Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, Bende 26 haziranda ilk aşılamamı oldum. Sormak istediğim akıntı olunca tutmamış mi oluyor sizce ?
Canım akıntılar göğüs ağrıları kasık batmaları bunlar çatlatma iğnesi etkisi normal şartlarda doğal halde gebe kalındığında 5. Hafta da başlıyor bu belirtiler

Belki tutmuştur. Umutsuz olma. Bnde adet olcam gibi hafif hafif karın ağrım var. Hayırlısı olsun herkes için.

Sanmıyorum ümidim yok fazla tutmazsa şaşırmam zaten ihtmali çok az bişey aşılama
Hastanede kızlarla WhatsApp grubumuz var Mart ayında 7kisi aşılama oldu üç tanesi tuttu. Nasip işi vakti saati gelince birşeyler banane oluyor. Eminim ki bu gruptan da birilerinin ki tutacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Orda bile 7 de 3 olmuşken ben malesef o kadar şanslı değilim tutmamıştır muhtemelen

Seninle hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz ben de dunden beri ishalim oyle boyle degil
Ara ara kasik sancisi giriyor hem sag tarafa hem sol tarafa
Bazen diyorum acaba iki tane mi tuttu biri sagda biri solda Allahim insallah nasip olur

Son düzenleme:
Seninle hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz ben de dunden beri ishalim oyle boyle degil
Ara ara kasik sancisi giriyor hem sag tarafa hem sol tarafa
Bazen diyorum acaba iki tane mi tuttu biri sagda biri solda Allahim insallah nasip olur
Kaçıncı gununuz bugün test yapın ilk güzel haberi sizden alalim insallh

Bugün 9. Gün ve ayaklarımın altı çok yanıyor acaba otrivellenin etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…