Canim hic hamile bolmadim ama genelde olabilir derler yerlesiyor olabilir derler ama sen yinede bi doktora sor istersen ne olur ne olmazKızlar gebeliğinin 4.haftası kahverengi akıntısı olan oldu mu ? Hiç
Erkek çocukta olabilir dediler ...ablam öyle dedi ama doktorda skntı yok dio bupantimda başladı 5 haftalıkken baslarmiCanim hic hamile bolmadim ama genelde olabilir derler yerlesiyor olabilir derler ama sen yinede bi doktora sor istersen ne olur ne olmaz
Aynen canim wallabies izniyle bisy olmaz korkma bulantin kisiden kisiye degisir bence benim tanidiklarim hep erkenden hamile oldugunu ohrendiler ve hemen bulantilati basladiErkek çocukta olabilir dediler ...ablam öyle dedi ama doktorda skntı yok dio bupantimda başladı 5 haftalıkken baslarmi
Kızlar bugün 13.günüm hiç ağrım yok ve kırmızılar gelmediinşallah da gelmez
Benimde öyle oldu 10.gün sanki adetmişim gibi rahimimi kazıyorlar gibi ağrılar oldu sonra bi daha yok pazartesi 15.gün olcak eğer adet olmazsam idrar da çıkar herhalde ben bide dün rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor durmadan şükrediyorum Allahım aynısını nasip etsin inşallah isteyen herkese deSelam benim de bugün 13.gunüm ,gelen giden yok..
9. Ve 10. Günde adet sancısı çektim resmen,dün ve bugün bişey yok..
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı..
Benimde 15 .günüm bugun bu ay bi tedavi olmadık hasta olunca 3 uncü günü iğneye başlıycaz 2 . İnci deneme şimdi dufastona basladım dün merak ediyorum dufaston kullanırken hamile kalabilirmiyim bi engeli varmi aceba cunku dun ovilasyon testi yaptım cıkmadı bugun yaptım bu iki günü degerlendirme sembolu cıktı bide yarın yapcam ne cıkarsa artık inşallah dufaston engel olmaz doktor yutmami söyledi hasta olmam içinBenimde öyle oldu 10.gün sanki adetmişim gibi rahimimi kazıyorlar gibi ağrılar oldu sonra bi daha yok pazartesi 15.gün olcak eğer adet olmazsam idrar da çıkar herhalde ben bide dün rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor durmadan şükrediyorum Allahım aynısını nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Ben aşılamanın 13. Günündeyim canım sen neyin 15. Günündesin anlamadım ama o ilaç hakkında bir bilgim yok maalesefBenimde 15 .günüm bugun bu ay bi tedavi olmadık hasta olunca 3 uncü günü iğneye başlıycaz 2 . İnci deneme şimdi dufastona basladım dün merak ediyorum dufaston kullanırken hamile kalabilirmiyim bi engeli varmi aceba cunku dun ovilasyon testi yaptım cıkmadı bugun yaptım bu iki günü degerlendirme sembolu cıktı bide yarın yapcam ne cıkarsa artık inşallah dufaston engel olmaz doktor yutmami söyledi hasta olmam için
Canım idrar testi yaptırdın mı. Biz seninle aynı gün olmuştuk aşılama pazartesi idi. Ama aşılama olan günü sayacakmıyız. Saymazsak 12.gün benim bugun idrar yaptım az önce tek çizgi. Off:-(Kızlar bugün 13.günüm hiç ağrım yok ve kırmızılar gelmediinşallah da gelmez
Adet gününüz ne gündü. Kimse idrar testi yapmadı mı :-(Selam benim de bugün 13.gunüm ,gelen giden yok..
9. Ve 10. Günde adet sancısı çektim resmen,dün ve bugün bişey yok..
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı..
Pardon canım ben adet sonrası gün oluyorya adetin ilk gününden sonra sayılıyor ve genelde 12 yada 14 gün ovilasion oluyor o günden bahsettiğiniz anladim cok pardon bende bu adetimde geri başlıycam tedaviye inşallah önce sizin güzel haberlerinizi sonra benimkini aliriz :)))Ben aşılamanın 13. Günündeyim canım sen neyin 15. Günündesin anlamadım ama o ilaç hakkında bir bilgim yok maalesef
İdrar da çıkmaz ki kan da çıkar demişti doktorum bana ben pazartesi günü yaptırcam test ama bugün 14. Gün sabah uyandım yatakta adetmişim gibi bir ağrı wc ye gittim birşey yok işin garip kısmı ayağa kalkınca sancı gitti progestanı yatmadan önce alıyorum o yapar mı acabaCanım idrar testi yaptırdın mı. Biz seninle aynı gün olmuştuk aşılama pazartesi idi. Ama aşılama olan günü sayacakmıyız. Saymazsak 12.gün benim bugun idrar yaptım az önce tek çizgi. Off:-(
İnşallah canımPardon canım ben adet sonrası gün oluyorya adetin ilk gününden sonra sayılıyor ve genelde 12 yada 14 gün ovilasion oluyor o günden bahsettiğiniz anladim cok pardon bende bu adetimde geri başlıycam tedaviye inşallah önce sizin güzel haberlerinizi sonra benimkini aliriz :)))
Aynen canım progestandan ben de yatarken yapıyorum öyle agrı oluyor. Dündü benim adet günüm. Bugun de yok şukur bişey ama eğer yumurtalar çatlatma iğnesine ragmen çatlamadıysa ozaman da adet gecikiyor . Yani bekleyeceğiz sanırım Yarına kadar. İdrar testim negatif çıktı ama bi ümit yarın kan testi yaptırcam bakalımİdrar da çıkmaz ki kan da çıkar demişti doktorum bana ben pazartesi günü yaptırcam test ama bugün 14. Gün sabah uyandım yatakta adetmişim gibi bir ağrı wc ye gittim birşey yok işin garip kısmı ayağa kalkınca sancı gitti progestanı yatmadan önce alıyorum o yapar mı acaba
Benim çatlama iğnesinden sonra su gibi akıntılarım çok olmuştu aşılama ya kadar kaç kere çamaşır değiştirmiştimAynen canım progestandan ben de yatarken yapıyorum öyle agrı oluyor. Dündü benim adet günüm. Bugun de yok şukur bişey ama eğer yumurtalar çatlatma iğnesine ragmen çatlamadıysa ozaman da adet gecikiyor . Yani bekleyeceğiz sanırım Yarına kadar. İdrar testim negatif çıktı ama bi ümit yarın kan testi yaptırcam bakalım
Selam pembe hayaller keseyi gördünüz mü canım inşallah görmüşsündür değerlerin yükseldi mi hayırlı haberler ver inşallahKızlar gebeliğinin 4.haftası kahverengi akıntısı olan oldu mu ? Hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?