Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İdrar testinde kuruyunca hafif pembe ikinci çizgi belirdi şimdiye kadarki testlerinde hiç böyle olmamıştı yarın kan testi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam

Merhaba kızlar şubatta ilk aşılamamı oldum tutmadı malesef ikinciye başlayamadan koranaya takıldık bu ay inşallah ikinciyi olacam iğnelere başladım yarın kontrolüm var hakkimızdan hayırlısı olsun

Ben dün dr a gittim tüp bebek önerdi önümüzdeki ay başlayacağım tedaviye bir ay dinlenmek istedim.
Biz de bugun doktora gittik. İstersen 3.asilama yapalim dedi. Artik asilama istemiyorum tup bebege gecelim dedim. Onayladi zaten hic israr etmedi, cok yoruldunuz dedi. Bu ay dinlenip biraz tatil yapicaz bir sonraki ay da baslicaz hayirlisiyla. Merkez ve doktor ariyorum

ben de aynı araştırmadayım şuan Antalya' da yaşıyorum çok ta ara vermeden yapmak istiyorum.

ben de aynı araştırmadayım şuan Antalya' da yaşıyorum çok ta ara vermeden yapmak istiyorum.
Biz de ara vermicez ama bu ay cok yoruldum biraz belki uc bes gunluk tatil yapariz kafamiz dagilsin
Esimi de nasilsa ikna ettim tup bebege, artik kafamiz net ve rahat
Allahim herkesin gonlune gore versin
Bu sureçte eşlerin de yipranma durumu var cok sukur biz bu sinavi birbirimize daha cok baglanarak atlattik herkesin evinde huzur bereket olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…