As cnm bayramdan önce aklım yapılmasın diye gittim 2223 tu değerim... çarşamba günü keseyi görmeye gitcem nolur dua edin bana çok korkuyorumSelam pembe hayaller keseyi gördünüz mü canım inşallah görmüşsündür değerlerin yükseldi mi hayırlı haberler ver inşallah
Oo maşallah artmış baya tutmuş canım inşallah hiç merak etme hayırlısıyla gelsin bebişinAs cnm bayramdan önce aklım yapılmasın diye gittim 2223 tu değerim... çarşamba günü keseyi görmeye gitcem nolur dua edin bana çok korkuyorum
Sonuç nasıl oldu canımİdrar da çıkmaz ki kan da çıkar demişti doktorum bana ben pazartesi günü yaptırcam test ama bugün 14. Gün sabah uyandım yatakta adetmişim gibi bir ağrı wc ye gittim birşey yok işin garip kısmı ayağa kalkınca sancı gitti progestanı yatmadan önce alıyorum o yapar mı acaba
Inşallah cnm bugün de kahverengi iz vardı göbeğinde çok ilginç daha çok küçük çıkarmı bakalm doktor ne dicekOo maşallah artmış baya tutmuş canım inşallah hiç merak etme hayırlısıyla gelsin bebişin
Yaptın mı testArada belime agrı giriyo hayırlısı bakalım
Cnm sende ne drumlarOo maşallah artmış baya tutmuş canım inşallah hiç merak etme hayırlısıyla gelsin bebişin
Canım ben tüpe geçicem adet oldum bitti birdahaki aya inşallahCnm sende ne drumlar
Test neden okadar gec cikiyomus bormal de 1 2 aaatlik bi kan tahlili kana bak cnm moralini bozma hemen idrarda çıkmamış olabiliyor bazenKızlar bugün aşılamanın 15.günü sağlık ocağına gittim kan verdim perşembeye çıkar dedi sonra idrar testi aldım eczaneden erkemi gösterenlerden ama maalesef kocaman bir tek çizgi
Devlet hastanesine sıra alamadım oturduğum yerde bir tane özel var oda kan makinası bozukmuş sağlık ocağında verdim oda böyle dedi adet olmadım adet belirtimde yok ama ümidim de yok 3senedir uğraşıyoruz hemen hemen ama bir Kere bile gebelik geçirmedim şimdi işe başlıyorum tüp bebeğe geçecektik ama iş yeri muayeneler için hemen öyle ilk aydan izin de vermez of of yani içim daraldı eşim ilk defa çok ümitlenmişti negatifi görünce arkadaşlarıma aşılama olduğumu söyledim diye kızmaya başladı kimseye söylemesen tutardı belki falan sonra baktım baya üzüldü ben yapacağımı bilmiyorum perşembe günü sonucu alınca doktoru arıcam eğer akşam 7 de muayene etmeyi kabul ederse öyle başlıcam kabul etmezse oda yattı morallerim sıfır o kadar çok ümitlenmiştim kiTest neden okadar gec cikiyomus bormal de 1 2 aaatlik bi kan tahlili kana bak cnm moralini bozma hemen idrarda çıkmamış olabiliyor bazen
Aynen canım bide hamile olanları gördükçe cok ümitleniyordum. Bende herkese soyledim bugun arayan arayana. Tüp bebek için nereye başlayacaksın. Buarada bi kere daha aşılama yaptırmayacak mısınDevlet hastanesine sıra alamadım oturduğum yerde bir tane özel var oda kan makinası bozukmuş sağlık ocağında verdim oda böyle dedi adet olmadım adet belirtimde yok ama ümidim de yok 3senedir uğraşıyoruz hemen hemen ama bir Kere bile gebelik geçirmedim şimdi işe başlıyorum tüp bebeğe geçecektik ama iş yeri muayeneler için hemen öyle ilk aydan izin de vermez of of yani içim daraldı eşim ilk defa çok ümitlenmişti negatifi görünce arkadaşlarıma aşılama olduğumu söyledim diye kızmaya başladı kimseye söylemesen tutardı belki falan sonra baktım baya üzüldü ben yapacağımı bilmiyorum perşembe günü sonucu alınca doktoru arıcam eğer akşam 7 de muayene etmeyi kabul ederse öyle başlıcam kabul etmezse oda yattı morallerim sıfır o kadar çok ümitlenmiştim ki
Ben aynen aşılamanın gereksiz olduğunu düşünüyordum direk tüp bebek diye gitmiştim doktoruma ama annemle eskiden aynı yerde çalışıyorlardı bana benim için bir kere olsun aşılama dene dedi diye denedim ve onu dinlediğimede pişmanım iyi bi doktor olduğuna inanmasam gitmezdim ama işte napalım şimdi kan sonucu çıksın arıcam bakalımAynen canım bide hamile olanları gördükçe cok ümitleniyordum. Bende herkese soyledim bugun arayan arayana. Tüp bebek için nereye başlayacaksın. Buarada bi kere daha aşılama yaptırmayacak mısın
