- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Peki kanama neye işaretmiş bunun hakkında bir şey dedi miProgestani kullanmaya devam et dedi doktor. Eger adete donerse 1.ve ya 2.gunu gel dedi. Progestani toplam 12 gun kullanmam gerekiyormus.
Demedi canim ben de sormadim. Progestana devam dediPeki kanama neye işaretmiş bunun hakkında bir şey dedi mi
Dogru diyorsunBöyle düşünme canm önce inanacaksin ki rabbim versin. Olmaz olmaz deme beynini de buna sartliyorsun. Olcak hep de
Banada vermedilerBana hiç progesteron vermediler.
Progestan lekelenme ve adet gecikilmesi yapar yanlız kan tahlili yaptırsana varsa azda olsa çıkar düzenli yükselmeye bakarsnDemedi canim ben de sormadim. Progestana devam dedi
Zaten progesteron um da çok düşük. Hayırlısı olsun canmBanada vermediler
Akıntın varmı canm.Benimde 12. Günüm bu gün göğüslerimde sertlik uçlarına dokununca ağrı devam. Karnım taş gibi
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor birbirine.Dogru diyorsunhayal kirikligi yasadim testi negatif gorunce bir de karnim cok agriyor adet olcakmisim gibi
Allahim hayirlisini nasip etsin
İllaki oluyor ama aşırı değil rahatsızlık hissetmiyorumAkıntın varmı canm.
Tüp bebek için rapor mu alcaksınızBenim karnim inanilmaz agriyor, hafif pembe lekelenmeler var. Bana bundan sonra tup bebek yolu gozuktu
Valla benimde aynı sadece göğüsleri elleyince acıyo bide karnımda sertlik var vajinada olandan fazla yumuşaklık hamilelik belirtisi biliyor musunuz 1 kere hamile kaldığımda hatırlıyorum olmştu. Normalden fazla yumuşaklıkBende hiç bir belirti yok. Karın ağrım olsa adet olcam diyeceğim oda yok
Ben de göğüs ağrısı yok vajinada yumuşaklık mı bunu bilmiyordum karnım benim de şiş sertlik var gibiValla benimde aynı sadece göğüsleri elleyince acıyo bide karnımda sertlik var vajinada olandan fazla yumuşaklık hamilelik belirtisi biliyor musunuz 1 kere hamile kaldığımda hatırlıyorum olmştu. Normalden fazla yumuşaklık
Göğüslerimde sertlik hissediyorum. Uclarına dokununca rahatsızlık hissi var benmde. Çatlatma iğnesi 14. Günğ aşılamanın 12. Günü bu günBen de göğüs ağrısı yok vajinada yumuşaklık mı bunu bilmiyordum karnım benim de şiş sertlik var gibi
Benim aşılamanın 10. Günü. Kadınlar kulübüne girip aşılma yorumları okuyorum gün gün hangi belirtiler var onları okuyorumGöğüslerimde sertlik hissediyorum. Uclarına dokununca rahatsızlık hissi var benmde. Çatlatma iğnesi 14. Günğ aşılamanın 12. Günü bu gün
Bende sürekli okuyorum ama adet belirtiside olabilir bunlar göğüs ağrısı var benimde bi de bel ağrısı çektim dün akşam bilmiyorum yarın kan tahlili yapasin var asilamnin 13 . Günü olacak yarın hayırlısı olsun hepimiz icinBenim aşılamanın 10. Günü. Kadınlar kulübüne girip aşılma yorumları okuyorum gün gün hangi belirtiler var onları okuyorumkafayı yedim iyice
Ne raporu canim? Rapor ne ise yariyor?Tüp bebek için rapor mu alcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?