- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Gezme cnm herkese gitmek zorunda değilsin ben tehlike olursa diye gitmiyodum salak gibi gittim bayramlaşmaya kayinvalidemlere ..ikk muamele gidinde sonrası sana göre ayarlar. Doktor cnm belki de pozitifi göreceksin perşembe günü bak bosuna stres yapiosn kendini kasma bende sen gibiydim kreşten yerine birilerini bi kaç saatliğine bırakıp da gidersin ben hastaneden kaç kere ise yetiştim nezmn evlendin sen ben 2015 te 3.seneye girecegim.. gün alcam 4 seneden hayırlısı olsun öyle soranlara kocan cebini versin sen boşuna stres yapma bayanların hormonları sağlığı erkeklerinkinden önemli bu ayıp bisey değil cağın hastalığı artkO kabul etmezse bi doktor daha var ona da sorcam oda o saatte bakmam derse Allah’ın bildiği var diyip ara vercez evleneli 3senem doluyor ağustosta hamile kalsam 4.senemde doğurcam of beklemek çok zor ben olacağını da bilmiyorum eltim eylülde doğurcak bayramda herkes ee artık sizinde olsun yok efendim yaşımız gelmiş hani yok mu daha birşey diyenlerden bıktım kurban bayramında gezmicem bu yüzden
Çıkabilir cnm neden erken verdin ben 15Kızlar Asilamamin 9 çatlatma iğnemin 11 günü
Kan testi verdim sabah henüz çıkmadı ama ara ara sol kasığım da ağrı oluyor sizce gebelik varsa ignenin 11 günü çıkar mı
Çıkabilir cnm neden erken verdin ben 15
Güne kadar dayandım ama kanın değerlerine göre hamilelik var denilebilir
Internette baksana cnm 1 2 saat içinde çıkış oluyor yada hastaneyi ara benim tanıdığım vrdi o arayıp söylemişti doktor da 15.gün demiş inşallah mutlu haberi alırsın cnmCnm cum günü testi yaptır dedi doktor şimdi cuma günü ilk testi yaptırırsam ve 10 gibi bı değer çıkarsa iğnenin etkisini diye tereddütte kalmayın dedim hiç olmazsa artma olacak mı kkarşılaştırırim diye yaptırdım ama 10 da verdiğim test hala çıkmadı
inşallah güzel sonuç alırsın canım benimde aşılamamın 9. günü ilk aşılamam da çatlatma iğensinin 14. günü adet oldum erken adet görüyorum cuma günü olmazsam adet ümitlenicem benimde dünden beri sol kasığımda sancım var ara ara batmam oluyor göğüslerimde hiç bir hassasiyetim yok 1. aşılamamda benim göğüs hassasiyetim çokk yüksekti şuanda hiç yokKızlar Asilamamin 9 çatlatma iğnemin 11 günü
Kan testi verdim sabah henüz çıkmadı ama ara ara sol kasığım da ağrı oluyor sizce gebelik varsa ignenin 11 günü çıkar mı
Internette baksana cnm 1 2 saat içinde çıkış oluyor yada hastaneyi ara benim tanıdığım vrdi o arayıp söylemişti doktor da 15.gün demiş inşallah mutlu haberi alırsın cnm
Olabilir çünkü yerleşme olmadıysa eğere daha hormon salgılamıyordurCnm maalesef tutmamış 2 çıktı sonucum muhtemelen o da iğnenin etkisinden cikti
Doktor cuma günü test yap demişti cumaya kadar bir değişiklik olmaz dimi
Bence cumaya kadar adet olmazsan tekrar yap testi... 15.gün idrar testimde bile benin baya silikti sonra koyulasti Allahtan umut kesilmez dua etCnm maalesef tutmamış 2 çıktı sonucum muhtemelen o da iğnenin etkisinden cikti
Doktor cuma günü test yap demişti cumaya kadar bir değişiklik olmaz dimi
Olabilir çünkü yerleşme olmadıysa eğere daha hormon salgılamıyordur
