- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Çatlatma ignesinden 14 gün sonra adet olmanız gerekiyorKızlar aşılama ile hamile kalan arkadaşlara soruyorum tecrübesi olanlarda cvp verirse çok sevinirim bu aşılamam 17.günüm 17 günlük bebiş diye mi yoksa son adetim 11 mayis ozamandn itibaren mi hesaplicaz
Tedavin hayırlı olsun canım dur daha ne adet olması belki hamişsin negatif düşünme test ne zaman yapıcaksınBen yurt disinda yasiyorum ne oldugunu soylemediler burda simulation diyolar simdi 14 . Gunum de dufaston kullancam adet olunca geri basliycaz 2 inci denemeye bende bu arada kur yapiyorum bakalim ne olcak
Cnm ben hamileyim yazıyorum niye adet olayinÇatlatma ignesinden 14 gün sonra adet olmanız gerekiyor
Tmm cnm çok saol ama bebiş geriden gelmiş olacak çünkü aşılama yapalı 18.günüm oldu ona göre hesaplaması lazım deglmi 11 mayis yaptım takvime 4 hata diyor 4 haftalıkken kese gözükmez mi değer yükselsin diyolrCanım aşılama tüp bebek veya normal yolla ne şekilde gebe kalınırsa kalınsın en son gördüğün adetin ( ilk gününden )hesaplanır yani adet gördüğün ilk günün 11 mayıs ise şu anda 4+1 lik hamilesin yani 4 hafta bir günlük...
Canım benim sen 11 mayısta olduğun gün diğer ayın folikülleri oluşuyor yani haziran ayının yani sen mayıs ayında adrt olduğuna göre gebeliğin haziran ayının foliküller nden ( yumurtasından) oluşıyor onun için 11 mayıs ı (1.) gün olarak say ve 8haziran 29. Gün olıyor kandeğerleri en erken 3000 veya 4000 e çıktığında kese oluşur oda karından değil vajinal untrasondan görünür kalp atışı içinde kan değerinin 6000 ve üstü olması lazım bu 5-6 haftaya tekabul eder umarım yardımcı olmuşumdurTmm cnm çok saol ama bebiş geriden gelmiş olacak çünkü aşılama yapalı 18.günüm oldu ona göre hesaplaması lazım deglmi 11 mayis yaptım takvime 4 hata diyor 4 haftalıkken kese gözükmez mi değer yükselsin diyolr
Hııı birde zaten aşılama yaptıralı 18. Günün ya o yumurtaların geliştirme günlerinide unutmaCanım benim sen 11 mayısta olduğun gün diğer ayın folikülleri oluşuyor yani haziran ayının yani sen mayıs ayında adrt olduğuna göre gebeliğin haziran ayının foliküller nden ( yumurtasından) oluşıyor onun için 11 mayıs ı (1.) gün olarak say ve 8haziran 29. Gün olıyor kandeğerleri en erken 3000 veya 4000 e çıktığında kese oluşur oda karından değil vajinal untrasondan görünür kalp atışı içinde kan değerinin 6000 ve üstü olması lazım bu 5-6 haftaya tekabul eder umarım yardımcı olmuşumdur
Soruyu yanlış anlamışım sanırımCnm ben hamileyim yazıyorum niye adet olayin
Hayır ben iki aşılamamıda iğneli yaptırdım ikisindede tek yumurtam gelişti ilki solda bu yaptırdığım sağda 19ml di şuan 4.gunundeyım nasip canım benimde eşimde hareket sorunu varKızlar benimde pztesi aşılamam olacak doktor çatlatma iğnesi verdi. Yarın akşam yapacagim. Yalnız bir sorun var eşimden morfoloji ve hareketli sperm sorunu yüzünden bebeğimiz olmadı ama doktor aşılama için bana yumurta büyütücü iğne vermedi. Bir tane kendiliginden oluşan yumurtam varmış onunla yapacak. Sansim tek yumurtayla azalıyor değil mi?
Kaç ml miş yumurtanKızlar benimde pztesi aşılamam olacak doktor çatlatma iğnesi verdi. Yarın akşam yapacagim. Yalnız bir sorun var eşimden morfoloji ve hareketli sperm sorunu yüzünden bebeğimiz olmadı ama doktor aşılama için bana yumurta büyütücü iğne vermedi. Bir tane kendiliginden oluşan yumurtam varmış onunla yapacak. Sansim tek yumurtayla azalıyor değil mi?
Daha iyi bencede canim ayni igneleri tup bebekte de kullaniyorsunuz galiba en azindan kisa zamanda bebek sahibi olunur insallah benimki 2 inciye gecti asilamada burda hemen gecmiyolarBen bir daha aşılama yapmayacağım zaten canım Benim doktor daha aşılama önermiyor tüp bebeğe geçicez biz inşallah
İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğede bu sefer tutar hepimizinki inşallah canımhayırlısı olsun canım tüpbebek de iranlar daha yüksek benimde ikinci aşılamam bu olmazsa bizde tüpbebege geçicez hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
Insallah canim ama daha cok var teste temmuzun 2 Inde hasta olmam gerek daha 7 inci gunum bugun ama tarcin bal corekotu kuru yapiyorum bakalim insallah igneye falan gerek kalmazTedavin hayırlı olsun canım dur daha ne adet olması belki hamişsin negatif düşünme test ne zaman yapıcaksın
İnşallah canım yüzün güler sizin problem neydi kaç yaşındasınInsallah canim ama daha cok var teste temmuzun 2 Inde hasta olmam gerek daha 7 inci gunum bugun ama tarcin bal corekotu kuru yapiyorum bakalim insallah igneye falan gerek kalmaz
Aşılama yaptıran ve ilk haftalarını geçiren arkadaşlar size sorum olucak kasıklarımda farklı bir sancı oluyor ara ara ve normalden fazla gazım oluyor bunları yaşayan var mı acaba?
Insallah ..ben 22 yasindayim polikistik over var bende 4 senedir istiyoruz ama tedaviye bu sene basladikİnşallah canım yüzün güler sizin problem neydi kaç yaşındasın
Bugün sabah sanki adetmişim gibi nasıl ağrıdı şimdi geçti Allahım bu ağrıları boşa çıkarmasın inşallahBen canım bugün tam 1 hafta oluyor yaptıralı ve bazen ağrılar yatırmıyor beni gece rahatsız oluyorum bazen adet sancısı bazen de bıçak şaplarlar öyle bir sızı ve bel ağrısı çok var ağır işler ile uğraşmıyorum ben
Amin... Senin de kadir gecen mubarek olsun. dularin kabul olsun rabbim gönlüne gore versin...Kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?