Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ağrım da yok hiçbir şey yok
Ağrı ıyi bir şey mi yani .. belirtiler kişiye göre degişiyormus yani hiç bir belirti olmadan da hamile olan ve sonradan öğrenen kişiler tanıyorum çevremde. Bu hafta sanırım hep belirti aramakla geçicek peki karnında sertlik veya şişkinlik var mı

Evet hafif şiş gibi ve ben kasıklarıma bastırınca ağrı hissediyorum. Ha bu arada ayaklarımın altı yanıyor bu bende adet olmadan önce de olurdu ama daha da var adetime

Evet hafif şiş gibi ve ben kasıklarıma bastırınca ağrı hissediyorum. Ha bu arada ayaklarımın altı yanıyor bu bende adet olmadan önce de olurdu ama daha da var adetime
Bilmiyorum sanki yaklaştıkça olumsuz düşünmeye başlıyorum. Bende belirtileri adete yoruyorum sürekli hayırlısı artık ne diyeyim

Ben de yarın Dr a test yaptırmaya gideceğim. Şu an maalesef adet belirtilerim başladı. Bence en büyük faktör stres rahat insanlar genelde kolay hamile kalıyor ama onu da nasıl yaparız bilmiyorum. Acaba yine aşılama mi önerir Dr yoksa tüp mü çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.

Hepimiz aynı durumdayız Allah yardım etsin hepimize bende 3 yıldır bekliyorum zamanı vardır diye ama benimde umudum yok bu aydan artk napalim sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…