İnşallah pozitiftir mucize olur bana. Ben bugün stresten temizlik yaptım camlara kadar sildim hiç ağrım olmadı bi de biraz özel olcak ama adet günlerine yakın ilişkiye girersem hemen ertesi günü adetim gelirdi bende dün gece yanaştım kocama ama bu sabah ne ağrı var ne kanama aşılamanın 16. Günü of Allahım inşallah vardır yaa ben de 2015 ağustosta evlendim 3.sene doluyor canımGezme cnm herkese gitmek zorunda değilsin ben tehlike olursa diye gitmiyodum salak gibi gittim bayramlaşmaya kayinvalidemlere ..ikk muamele gidinde sonrası sana göre ayarlar. Doktor cnm belki de pozitifi göreceksin perşembe günü bak bosuna stres yapiosn kendini kasma bende sen gibiydim kreşten yerine birilerini bi kaç saatliğine bırakıp da gidersin ben hastaneden kaç kere ise yetiştim nezmn evlendin sen ben 2015 te 3.seneye girecegim.. gün alcam 4 seneden hayırlısı olsun öyle soranlara kocan cebini versin sen boşuna stres yapma bayanların hormonları sağlığı erkeklerinkinden önemli bu ayıp bisey değil cağın hastalığı artk
Yaptın mı test[/QUOT pazartesi kan verdim 1 çıktı 14.gün dü aşılamanın
Bende eylül 2015 de 3 sene oalcak :) yakınız cnm stres ypma bol bol dua et meryem suresi 9ku testi yapmadan meryem.suresi okumuştum ben vücudu senden iyi taniyaan olmaz.İnşallah pozitiftir mucize olur bana. Ben bugün stresten temizlik yaptım camlara kadar sildim hiç ağrım olmadı bi de biraz özel olcak ama adet günlerine yakın ilişkiye girersem hemen ertesi günü adetim gelirdi bende dün gece yanaştım kocama ama bu sabah ne ağrı var ne kanama aşılamanın 16. Günü of Allahım inşallah vardır yaa ben de 2015 ağustosta evlendim 3.sene doluyor canım
Aynen canım bakalım artık inadına da ben ağrı var ne şişlik ne kanama 17.güne geçtik en fazla kaç gün gecikir ki tutmadıysa adetim inşallah tutmuştur da idrara geçmemiştir ondan negatif görmüşüzdür ya zaten bol bol dua ediyorum eşim hala umutlu dua et canımBende eylül 2015 de 3 sene oalcak :) yakınız cnm stres ypma bol bol dua et meryem suresi 9ku testi yapmadan meryem.suresi okumuştum ben vücudu senden iyi taniyaan olmaz.
İncir kürü yapıyorlar ama araştır istersenKlomenle yumurtam 11 mm oldu geliştirmek için ne yapabilirim
Cnm sen 11.gün test yaptirdim dmi test verdig8nde kaçıncı günüydü 17. Diosun şimdi ederim cnm etmezmiyim birazdan ayet-el kürsi okur bağışlarım sana bende yarın doktora gitcem keseyi görürüz.insallah d9ktor güzel şeyler söyler dua et.banaAynen canım bakalım artık inadına da ben ağrı var ne şişlik ne kanama 17.güne geçtik en fazla kaç gün gecikir ki tutmadıysa adetim inşallah tutmuştur da idrara geçmemiştir ondan negatif görmüşüzdür ya zaten bol bol dua ediyorum eşim hala umutlu dua et canım
Pazartesi 15.gündü test yaptığımda bugün 17. Gün canım inşallah görürsünüz keseyi sağ Salim kucağına alırsın umarım :)Cnm sen 11.gün test yaptirdim dmi test verdig8nde kaçıncı günüydü 17. Diosun şimdi ederim cnm etmezmiyim birazdan ayet-el kürsi okur bağışlarım sana bende yarın doktora gitcem keseyi görürüz.insallah d9ktor güzel şeyler söyler dua et.bana
Gittim cnm keseyi gördük çok şükür ama bebek yok daha tabi buda canının solmasa sebep oldi hoca pazartesi gel dedi bebek büyük ihtimal içine gireceklerdi eşime bunu diyince olumsuz düşündü canımız skldi bilmiyorum rabbim yardım etsin bu süreçler de çok zor göğsümü gere gere hamileyim diemiyormP pembehayaller06 canım ben yaptın gittin mi doktora ne oldu ?
Daha çok küçük canım haftaya görürsünüz inşallah kanda değerin yüksek çıksa bile insan sevinemicek kucağına alana kadar bu korkular devam Allahım hayırlısını versin canımGittim cnm keseyi gördük çok şükür ama bebek yok daha tabi buda canının solmasa sebep oldi hoca pazartesi gel dedi bebek büyük ihtimal içine gireceklerdi eşime bunu diyince olumsuz düşündü canımız skldi bilmiyorum rabbim yardım etsin bu süreçler de çok zor göğsümü gere gere hamileyim diemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?