- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Herld rabbimde geç gitmenizi istiyo doktor yokmuş yarın ve diğer günler kongredeymis ya burdaki hastaneye giderim yada beklermDoğru canım eşin haklı ben olsam bende biraz beklerdim kesin varsa gözüksün diye çarşmbaya filan erteleyin bence de korkma bişey olmayacak bence hamileisn
Hiç endişe etme giden gidiyo zaten demişti doktor bende 10 dk ancak yattım heen lavaboya gitmedim eve gelene kadar da araba da yattım eve gelince de yattimMerhaba bayanlar, inşallah hepimizin aşılaması tutar. Ben daha yeni aşılama yaptırdım. Bazı yerlerde doktor işlemden sonra yarım saat yatırıldı yazanlar var. benim doktorum 1’2 dakika sonra kaldırdı. Sizin de öyle oldu mu? Daha önce burada yazan oldu mu bilmiyorum ama içim içimi yedi
Cnm c9k şükür bebeğimi görebildik kalp atışında baslamisndedi d9ktor ultra9sna göre 6 haftalikDoğru canım eşin haklı ben olsam bende biraz beklerdim kesin varsa gözüksün diye çarşmbaya filan erteleyin bence de korkma bişey olmayacak bence hamileisn
Teşekkür ederim ilginiz için. Bugün test vardı evde onu yaptım, ççift çizgi çıktı. Acaba önceden hamile miydim? 4 günde belli olur mu? Sizlerin de de iyi haberlerini alırız inşallahHiç endişe etme giden gidiyo zaten demişti doktor bende 10 dk ancak yattım heen lavaboya gitmedim eve gelene kadar da araba da yattım eve gelince de yattim
Teskkurler aşılama ile hamile kaldım bugün de bebeğimi gördük kaçıncı günde yaptınız önmli olan bu catlatma ignesnnn etkisi olablrTeşekkür ederim ilginiz için. Bugün test vardı evde onu yaptım, ççift çizgi çıktı. Acaba önceden hamile miydim? 4 günde belli olur mu? Sizlerin de de iyi haberlerini alırız inşallah
Herld rabbimde geç gitmenizi istiyo doktor yokmuş yarın ve diğer günler kongredeymis ya burdaki hastaneye giderim yada beklerm
ayy canım çok sevindim valla bak Allah’ım bizlere de nasip etsin dua et senin duaların kabul olur kalp atışını duydun mu canımCnm c9k şükür bebeğimi görebildik kalp atışında baslamisndedi d9ktor ultra9sna göre 6 haftalik
Bennduymadin ama doktor duymuş kalbı atmaya başladı dedi büyüünce daha net görülecek etmem mi cnm nen bugünlere çok zor ulaştım rabbimin izniyle size çok çok dua etcemayy canım çok sevindim valla bak Allah’ım bizlere de nasip etsin dua et senin duaların kabul olur kalp atışını duydun mu canım
Kaç senelik evlisin canım benim iki yılım olacak ağıstosta. Şimdi aşılamam tutsaydı seninkiyle aynı zamanda olduk biz aşılamayı sen benden bir gün önce oldun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahBennduymadin ama doktor duymuş kalbı atmaya başladı dedi büyüünce daha net görülecek etmem mi cnm nen bugünlere çok zor ulaştım rabbimin izniyle size çok çok dua etcem
Senin tutmadı dmi nezmn öğrendinsonucunu smdi ne şekilde devam etceksin tedaviye .. cnm benim 2bucuk sene oldu evleneli 3 sene olacak eylulde bebeğimi 3 sene olduğunda dogurucamKaç senelik evlisin canım benim iki yılım olacak ağıstosta. Şimdi aşılamam tutsaydı seninkiyle aynı zamanda olduk biz aşılamayı sen benden bir gün önce oldun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Adetinin 11. Günü gitmiştim, doktor yumurtayı istenilen Seviyede bulmadı. 5 gün daha klomen kullandım, daha sonra gittiğimde yumurtan çok iyi hemen bu gece iğne vurul, 2 gün sonra gel dedi. Çarşamba aşılama oldu, az önce yine test yaptım çift çizgi çok şükür. Size de maşallah, sağ salim kucaklarımıza alalım inşallahTeskkurler aşılama ile hamile kaldım bugün de bebeğimi gördük kaçıncı günde yaptınız önmli olan bu catlatma ignesnnn etkisi olablr
Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Çarlarıma iğnesinden hamile gibi gözükebiliyormuşAdetinin 11. Günü gitmiştim, doktor yumurtayı istenilen Seviyede bulmadı. 5 gün daha klomen kullandım, daha sonra gittiğimde yumurtan çok iyi hemen bu gece iğne vurul, 2 gün sonra gel dedi. Çarşamba aşılama oldu, az önce yine test yaptım çift çizgi çok şükür. Size de maşallah, sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Canım ben adet olduğum da allah izin verirse tüpe geçicez ben aşılamadan 16 gün sonra öğrendim canımSenin tutmadı dmi nezmn öğrendinsonucunu smdi ne şekilde devam etceksin tedaviye .. cnm benim 2bucuk sene oldu evleneli 3 sene olacak eylulde bebeğimi 3 sene olduğunda dogurucam
Kaçıncı günü yaptınız aşılamanın ? Maşallah.hrpimize benim hic.umudum yoktu çok sasiridm rabbim güzel zamnda nasip etti çok sukurAdetinin 11. Günü gitmiştim, doktor yumurtayı istenilen Seviyede bulmadı. 5 gün daha klomen kullandım, daha sonra gittiğimde yumurtan çok iyi hemen bu gece iğne vurul, 2 gün sonra gel dedi. Çarşamba aşılama oldu, az önce yine test yaptım çift çizgi çok şükür. Size de maşallah, sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Inş kuzum rabbim sana hayırlı sanıklı evlat nasip eder ben hepinize dua ediyorum buralarda bende az umut aramadım asilamadan snra tüp bebekte umudum rabbim yar ve yardımcın olsun sende sürekli ilgilendin heyecanına ortak oldu uz saolnCanım ben adet olduğum da allah izin verirse tüpe geçicez ben aşılamadan 16 gün sonra öğrendim canım
Sanırsam çatlatma iğnesinin etkisi, acele ettim biraz ve fazla sevindim. Yarın aşılama 1 hafta olcak. İğne de 10 gün olacakKaçıncı günü yaptınız aşılamanın ? Maşallah.hrpimize benim hic.umudum yoktu çok sasiridm rabbim güzel zamnda nasip etti çok sukur
Sanırsam çatlatma iğnesinin etkisi, acele ettim biraz ve fazla sevindim. Yarın aşılama 1 hafta olcak. İğne de 10 gün olacak[/QUOTE. İnşalllah hamileyimdir diyelim, her zaman güzel haberlerle
5 gün snra yapin benceSanırsam çatlatma iğnesinin etkisi, acele ettim biraz ve fazla sevindim. Yarın aşılama 1 hafta olcak. İğne de 10 gün olacak
Sağol canım allah razı olsun ne demek rica ederim ...Inş kuzum rabbim sana hayırlı sanıklı evlat nasip eder ben hepinize dua ediyorum buralarda bende az umut aramadım asilamadan snra tüp bebekte umudum rabbim yar ve yardımcın olsun sende sürekli ilgilendin heyecanına ortak oldu uz saoln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?