- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Sonuç nedir canım yaptın mı testTeşekkür ederim ilginiz için. Bugün test vardı evde onu yaptım, ççift çizgi çıktı. Acaba önceden hamile miydim? 4 günde belli olur mu? Sizlerin de de iyi haberlerini alırız inşallah
Canım merhaba biz de neredeyse iki senelik evliyiz inşallah tutar dua edelim senin için. Bend e geçen ay yaptırdım aşılama kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti akıntı hepsini bende yaşadım ama tutmadı. Hani o belirtiler kesin tuttu anlamıma gelmiyor . Genelde herkes yaşıyor ama tutanda var tutmayanda inşallah kalbine göre olur canımMerhabalar
23 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım iki adet yumurtam vardı.
Bugün 11. Gün 7 temmuzda kanda test yaptıracağım inşallah olumlu sonuç alırım neredeyse iki senedir bebek istiyoruz. İki gündür kasık ağrım ve akıntım var inşallah olumludur
Diğer aşılama yaptıranlarda belirtiler var mı??
Ayy sonuca az kalmış inşallah tutmuşturrr bize de haber ver :)Merhabalar
23 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım iki adet yumurtam vardı.
Bugün 11. Gün 7 temmuzda kanda test yaptıracağım inşallah olumlu sonuç alırım neredeyse iki senedir bebek istiyoruz. İki gündür kasık ağrım ve akıntım var inşallah olumludur
Diğer aşılama yaptıranlarda belirtiler var mı??
Canım 15.günü yap bence daha net olsun idrarı filan boşver direkt kan tahlili yaptır bence net olsunKızlar bugün 13. Gün beyaz akıntım devam ediyor ama kasıklarımda da ağrı var anlamış değilim. Yarın sabah kan testi yaptırsam mı cumartesiyi mi beklesem. İdrar testi stresini yaşamak istemiyorum tekrar
Ayy hadi inşallah sonucu bize de bildirbugün aşılamanın 14. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı çizgi bende işe gelirken kan testi verdim inşallah hayırlı bir haber gelir bana dua edin lütfen
Sende benim gibi çalışıyorsun.. Aşılamadan sonra dinlendin mi bi kac gün evde yoksa ise devam mi ettin?bugün aşılamanın 14. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı çizgi bende işe gelirken kan testi verdim inşallah hayırlı bir haber gelir bana dua edin lütfen
Sende benim gibi çalışıyorsun.. Aşılamadan sonra dinlendin mi bi kac gün evde yoksa ise devam mi ettin?
Rabbim nasip edecekse tüm kapıları yolları açar önüne serer inşallah hamilesin canmBenim aşılamam güzel denk geldi cumartesi aşılama yaptırdım Pazartesi senelik izne tatile çıktım o yüzden bol bol dinlendim deniz falan iyi geldi yani. İnşallah olumlu çıkar emeklerimiz boşa gitmesin hiçbirimizin
Ayy hamişsin sennn 3 bucuk haftalıkSonucum 73,14 çıktı doktoruma da ulaşamadım değerim çok mu düşük lütfen bir şey söyleyin
Ayy hamişsin sennn 3 bucuk haftalık
Hayaller gerçek olunca insan inanamıyor kendine yaa tutmuş Elhamdülillah Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin bence sen simdiden doktora gitt hemenAy inşallah canom ya kim hamile dese inanAmadım hala pazar günü tekrar kan vericem değerim yükselirse ikna olucam inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım daha çok yeniya belki ondan 73 çıkmıştır iki günde bir ikiye katlaması Lazım değerininSonucum 73,14 çıktı doktoruma da ulaşamadım değerim çok mu düşük lütfen bir şey söyleyin
Caniiiim hayırlı olsun ay cok mutlu oldum Elhamdülillah inşallah kucağına da alırsın bebisiniAy inşallah canom ya kim hamile dese inanAmadım hala pazar günü tekrar kan vericem değerim yükselirse ikna olucam inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Caniiiim hayırlı olsun ay cok mutlu oldum Elhamdülillah inşallah kucağına da alırsın bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?