- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Benim bugun yapildigi gun dahil 9.gunum7. Günüm sağ kasığımda taş var sanki. Yürürken iğne batması oluyor. Gece karın üstüne yatınca kasıklarım ağrıyor idrara sık Çıkmıyorm ama çok keskin bir koku var idrarımda. Göğüslerime gelince acı sancı yok sadece sertleştiler. ve nedense sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle çikolatalı acaba adet mi olcam progestan vs hiç bişi kullanmıyorum sadece follikasit varmı benm gibi olan
Bu arada bol bol su icmeyi sakin ihmal etme7. Günüm sağ kasığımda taş var sanki. Yürürken iğne batması oluyor. Gece karın üstüne yatınca kasıklarım ağrıyor idrara sık Çıkmıyorm ama çok keskin bir koku var idrarımda. Göğüslerime gelince acı sancı yok sadece sertleştiler. ve nedense sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle çikolatalı acaba adet mi olcam progestan vs hiç bişi kullanmıyorum sadece follikasit varmı benm gibi olan
Yok canım yapmadım daha 9.günüm bugün 12.günden itibaren yapmaya başlarım.İnsallah hepimizin sonuçları güzel çıkarYaptın mı test canm. İnşallah güzel çıkar sonucu.
Ayy hadi İnşallah canm.Benim bugun yapildigi gun dahil 9.gunum
Surekli yemek yiyorum 3-4 gundur ( bunu onceki asilamamda da yasadim ilacin yan etkilerilerinden biri)
Progestandan dolayi gun icerisinde ara ara bas donmesi yasiyorum
Goguslerim cok agriyor, uclari ise cok aciyor elleyemiyorum
Kasiklarim agriyor surekli, sagda ve solda hareket edince batmalar var
Kasik batmalari bende daha once de olmustu yumurtalar catlayinca icindeki sivilar bazen kist olusturabiliyor, bende 11 tane yumurta catladi 2 tanesi de catlamaya yakindi
Ama icimde buyuk bir umut❤ Guzel hisler yasiyorum, sanki 2 kisiymisim gibi❤
Allahim gercek etsin
Bnm 7. Günüm daha. Amin canm rabbim isteyen herkese nasip etsinYok canım yapmadım daha 9.günüm bugün 12.günden itibaren yapmaya başlarım.İnsallah hepimizin sonuçları güzel çıkar
Hepimizin de yakın tarihleri.arka arkaya sonuçları ogrenecegiz galibaBnm 7. Günüm daha. Amin canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺
Aynn öyle olcakHepimizin de yakın tarihleri.arka arkaya sonuçları ogrenecegiz galiba
Sende kac tane yumurta olmustu?Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım ağlayacaktım üstsüz yatmak zorunda kaldım şuan azaldı ağrı ama rahatsızlık hissediyorum göğüs ucumda yanma da var elleyince ateş gibi bu gün 8. Günüm
3 büyük yumurta canıöSende kac tane yumurta olmustu?
Gonal f mi kullandin? Igne3 büyük yumurta canıö
Hayır merional 75 kullandımGonal f mi kullandin? Igne
Evet bende okuduğum kadarıyla öyle ama tutan da var insalh bizim de tutar çok stresli ve maddi olarak yorucu bi surec Allah hepimize bu mutluluğu tattirsin hayirlisiylaTopikleri okuyorum aşılaması tutan sayısı o kadar az ki bir elin parmağını geçmiyor. Moralim bozuldu
Sizde ayın 25 inde olmustunuz dimi aşılama testi ne zaman yapacağım bilmiyorum adeti bekleyeyim mi yoksa öncesinde mi yaptirayim kararsızım merak ve hayal kırıklığı yaşama korkusu icindeyimEvet bende okuduğum kadarıyla öyle ama tutan da var insalh bizim de tutar çok stresli ve maddi olarak yorucu bi surec Allah hepimize bu mutluluğu tattirsin hayirlisiyla
12. Gün kan testi yap dedi doktorum önceki hamileliğimde de öyle öğrenmiştim 13. Gün 37 idi değerSizde ayın 25 inde olmustunuz dimi aşılama testi ne zaman yapacağım bilmiyorum adeti bekleyeyim mi yoksa öncesinde mi yaptirayim kararsızım merak ve hayal kırıklığı yaşama korkusu icindeyim
Pazartesi salı gibi denk geliyor cesaret edersem bende kan tahlili yaptırayım inşallah olumlu olur hepimizin12. Gün kan testi yap dedi doktorum önceki hamileliğimde de öyle öğrenmiştim 13. Gün 37 idi değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?