Eşinmi aşılama olduğunu söyledi cnm benim eşim hep sakladı hamilelikte bile oyle söylemek istemiyor sonra üzülmeyelim insanların baskısı bitmez diye prş inşallah güzel haberler alirsin cnm herşey nasip çok yüklenmeyin birbirinize tedaviye devam etceksin bile vücudumun çok etkilenmemesi lazım oyuzden. Işlerine tedaviye giderken bndeczor izin aldım kimseye çaktırmamaya çalışmakta çabası çok zor oluyor tüp bebekte hem dinlenmeniz gerekecek hemde sürekli gitcekdinuz hastaneye bnce rapor alın hic anlamıyor işyeri haldenDevlet hastanesine sıra alamadım oturduğum yerde bir tane özel var oda kan makinası bozukmuş sağlık ocağında verdim oda böyle dedi adet olmadım adet belirtimde yok ama ümidim de yok 3senedir uğraşıyoruz hemen hemen ama bir Kere bile gebelik geçirmedim şimdi işe başlıyorum tüp bebeğe geçecektik ama iş yeri muayeneler için hemen öyle ilk aydan izin de vermez of of yani içim daraldı eşim ilk defa çok ümitlenmişti negatifi görünce arkadaşlarıma aşılama olduğumu söyledim diye kızmaya başladı kimseye söylemesen tutardı belki falan sonra baktım baya üzüldü ben yapacağımı bilmiyorum perşembe günü sonucu alınca doktoru arıcam eğer akşam 7 de muayene etmeyi kabul ederse öyle başlıcam kabul etmezse oda yattı morallerim sıfır o kadar çok ümitlenmiştim ki
Yok ben bir kaç arkadaşımla paylaştım ona kızdı.. bu işi de ne zamandır istiyorum arada kaldım iyice doktor kabul etmezse akşam muayeneyi ertelicem biraz tüp bebekte iki gün sonra günlük hayatına geri dönebiliyorsun diye duymuştum bakalım artık zaman ne gösterecekEşinmi aşılama olduğunu söyledi cnm benim eşim hep sakladı hamilelikte bile oyle söylemek istemiyor sonra üzülmeyelim insanların baskısı bitmez diye prş inşallah güzel haberler alirsin cnm herşey nasip çok yüklenmeyin birbirinize tedaviye devam etceksin bile vücudumun çok etkilenmemesi lazım oyuzden. Işlerine tedaviye giderken bndeczor izin aldım kimseye çaktırmamaya çalışmakta çabası çok zor oluyor tüp bebekte hem dinlenmeniz gerekecek hemde sürekli gitcekdinuz hastaneye bnce rapor alın hic anlamıyor işyeri halden
Ağır kaldirmicksn ve çok çok dikkat etcen yemeği bike zor yapcksin sürekli ayaklarinibuzatip dinlenmen lazm 1 2 saat erken izin alamazmisin özelde bekler 5 6 ya ama doktor da sanmıyorum 7 ye kadar hastası varsa cok o şekilde bekleyebilirYok ben bir kaç arkadaşımla paylaştım ona kızdı.. bu işi de ne zamandır istiyorum arada kaldım iyice doktor kabul etmezse akşam muayeneyi ertelicem biraz tüp bebekte iki gün sonra günlük hayatına geri dönebiliyorsun diye duymuştum bakalım artık zaman ne gösterecek
O kabul etmezse bi doktor daha var ona da sorcam oda o saatte bakmam derse Allah’ın bildiği var diyip ara vercez evleneli 3senem doluyor ağustosta hamile kalsam 4.senemde doğurcam of beklemek çok zor ben olacağını da bilmiyorum eltim eylülde doğurcak bayramda herkes ee artık sizinde olsun yok efendim yaşımız gelmiş hani yok mu daha birşey diyenlerden bıktım kurban bayramında gezmicem bu yüzdenAğır kaldirmicksn ve çok çok dikkat etcen yemeği bike zor yapcksin sürekli ayaklarinibuzatip dinlenmen lazm 1 2 saat erken izin alamazmisin özelde bekler 5 6 ya ama doktor da sanmıyorum 7 ye kadar hastası varsa cok o şekilde bekleyebilir
Bide çalışacağım iş özel bi anaokulu çocuk gelişimi okumuştum öğretmenlik yapıcam belki eylül de başlıcaz derler inşallah yaniAğır kaldirmicksn ve çok çok dikkat etcen yemeği bike zor yapcksin sürekli ayaklarinibuzatip dinlenmen lazm 1 2 saat erken izin alamazmisin özelde bekler 5 6 ya ama doktor da sanmıyorum 7 ye kadar hastası varsa cok o şekilde bekleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?