- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Keşkee ilk aşılamam daha pazartesi oldunu bekliyorum bizim sebepsiz infertilite bakalım inşallah bende güzel haberler veririm sizlere :)K Kartanesi0935 sende aşılama ile hamile kalmıştın dmi
Sakin olmaya çalış ilk aylar ya dikkat et kendine yemene içmene dikkat et ve olumsuzu hiç düşünme aklına bile getirme yarın kan vericeksin ve Allahın izniyle katlanmış olacak :))Deni artık olumlu düşünme zamanı wlla korkudan çok sevinemiyorum yarın tekrar kan vericem değerim yükselmiş mi die nakcaklr
Ben yarın vereyim diyorum ya çıkmazsa diye korkuyorumDeni artık olumlu düşünme zamanı wlla korkudan çok sevinemiyorum yarın tekrar kan vericem değerim yükselmiş mi die nakcaklr
Pembe hayaller canım senin sat nedir benim daha adet günüm geçmedi ama aşılanının 15.günündeyim hani adetimin daha 27.günü yapsam çıkar mıKaçıncı günün 5.mi cnm bkle önce idrarda 14.gün veya 15.gün yap pozitif çıkınca kan ver tatlım
15 de yaptım ben
Wlla cuma gözüküyor adet tarihi bence yap strese girersin adeti getirme aklinaPembe hayaller canım senin sat nedir benim daha adet günüm geçmedi ama aşılanının 15.günündeyim hani adetimin daha 27.günü yapsam çıkar mı
Bugün 15.gün ise idrar da yapBen yarın vereyim diyorum ya çıkmazsa diye korkuyorum
Burda muhakkk paylaş cnm inş pozitifi görürsün bu mübarek aylarda cnm benin sakın olmaya çalışıyorum inş katlanirSakin olmaya çalış ilk aylar ya dikkat et kendine yemene içmene dikkat et ve olumsuzu hiç düşünme aklına bile getirme yarın kan vericeksin ve Allahın izniyle katlanmış olacak :))
Canım hoşgeldin aramıza kars bizim ilk görev yerimizdi merkezdemisin ilçesindemi ben ilk gebeliğimde nergis hanım vardı hsla devam ediyormu bilmiyorum ama iyi bir doktordur bende 2.için uğraşıyorum şu an konyadayım bende 1 ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama bende işe yaramadı üstüne birde kist yaptı ama akrabamız 5 kez klomen kullandı işe yaramadı geçn ay doktor değiştirdi başka bir ilaç kullandı ve sanırım hamile bu gün belli olucak onunda aşılama şansı zaten ℅20 yi geçmiyor oralarda tüp bebek merkezi varmı varsa en iyi değerlendirmeyi onlar yaparlar yoksa sen ayrı jinekolğa eşin ayrı ürolijiye giderseniz vakit kaybı olur ....Kızlar AŞILAMA için şartlar nedir 2 kez komen kullanıyorum doktor AŞILAMA önerdi devlette ücret nedir bende sorun yok hsg bile cektirdim eşimde hareketlilik düşük varikosel 1 kaç ay komen kullanmak gerekir AŞILAMA için her hastane yapiyom karsta yasiyorum
Merkezdeyim cihan beye gittim burda AŞILAMA yapiyolarmi bilmiyorum tüp bebek için ankaraya gönderiyolar AŞILAMA için 6 kez komen kullanma şartı varmiCanım hoşgeldin aramıza kars bizim ilk görev yerimizdi merkezdemisin ilçesindemi ben ilk gebeliğimde nergis hanım vardı hsla devam ediyormu bilmiyorum ama iyi bir doktordur bende 2.için uğraşıyorum şu an konyadayım bende 1 ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama bende işe yaramadı üstüne birde kist yaptı ama akrabamız 5 kez klomen kullandı işe yaramadı geçn ay doktor değiştirdi başka bir ilaç kullandı ve sanırım hamile bu gün belli olucak onunda aşılama şansı zaten ℅20 yi geçmiyor oralarda tüp bebek merkezi varmı varsa en iyi değerlendirmeyi onlar yaparlar yoksa sen ayrı jinekolğa eşin ayrı ürolijiye giderseniz vakit kaybı olur ....
