Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bayanlar, inşallah hepimizin aşılaması tutar. Ben daha yeni aşılama yaptırdım. Bazı yerlerde doktor işlemden sonra yarım saat yatırıldı yazanlar var. benim doktorum 1’2 dakika sonra kaldırdı. Sizin de öyle oldu mu? Daha önce burada yazan oldu mu bilmiyorum ama içim içimi yedi

Hiç endişe etme giden gidiyo zaten demişti doktor bende 10 dk ancak yattım heen lavaboya gitmedim eve gelene kadar da araba da yattım eve gelince de yattim

Hiç endişe etme giden gidiyo zaten demişti doktor bende 10 dk ancak yattım heen lavaboya gitmedim eve gelene kadar da araba da yattım eve gelince de yattim
Teşekkür ederim ilginiz için. Bugün test vardı evde onu yaptım, ççift çizgi çıktı. Acaba önceden hamile miydim? 4 günde belli olur mu? Sizlerin de de iyi haberlerini alırız inşallah

Teşekkür ederim ilginiz için. Bugün test vardı evde onu yaptım, ççift çizgi çıktı. Acaba önceden hamile miydim? 4 günde belli olur mu? Sizlerin de de iyi haberlerini alırız inşallah
Teskkurler aşılama ile hamile kaldım bugün de bebeğimi gördük kaçıncı günde yaptınız önmli olan bu catlatma ignesnnn etkisi olablr

ayy canım çok sevindim valla bak Allah’ım bizlere de nasip etsin dua et senin duaların kabul olur kalp atışını duydun mu canım
Bennduymadin ama doktor duymuş kalbı atmaya başladı dedi büyüünce daha net görülecek etmem mi cnm nen bugünlere çok zor ulaştım rabbimin izniyle size çok çok dua etcem

Bennduymadin ama doktor duymuş kalbı atmaya başladı dedi büyüünce daha net görülecek etmem mi cnm nen bugünlere çok zor ulaştım rabbimin izniyle size çok çok dua etcem
Kaç senelik evlisin canım benim iki yılım olacak ağıstosta. Şimdi aşılamam tutsaydı seninkiyle aynı zamanda olduk biz aşılamayı sen benden bir gün önce oldun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Senin tutmadı dmi nezmn öğrendinsonucunu smdi ne şekilde devam etceksin tedaviye .. cnm benim 2bucuk sene oldu evleneli 3 sene olacak eylulde bebeğimi 3 sene olduğunda dogurucam

Teskkurler aşılama ile hamile kaldım bugün de bebeğimi gördük kaçıncı günde yaptınız önmli olan bu catlatma ignesnnn etkisi olablr
Adetinin 11. Günü gitmiştim, doktor yumurtayı istenilen Seviyede bulmadı. 5 gün daha klomen kullandım, daha sonra gittiğimde yumurtan çok iyi hemen bu gece iğne vurul, 2 gün sonra gel dedi. Çarşamba aşılama oldu, az önce yine test yaptım çift çizgi çok şükür. Size de maşallah, sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Çarlarıma iğnesinden hamile gibi gözükebiliyormuş

Kaçıncı günü yaptınız aşılamanın ? Maşallah.hrpimize benim hic.umudum yoktu çok sasiridm rabbim güzel zamnda nasip etti çok sukur

Canım ben adet olduğum da allah izin verirse tüpe geçicez ben aşılamadan 16 gün sonra öğrendim canım
Inş kuzum rabbim sana hayırlı sanıklı evlat nasip eder ben hepinize dua ediyorum buralarda bende az umut aramadım asilamadan snra tüp bebekte umudum rabbim yar ve yardımcın olsun sende sürekli ilgilendin heyecanına ortak oldu uz saoln

Sağol canım allah razı olsun ne demek rica ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…