- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
O nasıl oluyor canım kese var bebek yok ? Zaten hemen bebek oluşmuyor diye biliyorum ben anlamadım doktor ne demeye çalışmışGittim cnm keseyi gördük çok şükür ama bebek yok daha tabi buda canının solmasa sebep oldi hoca pazartesi gel dedi bebek büyük ihtimal içine gireceklerdi eşime bunu diyince olumsuz düşündü canımız skldi bilmiyorum rabbim yardım etsin bu süreçler de çok zor göğsümü gere gere hamileyim diemiyorm
Inşallah. Eşimde diyo hamilesin diyolar.kesenin içinde gözükmüyorsa bu bebek nerde diyo :) doğruda soyluyo :) bitmez bu korkular hele nen çok endişeliyim da nim sağ salim sagliklicada görmeyi nasip etsin de gerisi onmli değilDaha çok küçük canım haftaya görürsünüz inşallah kanda değerin yüksek çıksa bile insan sevinemicek kucağına alana kadar bu korkular devam Allahım hayırlısını versin canım
Ya iste ilk önce kese oluşuyor ya bebek sonradan girer içine diyor haftaya büyük ihtimal bebegide görürüz kalp atımını dedi ... yani biz bu gittigmzde keseyle birlikte bebeği göreceğiz diye çok umutlandık ama içinde değilmiş ozmn nerde kafayı yicem daha çok erken şu an susam tanesi kadar zatenO nasıl oluyor canım kese var bebek yok ? Zaten hemen bebek oluşmuyor diye biliyorum ben anlamadım doktor ne demeye çalışmış
Sıkma canını ya oluşur merak etme herşeyin bir zamanı var demek kiYa iste ilk önce kese oluşuyor ya bebek sonradan girer içine diyor haftaya büyük ihtimal bebegide görürüz kalp atımını dedi ... yani biz bu gittigmzde keseyle birlikte bebeği göreceğiz diye çok umutlandık ama içinde değilmiş ozmn nerde kafayı yicem daha çok erken şu an susam tanesi kadar zaten
Öyle inş biz acele etmişizdir herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda oralarda beklemek çok çok zorSıkma canını ya oluşur merak etme herşeyin bir zamanı var demek ki
Aynen canım içini ferah tut normal bunlarInşallah. Eşimde diyo hamilesin diyolar.kesenin içinde gözükmüyorsa bu bebek nerde diyo :) doğruda soyluyo :) bitmez bu korkular hele nen çok endişeliyim da nim sağ salim sagliklicada görmeyi nasip etsin de gerisi onmli değil
Böyle birşey hiç duymadım canım olmaz herhalde ki hcg de çıkardı 10.gün gene de doktoruna sor istersenKızlar bugün asilamamin 10 günü
Akşam ilişkiden sonra banyoda pembe kanamam geldi yerleşme kanaması desem dun HCG ye baktirdim 2 çıkmıştı sanırım o da iğnenin etkisiydi ( iğnenin 11 günüydü )
Şimdi akşam bu kanamam neden geldi ki ? Adet mi oldum dersiniz ? (Adetime 4 gün vardı)
Yada bebek vardı düşmüş olabilir mi ? Yerleşme zamanında ilişki bebeğe zarar verirmi eşim çok üzüldü ya yerleşecek kendine düştüyse dedi olabilir mi böyle birsey
Canım kesinlikle sen haklısın. Ben iftara misafir çağırmak için doktoruma sormuştum çağırma dedi ki seninkiler iki hafta kalacak hiç riske etme bence sonra ah vah etmeyinmerhaba hanimlar iyi aksamlar. Size birsey sorcam temmuz ayinda ikinci asilama yaptircaz. Kayinvalidemgille ayri sehirlerdeyiz. Hemsire oldugum icin bayramda gidemedik. biraz once gorumcem mesaj atmis abi siz gelemiyorsaniz biz gelelim diye esimde kabul etmis. yani asilama yapilacaginda burda olacaklar. esim diyor sen birsey yapma yat dinlen onlar misafir degil yanimizda olsunlar. Ben istemiyorum o zaman kalsin bu ay diyorum esim de hayir kalmasin yaptiralim diyor. Sinirden elim ayagim titriyor. cok mu qbartiyorum. Dogudan geliyorlar agirlamak onlari hic kolay degil. olduklari sehir sicak diye balkonda yatiyorlar. yqtak getir gotur bile mahvoluyorum. ne kadar is yapmadan durabilirim. geldiklerinde yaklasik iki hafta kaliyorlar. ben mi abartiyorum sizce
esimi gorsen nasil sinirli onlarin gonlunu etmezsek cocugumuz olmazmis zatenCanım kesinlikle sen haklısın. Ben iftara misafir çağırmak için doktoruma sormuştum çağırma dedi ki seninkiler iki hafta kalacak hiç riske etme bence sonra ah vah etmeyin
