- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Canım akıntılar göğüs ağrıları kasık batmaları bunlar çatlatma iğnesi etkisi normal şartlarda doğal halde gebe kalındığında 5. Hafta da başlıyor bu belirtilerMerhabalar, Bende 26 haziranda ilk aşılamamı oldum. Sormak istediğim akıntı olunca tutmamış mi oluyor sizce ?
Ben de 26 HaziranMerhabalar, Bende 26 haziranda ilk aşılamamı oldum. Sormak istediğim akıntı olunca tutmamış mi oluyor sizce ?
Belki tutmuştur. Umutsuz olma. Bnde adet olcam gibi hafif hafif karın ağrım var. Hayırlısı olsun herkes için.Kızlar dün tuvalete zor yetiştim afedersiniz ishal ama inanılmaz lakin 1 kere oldu sonra yok ve karın ağrısı yaptı baktığımda ishalde belirti olaral görünüyo göğüs uçlarıma dokununca hafif aci geliyor göğüs yanlarım taş gibi bu gün aşılama gününü sayarsak 10. Günüm eğilip kalkmada veya ayakta durmada kasık sancısı çekiyorum şişkinliğim azaldı yok gibi bişey sanırım tutmadı
Sanmıyorum ümidim yok fazla tutmazsa şaşırmam zaten ihtmali çok az bişey aşılamaBelki tutmuştur. Umutsuz olma. Bnde adet olcam gibi hafif hafif karın ağrım var. Hayırlısı olsun herkes için.
Anladım yani bunun olumlu veya olumsuz bir anlamı yokCanım akıntılar göğüs ağrıları kasık batmaları bunlar çatlatma iğnesi etkisi normal şartlarda doğal halde gebe kalındığında 5. Hafta da başlıyor bu belirtiler
Ins ikimizin ki de tutar.☺Ben de 26 Haziran
Benim de sürekli tutmamış olabileceği yönünde düşünceler oluşuyor kafamda. Tutanlarda fazla yok sanırım...Sanmıyorum ümidim yok fazla tutmazsa şaşırmam zaten ihtmali çok az bişey aşılama
Hastanede kızlarla WhatsApp grubumuz var Mart ayında 7kisi aşılama oldu üç tanesi tuttu. Nasip işi vakti saati gelince birşeyler banane oluyor. Eminim ki bu gruptan da birilerinin ki tutacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sanmıyorum ümidim yok fazla tutmazsa şaşırmam zaten ihtmali çok az bişey aşılama
Orda bile 7 de 3 olmuşken ben malesef o kadar şanslı değilim tutmamıştır muhtemelenHastanede kızlarla WhatsApp grubumuz var Mart ayında 7kisi aşılama oldu üç tanesi tuttu. Nasip işi vakti saati gelince birşeyler banane oluyor. Eminim ki bu gruptan da birilerinin ki tutacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yapmadim henuz yapmaya cesaretim yok napicam bilmiyorumSiz benden birkaç gün önce olmuştunuz test yaptınız mı
Seninle hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz ben de dunden beri ishalim oyle boyle degilKızlar dün tuvalete zor yetiştim afedersiniz ishal ama inanılmaz lakin 1 kere oldu sonra yok ve karın ağrısı yaptı baktığımda ishalde belirti olaral görünüyo göğüs uçlarıma dokununca hafif aci geliyor göğüs yanlarım taş gibi bu gün aşılama gününü sayarsak 10. Günüm eğilip kalkmada veya ayakta durmada kasık sancısı çekiyorum şişkinliğim azaldı yok gibi bişey sanırım tutmadı
Bulabildin mi? Benimkiler bitti dibinde cok az bisey kalmistiArkadaşlar bana 1 kutu gonalf lazim elinde olan varmii
Kaçıncı gununuz bugün test yapın ilk güzel haberi sizden alalim insallhSeninle hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz ben de dunden beri ishalim oyle boyle degil
Ara ara kasik sancisi giriyor hem sag tarafa hem sol tarafa
Bazen diyorum acaba iki tane mi tuttu biri sagda biri soldaAllahim insallah nasip olur
Gece 12yi gectigi icin asilama gunu dahil 12.gunumKaçıncı gununuz bugün test yapın ilk güzel haberi sizden alalim insallh
Benimde 11. Günüm bende cesaret edemicem sanırım test yapmayaGece 12yi gectigi icin asilama gunu dahil 12.gunum
Hic cesaret edemiyorum kizlar boyle hic olmazsa umudum var
Benim butun vücudum yaniyorBugün 9. Gün ve ayaklarımın altı çok yanıyor acaba otrivellenin etkisi olabilir mi
Oyy cok zor yarabbim bu sureci dusmanim yasasin istememBenimde 11. Günüm bende cesaret edemicem sanırım test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?