Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam hanımlar nasılsınız bende bugün aranıza katıldım tedaviye başladım ilk günüm fazla heyecanliyim çünkü aylar öncesinden baslayacaktm hep birsey çıktı ve artık sonunda baslayabildigim icin tedaviye acayip bi ümit var yüreğimde bana doktor 2 kutu gonal f ve 2 kutu ovitrelle verdi gonal f ilk ignemi bugün vuruldum 6. Günümde kontrole gdcem dua edin olur mu

Merhabalar
23 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım iki adet yumurtam vardı.
Bugün 11. Gün 7 temmuzda kanda test yaptıracağım inşallah olumlu sonuç alırım neredeyse iki senedir bebek istiyoruz. İki gündür kasık ağrım ve akıntım var inşallah olumludur
Diğer aşılama yaptıranlarda belirtiler var mı??

Canım merhaba biz de neredeyse iki senelik evliyiz inşallah tutar dua edelim senin için. Bend e geçen ay yaptırdım aşılama kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti akıntı hepsini bende yaşadım ama tutmadı. Hani o belirtiler kesin tuttu anlamıma gelmiyor . Genelde herkes yaşıyor ama tutanda var tutmayanda inşallah kalbine göre olur canım

Ayy sonuca az kalmış inşallah tutmuşturrr bize de haber ver :)

Kızlar bugün 13. Gün beyaz akıntım devam ediyor ama kasıklarımda da ağrı var anlamış değilim. Yarın sabah kan testi yaptırsam mı cumartesiyi mi beklesem. İdrar testi stresini yaşamak istemiyorum tekrar

Canım 15.günü yap bence daha net olsun idrarı filan boşver direkt kan tahlili yaptır bence net olsun

Ya hanımlar benim adetim son 3 aydır hep 10 gün sürüyor bugün 8. Günüm ve hala adetim devam ediyor aşılama tedavisine de başlamıştım bu durumda bu ayki aşılamam iptal mi oluyor bu konuda bilgisi olan varmı?

bugün aşılamanın 14. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı çizgi bende işe gelirken kan testi verdim inşallah hayırlı bir haber gelir bana dua edin lütfen

bugün aşılamanın 14. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı çizgi bende işe gelirken kan testi verdim inşallah hayırlı bir haber gelir bana dua edin lütfen
Sende benim gibi çalışıyorsun.. Aşılamadan sonra dinlendin mi bi kac gün evde yoksa ise devam mi ettin?

Sende benim gibi çalışıyorsun.. Aşılamadan sonra dinlendin mi bi kac gün evde yoksa ise devam mi ettin?

Benim aşılamam güzel denk geldi cumartesi aşılama yaptırdım Pazartesi senelik izne tatile çıktım o yüzden bol bol dinlendim deniz falan iyi geldi yani. İnşallah olumlu çıkar emeklerimiz boşa gitmesin hiçbirimizin

Rabbim nasip edecekse tüm kapıları yolları açar önüne serer inşallah hamilesin canm

Ay inşallah canom ya kim hamile dese inanAmadım hala pazar günü tekrar kan vericem değerim yükselirse ikna olucam inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayaller gerçek olunca insan inanamıyor kendine yaa tutmuş Elhamdülillah Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin bence sen simdiden doktora gitt hemen

Ay inşallah canom ya kim hamile dese inanAmadım hala pazar günü tekrar kan vericem değerim yükselirse ikna olucam inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Caniiiim hayırlı olsun ay cok mutlu oldum Elhamdülillah inşallah kucağına da alırsın bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…