Esin söyledin biizm hastane işlerimiz var anne haftaya gelin desin aşılama süreci 2 hafta kendinize çok iyi bakmaniznlazim yani ayakları uzatıp yiyip içmemiz lazım yemek yapmayla uğraşacaksınız onlara keşke size sorsalardı tam aşılama sonucu gitcek onlar gitcek bende kizardimmerhaba hanimlar iyi aksamlar. Size birsey sorcam temmuz ayinda ikinci asilama yaptircaz. Kayinvalidemgille ayri sehirlerdeyiz. Hemsire oldugum icin bayramda gidemedik. biraz once gorumcem mesaj atmis abi siz gelemiyorsaniz biz gelelim diye esimde kabul etmis. yani asilama yapilacaginda burda olacaklar. esim diyor sen birsey yapma yat dinlen onlar misafir degil yanimizda olsunlar. Ben istemiyorum o zaman kalsin bu ay diyorum esim de hayir kalmasin yaptiralim diyor. Sinirden elim ayagim titriyor. cok mu qbartiyorum. Dogudan geliyorlar agirlamak onlari hic kolay degil. olduklari sehir sicak diye balkonda yatiyorlar. yqtak getir gotur bile mahvoluyorum. ne kadar is yapmadan durabilirim. geldiklerinde yaklasik iki hafta kaliyorlar. ben mi abartiyorum sizce
ailesine soyleyemezmis ne zaman isterlerse o zaman gelirmis. gorumcem de bana yazamiyor abisine yaziyor normal zamanda hal hatir sormasini bilmedigi icin. annesi ben buyrun gelin demedigim icin tahmin ediyor hastane isi oldugunu. gorumcem diyorki anneme soyleme surpriz olsun hadi bugun gidiyoruz deriz anneme. Kafayi yiycem bide su surpriz meraklari yok mu sanki surdan suraa geliyorlar 10 saatlik yol. bide nobetli calisiyorum.Esin söyledin biizm hastane işlerimiz var anne haftaya gelin desin aşılama süreci 2 hafta kendinize çok iyi bakmaniznlazim yani ayakları uzatıp yiyip içmemiz lazım yemek yapmayla uğraşacaksınız onlara keşke size sorsalardı tam aşılama sonucu gitcek onlar gitcek bende kizardim
Öyle bişey.yok önümde tedavi var sen bebek olmasını istemiyorum galiba diye sert çıkın eşinize ah bu aieller görümcem de esimi ariyo tebrik ediyo insan beni de ister tele siz de söyleyin ben müsait ölürüm olmam kafana göre cagiramazsin de bende sürekli nöbetçi çalışıyorum çok zor cekinmeyin gidin uyuyun ben öyle yapıyorum gerekirse aşılamayı diyin kayinvalideniz yapsın yemeği sizin 2 hafta elinizi biseye doğru düzgün sürmemeniz gerekiyo .Ben de bi yol bulunailesine soyleyemezmis ne zaman isterlerse o zaman gelirmis. gorumcem de bana yazamiyor abisine yaziyor normal zamanda hal hatir sormasini bilmedigi icin. annesi ben buyrun gelin demedigim icin tahmin ediyor hastane isi oldugunu. gorumcem diyorki anneme soyleme surpriz olsun hadi bugun gidiyoruz deriz anneme. Kafayi yiycem bide su surpriz meraklari yok mu sanki surdan suraa geliyorlar 10 saatlik yol. bide nobetli calisiyorum.
Pembe hayaller n’aptın canım merak ettim bebek gözüktü mü herşey yolunda mıEsin söyledin biizm hastane işlerimiz var anne haftaya gelin desin aşılama süreci 2 hafta kendinize çok iyi bakmaniznlazim yani ayakları uzatıp yiyip içmemiz lazım yemek yapmayla uğraşacaksınız onlara keşke size sorsalardı tam aşılama sonucu gitcek onlar gitcek bende kizardim
Pzrtesi gel dedi doktor cnm eşim de biraz zaman geçsin yine gözükmezse diyo crsmba yada perşembeye ertelemek istiyoruz ama bakalım çok endişeleniyorum bide ise başladımPembe hayaller n’aptın canım merak ettim bebek gözüktü mü herşey yolunda mı
Doğru canım eşin haklı ben olsam bende biraz beklerdim kesin varsa gözüksün diye çarşmbaya filan erteleyin bence de korkma bişey olmayacak bence hamileisnPzrtesi gel dedi doktor cnm eşim de biraz zaman geçsin yine gözükmezse diyo crsmba yada perşembeye ertelemek istiyoruz ama bakalım çok endişeleniyorum bide ise başladım
Inşallah cnm inşallah bebeğimi görürüm iste e herkes duydu hayırlı oldun diyolar rabbim uyandırmasn crsmba izin alıp gitcem bakalmDoğru canım eşin haklı ben olsam bende biraz beklerdim kesin varsa gözüksün diye çarşmbaya filan erteleyin bence de korkma bişey olmayacak bence hamileisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?