Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi yapsana senin bugün 15 gün olmadımı ki test varsa hemen yap valla çıkar tabi silikde olsa ipucu verir
Yok canım ya ben net olsun diye yarın kan vericem şimdi idrar da çıkar çıkmaz belli olmaz eşim de yap yap diyor da ben bekledim hatta doktoruma kalsa 18 gün bekle dedi de ben 16.günü yapıcam yani yarın

Yok canım olmadı bu sefer .. sonuç <2,0 doktorumu aradım ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi inşallah sizlerinki tutar ..
Canim canini skma insallah Allahim dogru gunu bekliyordur hayirli evlatlar nasip etsin Allahim insallah ..
Kizlar bu arada ben yeni katildim araniza Allahim tum isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda ins bende igne tedavisi gordum 1 kerelikmi ve sonra spermleri icime koydular yumurtanin yakinlarina biraktilar aceba bu asilamami oluyor

Sağol canım evet aşılama olmuşsun sende

Ben yurt disinda yasiyorum ne oldugunu soylemediler burda simulation diyolar simdi 14 . Gunum de dufaston kullancam adet olunca geri basliycaz 2 inci denemeye bende bu arada kur yapiyorum bakalim ne olcak

Ben bir daha aşılama yapmayacağım zaten canım Benim doktor daha aşılama önermiyor tüp bebeğe geçicez biz inşallah
hayırlısı olsun canım tüpbebek de iranlar daha yüksek benimde ikinci aşılamam bu olmazsa bizde tüpbebege geçicez hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlara soruyorum tecrübesi olanlarda cvp verirse çok sevinirim bu aşılamam 17.günüm 17 günlük bebiş diye mi yoksa son adetim 11 mayis ozamandn itibaren mi hesaplicaz

Kızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlara soruyorum tecrübesi olanlarda cvp verirse çok sevinirim bu aşılamam 17.günüm 17 günlük bebiş diye mi yoksa son adetim 11 mayis ozamandn itibaren mi hesaplicaz
Canım aşılama tüp bebek veya normal yolla ne şekilde gebe kalınırsa kalınsın en son gördüğün adetin ( ilk gününden )hesaplanır yani adet gördüğün ilk günün 11 mayıs ise şu anda 4+1 lik hamilesin yani 4 hafta bir günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…