Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin

Selam canm bende ilk kez bu ay aşılama denedm tedavi sürecindeym gonal f 9. Günüm yumurtalarm 14 mm olmuş 17 mm olması yeterli dedi dr perşembe sabah gdecm tekrar kontrole inşallah yeterli mm olunca catlatma ignemi vurdrcam o da ovitrelle diye bir iğne. Bende pkolym eşimin ileri hareket 21 toplam 11 ml bakalım sonuç ne olacak beklemedeym

Selam kızlar aşılamada kaç tane gonal f gidiyo tahmini?

Selamlar ben iki paket almıştım bir paket bitti ikinci pakete gectim 200 daha kullanip yarin dr gtcem kontrole bakalım duruma göre devam edcem veya catlatmaya gecicez

Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
Ben adet olduğumda gidicem, kaçıncı günü başladın?

Bide çalışacağım iş özel bi anaokulu çocuk gelişimi okumuştum öğretmenlik yapıcam belki eylül de başlıcaz derler inşallah yani
Canım sen yazdikca kendimi görüyorum sanki beni anlatiyorsun Allahım hayırlısını versin inşallah her şerde vardir bi hayır Allah’a sığın o güzel kapısından birini Acar merak etme inşallah

Kızlar benim hemşirem aşılamada tutmayıp sonrasında tutanlar çok demişti. Birkaç doktora sordum omlar da olabilir dedi normalde adetlerim düzensiz şimdi üç gün geçti adetimden yine heveslenmek istemiyorum acaba varmıdır bişey yoksa adet olunca direkt tüp bebeğe geçicez allahım izin verirse

Canım bende de öyle oldu aşılamam tutmadı adet gördüm sonraki ay hamile kalmışım şok olduk beklemiyorduk, doktorum da öyle çok oluyo hastalarda dedi belki aşılamada oldugum iğnelerden bi sürü yumurtam olmustu onlardan kalan yumurtam döllenmiştir

Yok canım adet oldum bugün pazartesi tedaviye başlıcaz allah izin verirse

Merhabalar bende 12 gün iğne vurdum gonal f. Cumartesi yani 13.günün akşamı catlatmami oldum bugün de aşılama oldum sancim oldu adet sancısı gibi hala var sol yanım belim

Merhaba bende mayıs ayında ilk aşılamamı oldum ve maalesef hüsran.10 gün boyunca fostimon 75 iğne vurdum.3 yumurtam oluştu 2 si istenen büyüklükteydi.Çok fazla adet sancısı 14 günlük bekleme sürecinde ve nerdeyse tüm belirtileri yaşadım psikolojik olarak.Ağustosta ikinci aşılamayı düşünüyorum.Allah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

Merhabalar bende aşılama yaptircam ve ilk defa denicem bu konuda banada yardımcı olurmusunuz tedavi süreci nasıl kaç gün sürecek bende progesteron eksikliğinden ovulasyon yok esimdede hız ve morfoloji sorunu var

Merhabalar bende aşılama yaptircam ve ilk defa denicem bu konuda banada yardımcı olurmusunuz tedavi süreci nasıl kaç gün sürecek bende progesteron eksikliğinden ovulasyon yok esimdede hız ve morfoloji sorunu var
Canım adetın 3. Gunu muayene gıdıyosun doktor bakıyo asılamaya karar verırse ogun ıgne kullanmaya baslıyosun 7 gun belkı daha fazla ıgne vuruluyosun bellı bı gunde muayeneye cagırıyo doktor uygun gorurse cagırdıgı gunde asılama yapılıyo cok kısa bı ıslem canım sonrası beklıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…