Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Devlet karşılıyor ya 3 tüp bebeği yani 25 bin 30 bin tutarken 12 bine falan yaptırabiliyosun ama şartları var
Sanirim en az 3 kez asilama yaptirmak lazim rapor icin. Bir arastirayim canim. Ama ben 3. Bir asilama yuksek ihtimal yaptirmam
Bu arada benim lekelenme kesildi agrim da hafifledi ara ara geliyor
Belki de kist oldu lekelenme yapiyor anlamadim
13 yumurta vardi

Devlet karşılıyor ya 3 tüp bebeği yani 25 bin 30 bin tutarken 12 bine falan yaptırabiliyosun ama şartları var
3) Açıklanamayan infertilite: Hem erkek, hem de kadının tetkiklerinin normal olmasına ve gonadotropinlerle en az iki deneme OI+IUI uygulanmasına rağmen evlilik tarihinden itibaren 3 yıl veya daha uzun süreli gebe kalamama hali.

Şoyle bir madde var oi+iui dedigi asilama sanirim

Merhabalar hanımlar bütün mesajlarınızı okudum bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum bundan 8 ay öncesinde ilk aşılamami yaptırdım eşim ankara gazi hastanesin de çalışıyor personel olduğu için muayne ücreti felan ödemiyoruz velhasıl bi arkadaşının eşi 3. Asilama da ikizlere hamile kaldı ve doğurdu şuan 6 aylıklar bende ondan cesaret alarak ekim ayının sonunda tedaviye başladım 6 kasım da ilk aşılamam oldu fakat tutmak yada düşük yaptım bilmiyorum ilkinde ki belirtiler kasıkagrisi bel ağrısı ve göğüsler de siskinlikti calisiyordum işten izne ayrılıp bolca dinlendim fakat kullandığım jel kaşıntı yapmıştı bende mantar oldum sandım ve sirkeli sulara felan oturmuştum anlicaniz hic olmucak şeyler yaptım şimdi eşimle bu ay tekrar 2. Aşılamaya başladık 24 haziran çarşamba adetimjn 2. Günüydü ve hali Hazırda 1 adet 10 ml 4ml vs toplam 18 yumurta olduğunu söyledi ve gonalf 50 ml ile tedaviye başlamis bulunduk lakin benim kendi doktorum izne çıkacağını ve diğer doktorun ilgileneceğini söyledi bende daha fazla beklememek adına kabul ettim 5 gün 50 ml kullandıktan sonra 29 haziran da kontrole gittim ve 10 ml yumurta 17 ml olmuştu diğerleri 14ml 13 ml felan di ve bu gittigim doktor ilacimi degistirdi ve menopur 150 ml bir gun 75 ml bir gun 1 temmuz kontrol dedi hemen ilac al değiştir 1 temmuzda kontrole gittim ve o gün gece 23.30 ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum 3 temmuz saat 12.30 aşılama işlemi yapıldı ve bu doktor asistana yaptırdı diğer doktorum kendi yapiyordu velhasil cirone jel yazıldı eve geldim ve esim bu kez 14 gun boyunca yaylamı ve lavabo için kalkmami istiyor bende uyguluyorum bu aşılamam da yaşadığım ilk gün lekeleme oldu asistan aleti sert çıkardı ondan kaynaklı olsa gerek acayip bir kasık agrisi çektim birde 3 temmuz ve 4 temmuz akşamı ilişki önerdi acı icin de oldu bir şekilde ilk 2 gün banyo yasak ve 5 temmuz jel başlangıcı her sabah şeklinde ve folicasit ilk iki gün kasik bel ağrısı dün ve bugün bol gaz ve meme hassasiyeti yaşıyorum gün gün sizinle belirtilerimi paylaşmak isterim lakin benim ilk aşılamam da aynı belirtilerim vardı o yüzden pek hamilelige bağlamıyorum ancak hiçbirşey belli olmaz nasip şimdilik benden bu kadar dualarim sizinle

Bu arada 4. Yıkım bitti 5. Yıla girdim ilk evlendiğim günden beri korunma yok ve ne eşimde ne de bende sorun var infertilite olarak adlandırıyoruz devlet hastanesinde tedavi oluyoruz 3 yılı geçmiş olduğumuz için raporumuz var allahım inşallah nu kez olur olmazsa 3. Deniycez oda olmazsa tüp bebek ama asla pes etmicem rabbim çok büyük sakin üzülmeyin vakti ve zamanı var biz çabalayalım gerisi allahtan

Ben 2 yıldır evliyim. Belki tek başımıza yaşasak bu kadar takmam. Ama eşimin ailesi kız kardeşi biraz baskıcı. Yoktan anlamıyorlar. Çevremde 10 senedir 20 senedir çocuğu olmayanlar var. Bunları falan bildikleri halde yoktan anlamıyorlar. İlla olması lazım. Ve sorunu bende görüp hemen doktora gittin mi şöyle yaptınız mı diye akıl vermeler. Ben de az çok yordam biliyorum. Üniversite mezunuyum. Birde burda çocuk olmayınca karın bağlatıyorlar. Onu da yaptırmamı istediler benden. Sanki sorunu bende görüyorlar. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Her şeyi yapmamıza rağmen hala n’aptınız çocuk işini diyorlar. Artık ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bir arkadaşımla rahatça konuşabiliyorum ama bu eşimin annesinin kız kardeşinin bana en ufak bir şey demesi fena batıyor

Kızlar zaten gezdiğim çoğu doktor hep aynı şeyi söyledi 3-4 aşılamada şans daha yüksekmiş fakat ara vermeden denemek şartı ile o yüzden bende 3-4 kere deneyeceğim ve eminimki illaki biri tutacak tüp bebek için yaşımı çok genç buluyorum daha 25. Benim için tüp en ileri çözüm artık tamam benim olmuyor çocuksuz kalacağım dediğimde yaptıracağım

Benim doktorum 3 kere deneyebileceğimizi söyledi

Ben bu ay 30 oluyorum o yuzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum
Stresten gelen adeti durdurdum galiba agrim cok ama ne gelen var ne giden ara ara cok minik pembe akinti var

Ben bu ay 30 oluyorum o yuzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum
Stresten gelen adeti durdurdum galiba agrim cok ama ne gelen var ne giden ara ara cok minik pembe akinti var
Canım kan testi yaptırsan çıkar sonucun zaten eğer yerleşme kanamasıysa değerin yüksek çıkar

Canım kan testi yaptırsan çıkar sonucun zaten eğer yerleşme kanamasıysa değerin yüksek çıkar
Canim tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum hastaneye git kan ver sonucu bekle umutlan sonuc ciksin ve hayal kirikligi
Hic olmazsa boyle daha az umudum var, artik inanin kolumu kaldirmaya halim yok, psikolojik olarak da bitmis durumdayim.

Biz dusunmuyoruz diyoruz herkese. Kendi ailem bile bu yasadigimiz sureci bilmiyor. Dun kayinvalidem sakayla karisik aa yeter artik 4 yildir evlisiniz yapin cocuk bir sey demiyoruz diye bu zamana kadar yapmadiniz tarzi biseyler dedi. Esim de sakayla ne zaman istersek o zaman yapariz cocuk bizim degil mi sana mi yapicaz cocugu dedi
Oh bir rahatladim

Canim tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum hastaneye git kan ver sonucu bekle umutlan sonuc ciksin ve hayal kirikligi
Hic olmazsa boyle daha az umudum var, artik inanin kolumu kaldirmaya halim yok, psikolojik olarak da bitmis durumdayim.
karışmak istemem ama bence öğrenmen daha iyi psikolojik olarak regl ni durduruyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…