Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bugun yapildigi gun dahil 9.gunum
Surekli yemek yiyorum 3-4 gundur ( bunu onceki asilamamda da yasadim ilacin yan etkilerilerinden biri)
Progestandan dolayi gun icerisinde ara ara bas donmesi yasiyorum
Goguslerim cok agriyor, uclari ise cok aciyor elleyemiyorum
Kasiklarim agriyor surekli, sagda ve solda hareket edince batmalar var
Kasik batmalari bende daha once de olmustu yumurtalar catlayinca icindeki sivilar bazen kist olusturabiliyor, bende 11 tane yumurta catladi 2 tanesi de catlamaya yakindi
Ama icimde buyuk bir umut Guzel hisler yasiyorum, sanki 2 kisiymisim gibi
Allahim gercek etsin

Bu arada bol bol su icmeyi sakin ihmal etme

Ayy hadi İnşallah canm.

İlk asilamam canım öncesinde klomen ile yumurta takibi yapıldı hsg çekildi herşey normal dendi ama bir buçuk yıldır olmuyor. 34 yaşındayım o yüzden tekrar aşılama ile zaman kaybetmeden daha yüksek ihtimal olduğu için tüp denemeliyim diye düşünüyorum.

Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım ağlayacaktım üstsüz yatmak zorunda kaldım şuan azaldı ağrı ama rahatsızlık hissediyorum göğüs ucumda yanma da var elleyince ateş gibi bu gün 8. Günüm

Gogus uclarim benim de aciyor
Bir de bugun akintim basladi beyaz kokusuz
Sizde de akinti var mi?
Benim bugun islem gunu dahil 9.gunum

6. Gündeyim kasık ağrıları başladı. İlk aşılamada da 6. Günde kasık Ağrısı başlamıştı yine olmadı sanırım

Topikleri okuyorum aşılaması tutan sayısı o kadar az ki bir elin parmağını geçmiyor. Moralim bozuldu
Evet bende okuduğum kadarıyla öyle ama tutan da var insalh bizim de tutar çok stresli ve maddi olarak yorucu bi surec Allah hepimize bu mutluluğu tattirsin hayirlisiyla

Evet bende okuduğum kadarıyla öyle ama tutan da var insalh bizim de tutar çok stresli ve maddi olarak yorucu bi surec Allah hepimize bu mutluluğu tattirsin hayirlisiyla
Sizde ayın 25 inde olmustunuz dimi aşılama testi ne zaman yapacağım bilmiyorum adeti bekleyeyim mi yoksa öncesinde mi yaptirayim kararsızım merak ve hayal kırıklığı yaşama korkusu icindeyim

Sizde ayın 25 inde olmustunuz dimi aşılama testi ne zaman yapacağım bilmiyorum adeti bekleyeyim mi yoksa öncesinde mi yaptirayim kararsızım merak ve hayal kırıklığı yaşama korkusu icindeyim
12. Gün kan testi yap dedi doktorum önceki hamileliğimde de öyle öğrenmiştim 13. Gün 37 idi değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…