- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Arada kasıklarimda ağrı var sadece oda belirti mi bilmiyorum onun dışında belirti yok canim senin var mı belittin.Herhangi bir belirtin var mı ya da vücudunda değişiklik
Benim ağrım da yok hiçbir şey yokArada kasıklarimda ağrı var sadece oda belirti mi bilmiyorum onun dışında belirti yok canim senin var mı belittin.
Ağrı ıyi bir şey mi yani .. belirtiler kişiye göre degişiyormus yani hiç bir belirti olmadan da hamile olan ve sonradan öğrenen kişiler tanıyorum çevremde. Bu hafta sanırım hep belirti aramakla geçicek peki karnında sertlik veya şişkinlik var mıBenim ağrım da yok hiçbir şey yok
Evet hafif şiş gibi ve ben kasıklarıma bastırınca ağrı hissediyorum. Ha bu arada ayaklarımın altı yanıyor bu bende adet olmadan önce de olurdu ama daha da var adetimeAğrı ıyi bir şey mi yani .. belirtiler kişiye göre degişiyormus yani hiç bir belirti olmadan da hamile olan ve sonradan öğrenen kişiler tanıyorum çevremde. Bu hafta sanırım hep belirti aramakla geçicek peki karnında sertlik veya şişkinlik var mı
Bilmiyorum sanki yaklaştıkça olumsuz düşünmeye başlıyorum. Bende belirtileri adete yoruyorum sürekli hayırlısı artık ne diyeyimEvet hafif şiş gibi ve ben kasıklarıma bastırınca ağrı hissediyorum. Ha bu arada ayaklarımın altı yanıyor bu bende adet olmadan önce de olurdu ama daha da var adetime
Ben de öyleBilmiyorum sanki yaklaştıkça olumsuz düşünmeye başlıyorum. Bende belirtileri adete yoruyorum sürekli hayırlısı artık ne diyeyim
11. Gün adet olman için bence erken değil mi belki başka bir şeydirKizlar benim akintiyla karisik kan gelmeye basladi
Yerleşme sor insallhKizlar benim akintiyla karisik kan gelmeye basladi
Bugün 12 . Gününuzdu sanırım inşallah yerlemedirYerleşme sor insallh
Catlatma ignemin 14.gunu ama11. Gün adet olman için bence erken değil mi belki başka bir şeydir
Asilamanin 12.gunu ama catlatma ignesinin 14.gunuBugün 12 . Gününuzdu sanırım inşallah yerlemedir
İnsallah canim artik gucum kalmadiYerleşme sor insallh
Çatlatma iğnesinden sonra baz alınıyor diye biliyorum. Ben de çok yoruldum İnan 2 yıldırAsilamanin 12.gunu ama catlatma ignesinin 14.gunu
Kaçıncı gündesinHepimiz aynı durumdayız Allah yardım etsin hepimize bende 3 yıldır bekliyorum zamanı vardır diye ama benimde umudum yok bu aydan artk napalim sabredicez
Aşılama gününü sayarsak 11. Gün bugün çatlatma ignemin 12. Gunundeyim kasık bel ağrım var biraz onun dışında bi belirtim yok malesefKaçıncı gündesin
Ben de aşılama günüyle birlikte 10. Gündeyim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinAşılama gününü sayarsak 11. Gün bugün çatlatma ignemin 12. Gunundeyim kasık bel ağrım var biraz onun dışında bi belirtim yok malesef
Amin insallhBen de aşılama günüyle birlikte 10. Gündeyim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?