Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bugun ovulasyon testi yaptim testin tarihi gecmis soyle bir sey cikti test bozulmus

Eklentiler

• 5155466C-46D2-4FAE-B461-3984AA173F71.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
Ovülasyon testi neden yapıyosun ki Ovülasyon testleri sürekli böyle gösteriyor zaten vucuttaki hormondan dolayı
Ovulasyon testi adetten once cift cizgi olanlarda gebelik oluyormus. Burdaki forumlarda da deneyen cok. Evde bi tek bundan var zaten bunun da tarihi gecmis
Aslinda gebelik testi yapmak istiyorm ama daha cok erken

Ovulasyon testi adetten once cift cizgi olanlarda gebelik oluyormus. Burdaki forumlarda da deneyen cok. Evde bi tek bundan var zaten bunun da tarihi gecmis
Aslinda gebelik testi yapmak istiyorm ama daha cok erken
O çift çizgi adete çok yakınken beta hcg 100 ü bulduğunda o kadar koyu çıkıyor yani aşılama yapanlar için geçerli değil biz normalden de çok çok erken öğreniyoruz 12. Gün bakarak zaten

Beklemek zor bende ayni asamadayim bugun 9.gunum test yapmak sitiyorum ama gunumu beklicegim cikan sonuc yaniltsin istemiyorum.Herhangi belirti yasiyormusunuz acaba?
Canim ben cok belirti yasiyorum ama ilaclar yuzunden de olabilir o yuzden ayirt edemiyorum
Goguslerim cok aciyor, uclarina elleyemiyorum cok hassas , Kasiklarim cok agriyor
Dun egilip kalkarken hep bir sey yirtiliyormus gibi canim acidi sag ve sol taraf
Bugun bagirsaklarim bozuldu
Senin nasil

Ben bir ilac kullanmiyorum benimde 2 gundur goguslerim agirlasti hissediyorum belim agriyor ve bacaklarimi vuruyor kasiklarim ara ara kitleniyor goguslerim bugun cok siddetliydi tas gibiydiler ben bu yuzden doktorumla gorustum bugun kahverengi lekemde oldu doktorum bebegin tutunma ihtinali oldugunu 2 3 gun daha sabret dayan dedi kotu bisey degil cok iyi seyler bunlar merak etme dedi ama yatarak dinlenmemi soyledi persembe gunu gidip test vercez insAllah

Ne guzel canim insallah tutunuyordur. Ben de herhangi bir kanama vs yok, gogus uclarim cok aciyor sadece
Allahim bu ay hepimize nasip etsin. 2 yila yakindir bekliyorum

Amin isteyen herkese tattirsin insAllah bizde 1 senedir ugrasiyoruz daha once ikizlerime dusuk yaptim nornal yolla olmustu ama sonra olmuyor stresi pco esimdeki morfolojik sorun derken asilamayi uygun gordu doktorum nasip insAllah herkes mutlu haber alir

Kızlar dün tuvalete zor yetiştim afedersiniz ishal ama inanılmaz lakin 1 kere oldu sonra yok ve karın ağrısı yaptı baktığımda ishalde belirti olaral görünüyo göğüs uçlarıma dokununca hafif aci geliyor göğüs yanlarım taş gibi bu gün aşılama gününü sayarsak 10. Günüm eğilip kalkmada veya ayakta durmada kasık sancısı çekiyorum şişkinliğim azaldı yok gibi bişey sanırım tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…