- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Kuzum ümidini kırmak istemem ama çatlarma iğnesi 14. Günü adet olunuyor inşallah devamı gelmezAsilamanin 12.gunu ama catlatma ignesinin 14.gunu
Biliyorum canim haklisin benim bu 7.catlatma ignemKuzum ümidini kırmak istemem ama çatlarma iğnesi 14. Günü adet olunuyor inşallah devamı gelmez
Benimde 4 çatlatma iğnesi 2 aşılama 3. Çatlatma iğnemde hamile kalmştmBiliyorum canim haklisin benim bu 7.catlatma ignem5 klomen 2 asilama
Eczaneden 2tane gebelik testi aldim birini birazdan digerini yarin sabah yapicam
Arkadaşım 14 . Günü negatifi gördü . Adet olmayınca 16. Günü tekrar yaptı pozitif i gördü. Bu erken gebelik testi değilse bekle canm inşallah güzel sonuçlar alırsın.Buraya kalbim kadar temiz bir gebelik testi daha birakiyorum
İnsallah canim yaa erken gebelik testi degil normalinden aldim. Lekelenme de kesildi yok denecek kadar azArkadaşım 14 . Günü negatifi gördü . Adet olmayınca 16. Günü tekrar yaptı pozitif i gördü. Bu erken gebelik testi değilse bekle canm inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Ben de bekliyorum heyecanla inşallah bebeğin seninledirDoktora yazdim durumu anlattim bakalim ne dicek
Amin canm inşallah. Bizimde imtihanimiz bu rabbim herkesin yardımcısı olsun. Maddi manevi yipraniyoz. Hadi güzel haberlerini bekliyorum.İnsallah canim yaa erken gebelik testi degil normalinden aldim. Lekelenme de kesildi yok denecek kadar az
Allahim umutlarimi bosa cikarmasin
İnsallah canim aminBen de bekliyorum heyecanla inşallah bebeğin seninledir
Sorma sabahtan beri dilime sarki dolandi kalbimmm yaralii gonlummm yaraliiAmin canm inşallah. Bizimde imtihanimiz bu rabbim herkesin yardımcısı olsun. Maddi manevi yipraniyoz. Hadi güzel haberlerini bekliyorum.☺
HahahhSorma sabahtan beri dilime sarki dolandi kalbimmm yaralii gonlummm yaraliisuan bu moddayim
Bana hiç progesteron vermediler.Progestani kullanmaya devam et dedi doktor. Eger adete donerse 1.ve ya 2.gunu gel dedi. Progestani toplam 12 gun kullanmam gerekiyormus.
Benim doktor hep veriyor banaBana hiç progesteron vermediler.
Böyle düşünme canm önce inanacaksin ki rabbim versin. Olmaz olmaz deme beynini de buna sartliyorsun. Olcak hep deBenim doktor hep veriyor bana
Olduktan sonra insalar bi tane tablet ilac almiyor da hamile kaliyor hemen
Benim artik ilaclara da inancim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?