- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Hayirlisi olsun adet olmadigin surece belki hala ukut vardirBenim de 14.günüm idrar testi negatif cikti.
GalibaHayirlisi olsun insallah hic birimizin olmadi galiba
Olmadım ama hiç umudum da yok olsa testte çıkardı diye dusunuyorum.Sanirim 2. Aşılamayı düşünüyorum ben.canim sen kaç yaşındasın tüp bebek için belki erken olabilir.Hayirlisi olsun adet olmadigin surece belki hala ukut vardir
Gecen yıl bu zamanlar yaptırmıştım sonuç negatifti ara verdim 1 yıl bu ikinci tüp bebek düşünmeye başladım artk olmazsaSenin ilk asilamandi dimi
Bence senin oldu canım yaa silik de olsa çizgi varGecen yıl bu zamanlar yaptırmıştım sonuç negatifti ara verdim 1 yıl bu ikinci tüp bebek düşünmeye başladım artk olmazsa
Bu ay 30 oluyorum daha fazla beklemek ve ilac kullanmak istemiyorumOlmadım ama hiç umudum da yok olsa testte çıkardı diye dusunuyorum.Sanirim 2. Aşılamayı düşünüyorum ben.canim sen kaç yaşındasın tüp bebek için belki erken olabilir.
Çok ta erken değilmiş hiç bekleme ozaman.Benim maddi durumum yok şuan 2 yıllık evliyim bide devlet karsilamiyor sanırım.Bu ay 30 oluyorum daha fazla beklemek ve ilac kullanmak istemiyorum
Geç döllenme olabilir belki bence 2-3 gün sonra tekrar yaptır.Benim sonucum 5 çıktı negatif dedi Dr ama adet olmadım lekelenme oldu bugün hâlâ direniyorum umut etmeye
5 düşük degil ihtimal var tekrarlayın bence tekrar testiBenim sonucum 5 çıktı negatif dedi Dr ama adet olmadım lekelenme oldu bugün hâlâ direniyorum umut etmeye
Ben dün dr a gittim tüp bebek önerdi önümüzdeki ay başlayacağım tedaviye bir ay dinlenmek istedim.Tup bebek dusunen var mi? Ben yarin doktora gidip tup bebege gecmek istiyoruz dicem
Biz de bugun doktora gittik. İstersen 3.asilama yapalim dedi. Artik asilama istemiyorum tup bebege gecelim dedim. Onayladi zaten hic israr etmedi, cok yoruldunuz dedi. Bu ay dinlenip biraz tatil yapicaz bir sonraki ay da baslicaz hayirlisiyla. Merkez ve doktor ariyorumBen dün dr a gittim tüp bebek önerdi önümüzdeki ay başlayacağım tedaviye bir ay dinlenmek istedim.
ben de aynı araştırmadayım şuan Antalya' da yaşıyorum çok ta ara vermeden yapmak istiyorum.Biz de bugun doktora gittik. İstersen 3.asilama yapalim dedi. Artik asilama istemiyorum tup bebege gecelim dedim. Onayladi zaten hic israr etmedi, cok yoruldunuz dedi. Bu ay dinlenip biraz tatil yapicaz bir sonraki ay da baslicaz hayirlisiyla. Merkez ve doktor ariyorum
Biz de ara vermicez ama bu ay cok yoruldum biraz belki uc bes gunluk tatil yapariz kafamiz dagilsinben de aynı araştırmadayım şuan Antalya' da yaşıyorum çok ta ara vermeden yapmak istiyorum.
evde de denedik bi umut adetime kadar bekliyorum bakalım normalde adet tarihim 15 temmuzHayirlisi olsun insallah hic birimizin olmadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?