- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Yok canım ya ben net olsun diye yarın kan vericem şimdi idrar da çıkar çıkmaz belli olmaz eşim de yap yap diyor da ben bekledim hatta doktoruma kalsa 18 gün bekle dedi de ben 16.günü yapıcam yani yarınHadi yapsana senin bugün 15 gün olmadımı ki test varsa hemen yap valla çıkar tabi silikde olsa ipucu verir
Sen bilirsin canım merakla bekliyoruz .....Yok canım ya ben net olsun diye yarın kan vericem şimdi idrar da çıkar çıkmaz belli olmaz eşim de yap yap diyor da ben bekledim hatta doktoruma kalsa 18 gün bekle dedi de ben 16.günü yapıcam yani yarın
Aynen cnm çalışıyorum bide rapor al diyolar blmyrm evim zaten Allah versin düzeltemedim kaç hftadrtamam canım paylasirim sonucu evet aşılamada olan hamilelikler çok riskli dikkat etmek gerekiyor hic bisi yapma ev bile süpürme valla kalp atışı duy sonra yavas yavaş yaparsın canim
çıkar canım 16 gün olmuş bana doktor 15 gün yaptir dedi inşallah pozitifi görürsünBende yarın test yapıcam kızlar kanda çıkar heralde yarın 16.günüm çünkü. Dua edin lütfen
boşver evi sen daha önemlisin canım ev hallolur riksliyse al rapor canımAynen cnm çalışıyorum bide rapor al diyolar blmyrm evim zaten Allah versin düzeltemedim kaç hftadr
Kızlar test yaptım bir saat oldu sonucu bekliyorum dua edinçıkar canım 16 gün olmuş bana doktor 15 gün yaptir dedi inşallah pozitifi görürsün
bu cuma saatinin hürmetine inşallah pozitifi görürsün amin inşallah rabbim yüzünü güldürsunKızlar test yaptım bir saat oldu sonucu bekliyorum dua edin
Yok canım olmadı bu sefer .. sonuç <2,0 doktorumu aradım ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi inşallah sizlerinki tutar ..bu cuma saatinin hürmetine inşallah pozitifi görürsün amin inşallah rabbim yüzünü güldürsun
Hayırlısı olsun canım üzülme denemeye devamYok canım olmadı bu sefer .. sonuç <2,0 doktorumu aradım ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi inşallah sizlerinki tutar ..
Canim canini skma insallah Allahim dogru gunu bekliyordur hayirli evlatlar nasip etsin Allahim insallah ..Yok canım olmadı bu sefer .. sonuç <2,0 doktorumu aradım ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi inşallah sizlerinki tutar ..
Sağol canım evet aşılama olmuşsun sendeCanim canini skma insallah Allahim dogru gunu bekliyordur hayirli evlatlar nasip etsin Allahim insallah ..
Kizlar bu arada ben yeni katildim araniza Allahim tum isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda ins bende igne tedavisi gordum 1 kerelikmi ve sonra spermleri icime koydular yumurtanin yakinlarina biraktilar aceba bu asilamami oluyor
Anladim canim tutmadi benimkide ama doktorlar diyor ilki tutmasi dusuk diyorlar Allahim hayirlisini versin insallahSağol canım evet aşılama olmuşsun sende
Ben bir daha aşılama yapmayacağım zaten canım Benim doktor daha aşılama önermiyor tüp bebeğe geçicez biz inşallahAnladim canim tutmadi benimkide ama doktorlar diyor ilki tutmasi dusuk diyorlar Allahim hayirlisini versin insallah
hayırlısı olsun canım tüpbebek de iranlar daha yüksek benimde ikinci aşılamam bu olmazsa bizde tüpbebege geçicez hakkimizda hayırlısı olsun inşallahBen bir daha aşılama yapmayacağım zaten canım Benim doktor daha aşılama önermiyor tüp bebeğe geçicez biz inşallah
Geçmiş olsun canım üzülme inşallah bir dahaki sever yüzün güler...Yok canım olmadı bu sefer .. sonuç <2,0 doktorumu aradım ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi inşallah sizlerinki tutar ..
Sağol canım Kızlar aşılama da geç döllenme gibi şeyler olabiliyor mu kanda değerleri sonradan artan kadınlar varmış tabi o bana denk gelmezGeçmiş olsun canım üzülme inşallah bir dahaki sever yüzün güler...
Içim rahat etmiyor eşim bn yaprim biraz diyo ama erkeğin yaptığıda olmz walla kalp atışını duyana kadar bkliyorumboşver evi sen daha önemlisin canım ev hallolur riksliyse al rapor canım
Canım aşılama tüp bebek veya normal yolla ne şekilde gebe kalınırsa kalınsın en son gördüğün adetin ( ilk gününden )hesaplanır yani adet gördüğün ilk günün 11 mayıs ise şu anda 4+1 lik hamilesin yani 4 hafta bir günlük...Kızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlara soruyorum tecrübesi olanlarda cvp verirse çok sevinirim bu aşılamam 17.günüm 17 günlük bebiş diye mi yoksa son adetim 11 mayis ozamandn itibaren mi hesaplicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?