Valla yok diye biliyorum canım sen devletemi gidiyorsunMerkezdeyim cihan beye gittim burda AŞILAMA yapiyolarmi bilmiyorum tüp bebek için ankaraya gönderiyolar AŞILAMA için 6 kez komen kullanma şartı varmi
Evet harakani devlet hastanesi bu ay komen kullanıcam temmuz ayında AŞILAMA düşünüyorum detay öğrenmek istiyorum burdada 1300 sayfa var tek tek bakamamValla yok diye biliyorum canım sen devletemi gidiyorsun
Bende aslen Karslıyım ama Konya’da yaşıyorum :)Canım hoşgeldin aramıza kars bizim ilk görev yerimizdi merkezdemisin ilçesindemi ben ilk gebeliğimde nergis hanım vardı hsla devam ediyormu bilmiyorum ama iyi bir doktordur bende 2.için uğraşıyorum şu an konyadayım bende 1 ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama bende işe yaramadı üstüne birde kist yaptı ama akrabamız 5 kez klomen kullandı işe yaramadı geçn ay doktor değiştirdi başka bir ilaç kullandı ve sanırım hamile bu gün belli olucak onunda aşılama şansı zaten ℅20 yi geçmiyor oralarda tüp bebek merkezi varmı varsa en iyi değerlendirmeyi onlar yaparlar yoksa sen ayrı jinekolğa eşin ayrı ürolijiye giderseniz vakit kaybı olur ....
Eğer komen şartı yoksa temmuz yaptırcam AŞILAMA 3 yıllık evliyiz ileri hareket sorunu var %20 sans varmış çok düşükEvet harakani devlet hastanesi bu ay komen kullanıcam temmuz ayında AŞILAMA düşünüyorum detay öğrenmek istiyorum burdada 1300 sayfa var tek tek bakamam
Bizde görev için burdayiz bende konyada okumuştum üniversiteyi güzel sehirBende aslen Karslıyım ama Konya’da yaşıyorum :)
İnşallah canım ya çok ümitliyim bu ay Allahım boşa çıkarmasın inşallahBurda muhakkk paylaş cnm inş pozitifi görürsün bu mübarek aylarda cnm benin sakın olmaya çalışıyorum inş katlanir
Aaaa konyanın neresinde kimde tedavi oluyorsun canımBende aslen Karslıyım ama Konya’da yaşıyorum :)
Merkez canım Kızılay da Mustafa Ulusoy Harika bir doktor sen kime gidiyorsunAaaa konyanın neresinde kimde tedavi oluyorsun canım
Canım aşılamayı eğer devlette olacaksan ayrıntılı bilmiyorum burdaki çoğu kişi ya üniversite de yada tüp bebek merkezinde yaptırıyor ama kafkas üniversitesinde sağlık bölümü varmı yada size en yakın erzurum var biz orda da görevyaptığımız için biliyorum arkadaşım atatürk üniversitesinde tedavi gördü öyle şu kadar ay hap olmazsa aşılama diyede şart yok 2 defa aşıla oluyor üniversitede sonuç negatif olursa heyet taporu çıkıyor ve tüpe geçiyorsun rapor olunca bir kısmını devlet karşılıyor umarım yardımcı olmuşumdur inşallah vu ay gebe kalırsında hiç birinw gerek kalmaz...Evet harakani devlet hastanesi bu ay komen kullanıcam temmuz ayında AŞILAMA düşünüyorum detay öğrenmek istiyorum burdada 1300 sayfa var tek tek bakamam
Canım valla bizim akraba vardı karsın Karahamza köyünde yaşıyordu kaç kere İstanbul’a gitti tüp bebek yaptı tutmadı en son Erzurum’da devlet hastanesinde yaptı orda tuttu o yüzden kısmet bu işlerKızlar AŞILAMA için şartlar nedir 2 kez komen kullanıyorum doktor AŞILAMA önerdi devlette ücret nedir bende sorun yok hsg bile cektirdim eşimde hareketlilik düşük varikosel 1 kaç ay komen kullanmak gerekir AŞILAMA için her hastane yapiyom karsta yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?