- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Sizinki yine ankayışlıymış bizde ilk başta öyle diyorduk bu sefer ben istemiyormuşum ama eşim istiyormuş öyle laf çıktı. Hatta istemiyoruz diyorduk geçensene korunuyorsanız korunmayın dedi kayınvalidemBiz dusunmuyoruz diyoruz herkese. Kendi ailem bile bu yasadigimiz sureci bilmiyor. Dun kayinvalidem sakayla karisik aa yeter artik 4 yildir evlisiniz yapin cocuk bir sey demiyoruz diye bu zamana kadar yapmadiniz tarzi biseyler dedi. Esim de sakayla ne zaman istersek o zaman yapariz cocuk bizim degil mi sana mi yapicaz cocugu dedi
Oh bir rahatladim
Bunlar ozel konular kim kendinde hak buluyor da konusuyor boyle anlamiyorum yaSizinki yine ankayışlıymış bizde ilk başta öyle diyorduk bu sefer ben istemiyormuşum ama eşim istiyormuş öyle laf çıktı. Hatta istemiyoruz diyorduk geçensene korunuyorsanız korunmayın dedi kayınvalidem
İlaclar yapar canim10. Günde kasık ağrım başladı
İlaçların yan etkisi canım10. Günde kasık ağrım başladı
Benim de aynı dün kanda gebelik testi yaptırmam gerekiyordu korkudan gidemedim ve akşam da regl oldum ilk aşılamamdı ancak uzun süredir tedavi görüyorumCanim tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum hastaneye git kan ver sonucu bekle umutlan sonuc ciksin ve hayal kirikligi
Hic olmazsa boyle daha az umudum var, artik inanin kolumu kaldirmaya halim yok, psikolojik olarak da bitmis durumdayim.
Hakkında hayırlısı olsun canımBenim bugun artmaya basladi lekelenmem yarin doktara gidicem esimle karar verdik artik tup bebege geciyoruz. Allahim herkesin hakkinda hayirlisini versin
Amin hepimizin insallahHakkında hayırlısı olsun canım
Canım senin idrar testinde hiç çizgi yokmuydu gölge bile sonradan kuruyunca çıkan çizgi falan ?Amin hepimizin insallah
Kaçıncı gündesin canımKızlar bende kan testi yaptırdım 0.50 negatif
Ben daha cesaret edemedim yaptirmaya ne zamanKızlar bende kan testi yaptırdım 0.50 negatif
Bende idrar testi yaptım 13. Gün bugün hicbisey cikmadiKaçıncı gündesin canım
12 cnmKaçıncı gündesin canım
Belirtin falan varsa birkaç günede belli olabilir12 cnm
Yok canim hatta hala atmadim duruyor hic bir sekilde cizgi yok zaten adet oldumCanım senin idrar testinde hiç çizgi yokmuydu gölge bile sonradan kuruyunca çıkan çizgi falan ?
Hayirlisi olsun insallah hic birimizin olmadi galibaKızlar bende kan testi yaptırdım 0.50 negatif
Senin ilk asilamandi dimiBen daha cesaret edemedim yaptirmaya ne zaman
Bende idrar testi yaptım 13. Gün bugün hicbisey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?