Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Açık kahverengiyse yerleşme olabilir mi acaba belki kasık ağrısı da o yuzdendir.benim bı tek kasık agrisi oluyo aradaa Baska bı degisiklik yok
Bunu bende düşündüm ama birkaç seferinde adet olacağımda kahverengi lekelenme oldu birkaç gün öncesinde. Mide bulantısı göğüs hassaslığı hiçbirşey yok. Sadece adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Birde midem bulansa aha kesin hamileyim diyeceğim

Ay hadi insallah Yerlesmedir güzel haberi veririsiniz

Allah a şükür eşimi ikna gibi bir sorunum olmadı sağ olsun hep destek oldu tüp bebek içinde benden daha fazla araştırıyor. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhaba canım,ben de 13 haziranda aşılama oldum. 11. Gündeyim ve şu an hiçbir belirti yaşamıyorum ben. Umarım iyiye işarettir.
Merhaba gebelik oluştu mu acaba? benimde çok yakın bir dostum yaptırdı sonucu 14 Temmuz 2020 de belli olacak. Denizli de yaşıyor. Benim bir kızım var Allah isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin. Süreç zor 2 tane yerleştirdiler dedi. Dua edelim çok istiyor

Arkadaşlar ilk deneme de başarı oranı nedir? 36 yaşında en yakın dostum. İlk deneme yumurtalarda sorun oluştu çok üzüldük. transfer bile gerçekleşmedi. Şimdi 2 tane başarılı oldu yerleştirdiler. 14 temmuz da test yapılacak dendi. Umarım yolunda gider. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tüp bebekte tutma ihtimali daha çok aşılamaya göre Denizli'de nerede yaptırdı arkadaşınız insalh Allah'ım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlat

Merhaba bayanlar bende katilmak istedim araniza oncelikle insallah hepiniz beklediginiz guzel habere kavusursunuz. Ben 9 haziranda ilk asilamami olmustum tutmadi. 2. Asilamam icin tekrar basladim toplamda 6 defa asilama hakkim var hic kesmeden 6 ay ard arda olacagim.

Benim doktorum 3 dedi neden öyle acaba

İnanki bende rahatladım okuyunca

Ben 2. Aşılamamı oldum. Cumartesi adet tarihim. Kurbanlık koyun gibi bekliyorum

Ben hiç hamile olamadım maalesef bilemiyorum canım ama en yakın arkadaşım hiç hissetmedim dedi adet olacak gibi ağrım oldu bekledim olmayınca test yaptım hiç belirtim olmadı demişti
Ben de hiç olamadım. İnşallah olmuştur bu sefer

Herhangi bir be
Ben hiç hamile olamadım maalesef bilemiyorum canım ama en yakın arkadaşım hiç hissetmedim dedi adet olacak gibi ağrım oldu bekledim olmayınca test yaptım hiç belirtim olmadı demişti
Herhangi bir belirti his arama canım
Ben de hiç olamadım. İnşallah olmuştur bu sefer
İnşallah canım bütün kalbimle inşallah Bir belirti bir his arama ben bu ay kesin hamileyim dedim her belirti vardı ama olmadi bugün adet oldum psikolojik bence

Herhangi bir be
Herhangi bir belirti his arama canım
İnşallah canım bütün kalbimle inşallah Bir belirti bir his arama ben bu ay kesin hamileyim dedim her belirti vardı ama olmadi bugün adet oldum psikolojik bence
Ayy canım çok üzüldüm aşılama mıydı seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…