Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende hiç bir belirti yok. Karın ağrım olsa adet olcam diyeceğim oda yok

Bende hiç bir belirti yok. Karın ağrım olsa adet olcam diyeceğim oda yok
Valla benimde aynı sadece göğüsleri elleyince acıyo bide karnımda sertlik var vajinada olandan fazla yumuşaklık hamilelik belirtisi biliyor musunuz 1 kere hamile kaldığımda hatırlıyorum olmştu. Normalden fazla yumuşaklık

Ben de göğüs ağrısı yok vajinada yumuşaklık mı bunu bilmiyordum karnım benim de şiş sertlik var gibi

Ben de göğüs ağrısı yok vajinada yumuşaklık mı bunu bilmiyordum karnım benim de şiş sertlik var gibi
Göğüslerimde sertlik hissediyorum. Uclarına dokununca rahatsızlık hissi var benmde. Çatlatma iğnesi 14. Günğ aşılamanın 12. Günü bu gün

Göğüslerimde sertlik hissediyorum. Uclarına dokununca rahatsızlık hissi var benmde. Çatlatma iğnesi 14. Günğ aşılamanın 12. Günü bu gün
Benim aşılamanın 10. Günü. Kadınlar kulübüne girip aşılma yorumları okuyorum gün gün hangi belirtiler var onları okuyorum kafayı yedim iyice

Benim aşılamanın 10. Günü. Kadınlar kulübüne girip aşılma yorumları okuyorum gün gün hangi belirtiler var onları okuyorum kafayı yedim iyice
Bende sürekli okuyorum ama adet belirtiside olabilir bunlar göğüs ağrısı var benimde bi de bel ağrısı çektim dün akşam bilmiyorum yarın kan tahlili yapasin var asilamnin 13 . Günü olacak yarın hayırlısı olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…