- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Devlet karşılıyor ya 3 tüp bebeği yani 25 bin 30 bin tutarken 12 bine falan yaptırabiliyosun ama şartları varNe raporu canim? Rapor ne ise yariyor?
Bende öyle ve kimsenin belirtileri bende yok anlamadım gittiBenim aşılamanın 10. Günü. Kadınlar kulübüne girip aşılma yorumları okuyorum gün gün hangi belirtiler var onları okuyorumkafayı yedim iyice
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımBende sürekli okuyorum ama adet belirtiside olabilir bunlar göğüs ağrısı var benimde bi de bel ağrısı çektim dün akşam bilmiyorum yarın kan tahlili yapasin var asilamnin 13 . Günü olacak yarın hayırlısı olsun hepimiz icin
Bende öyle ve kimsenin belirtileri bende yok anlamadım gitti
Ayy tutmadımu acaba yaaa korkuyorum benm 2. DenemeBende de hiç bir belirti yok
Benim de 2. Deneme ama çok merak ediyorum erken gebelik testinden alsam ne zaman yapmalıyımAyy tutmadımu acaba yaaa korkuyorum benm 2. Deneme
Ben doktoruma yazdım 14. Gün yap dedi testi eğer evde denediyseniz evdekilerin tutma ihtimalide var o yüzdenBenim de 2. Deneme ama çok merak ediyorum erken gebelik testinden alsam ne zaman yapmalıyım
Sanirim en az 3 kez asilama yaptirmak lazim rapor icin. Bir arastirayim canim. Ama ben 3. Bir asilama yuksek ihtimal yaptirmamDevlet karşılıyor ya 3 tüp bebeği yani 25 bin 30 bin tutarken 12 bine falan yaptırabiliyosun ama şartları var
3) Açıklanamayan infertilite: Hem erkek, hem de kadının tetkiklerinin normal olmasına ve gonadotropinlerle en az iki deneme OI+IUI uygulanmasına rağmen evlilik tarihinden itibaren 3 yıl veya daha uzun süreli gebe kalamama hali.Devlet karşılıyor ya 3 tüp bebeği yani 25 bin 30 bin tutarken 12 bine falan yaptırabiliyosun ama şartları var
Anladım canım sağol 4 gün daha bekleyeceğim o zamanBen doktoruma yazdım 14. Gün yap dedi testi eğer evde denediyseniz evdekilerin tutma ihtimalide var o yüzden
Benim doktorum 3 kere deneyebileceğimizi söylediKızlar zaten gezdiğim çoğu doktor hep aynı şeyi söyledi 3-4 aşılamada şans daha yüksekmiş fakat ara vermeden denemek şartı ile o yüzden bende 3-4 kere deneyeceğim ve eminimki illaki biri tutacak tüp bebek için yaşımı çok genç buluyorum daha 25. Benim için tüp en ileri çözüm artık tamam benim olmuyor çocuksuz kalacağım dediğimde yaptıracağım
Canım kan testi yaptırsan çıkar sonucun zaten eğer yerleşme kanamasıysa değerin yüksek çıkarBen bu ay 30 oluyorumo yuzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum
Stresten gelen adeti durdurdum galiba agrim cok ama ne gelen var ne giden ara ara cok minik pembe akinti var
Canim tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum hastaneye git kan ver sonucu bekle umutlan sonuc ciksin ve hayal kirikligiCanım kan testi yaptırsan çıkar sonucun zaten eğer yerleşme kanamasıysa değerin yüksek çıkar
Biz dusunmuyoruz diyoruz herkese. Kendi ailem bile bu yasadigimiz sureci bilmiyor. Dun kayinvalidem sakayla karisik aa yeter artik 4 yildir evlisiniz yapin cocuk bir sey demiyoruz diye bu zamana kadar yapmadiniz tarzi biseyler dedi. Esim de sakayla ne zaman istersek o zaman yapariz cocuk bizim degil mi sana mi yapicaz cocugu dediBen 2 yıldır evliyim. Belki tek başımıza yaşasak bu kadar takmam. Ama eşimin ailesi kız kardeşi biraz baskıcı. Yoktan anlamıyorlar. Çevremde 10 senedir 20 senedir çocuğu olmayanlar var. Bunları falan bildikleri halde yoktan anlamıyorlar. İlla olması lazım. Ve sorunu bende görüp hemen doktora gittin mi şöyle yaptınız mı diye akıl vermeler. Ben de az çok yordam biliyorum. Üniversite mezunuyum. Birde burda çocuk olmayınca karın bağlatıyorlar. Onu da yaptırmamı istediler benden. Sanki sorunu bende görüyorlar. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Her şeyi yapmamıza rağmen hala n’aptınız çocuk işini diyorlar. Artık ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bir arkadaşımla rahatça konuşabiliyorum ama bu eşimin annesinin kız kardeşinin bana en ufak bir şey demesi fena batıyor
karışmak istemem ama bence öğrenmen daha iyi psikolojik olarak regl ni durduruyor olabilirsinCanim tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum hastaneye git kan ver sonucu bekle umutlan sonuc ciksin ve hayal kirikligi
Hic olmazsa boyle daha az umudum var, artik inanin kolumu kaldirmaya halim yok, psikolojik olarak da bitmis durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?