermiş değilim canım haftaya adet olucam ve brn hala doktor seçemedim bende novafertil den dilek hanımla görştüm tel.de pozitif geldi ama hiç muayeneye gitmedim zaten 3 aydır burda yoktu yurtdışındaydı zaten ilk ona gidicektik o yok diye gitmedik necati beye gitmiştim sen novafertille görüştün mü hiç sizde sorun neydi ki unuttum bu arada üyelik adımı unutkan diye değiştireyim bari

Canım daha bir yıl bile olmadı medicanaya gideli . Doktorum Necati beydi. Evet ben de her aradığım da ulaştım cepten. Ben de pko var canım ben her kan verdiğim de para verdim canım o hastanenin tüp bebek merkezi full para herşeye para alıyorlar

Canım benimde o hastanede içime sinmeyen bişey var ama ne ısınamadım yani ben farabide mehmet bardakçı var duydun mu hiç ona gidiyorum sadece bir kez hap kullandım o da kist yaptı tedavi falan derken 1.5 ay geçti 2 hafta önce eşimin memleketine gezmeye gitmiştik eşimin dr.arkadaşı birde amh yaptırın dedi yaptırdık ve biraz düşük canım benim burdaki doktorumda kist için adet sonrası gel demişti dün sonucu bildirmek için aradım o zaman adetin 3.günü gel dedi keşke kendi doktorumla devam edebilsem sen prof.mehmet çolakoğlunu duydun mu canım

Kizlarrrrrr bugün bol ağlamalı bi gün evde test yaptım silik çizgi kanda yaptırdım 136 cuma tekrar vericem böyle yazmayı ne kadar çok bekledim bliomsnz rabbim devamını getirir ins
çok sevindim canım rabbim devamını getirsin inşallah bende 10 günümdeyim salı günü test yapcam benimde ikinci aşılamam bekliyorum heyacanla

Hayırlı olsun canım tüp bebekde de ilk denemedemi gebe kaldın aşılama için test günün ne zaman

çok sevindim canım rabbim devamını getirsin inşallah bende 10 günümdeyim salı günü test yapcam benimde ikinci aşılamam bekliyorum heyacanla
Buraya yaz cnm asilamaya olan hamileliklerde bi tik dha dikkat etmek gerekir şuan benim çok riskli nasip rabbim herkese pozitifi göstersin hayırlı bi şekilde 15.günde ner çıkıyor doğru karar cnm

Buraya yaz cnm asilamaya olan hamileliklerde bi tik dha dikkat etmek gerekir şuan benim çok riskli nasip rabbim herkese pozitifi göstersin hayırlı bi şekilde 15.günde ner çıkıyor doğru karar cnm
tamam canım paylasirim sonucu evet aşılamada olan hamilelikler çok riskli dikkat etmek gerekiyor hic bisi yapma ev bile süpürme valla kalp atışı duy sonra yavas yavaş yaparsın canim

tamam canım paylasirim sonucu evet aşılamada olan hamilelikler çok riskli dikkat etmek gerekiyor hic bisi yapma ev bile süpürme valla kalp atışı duy sonra yavas yavaş yaparsın canim
Bende yarın test yapıcam kızlar kanda çıkar heralde yarın 16.günüm çünkü. Dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…