Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet agizdan aldigimda yan etkisi cok oluyor basim cok donuyor ama doktor agizdan alindiginda etkisi daha fazla oluyor dayanabilirsen agizdan al dedi, yan etkisini cok yasasam da zorluyorum kendimi
Ben estrofem kullanacağım. Doktor rahim duvarı kalınlaştıracak dedi. Acaba ilaçlar neden farklı

Merhaba benim de 23 haziranda aşılama yapıldı progestan kullanıyorum ağızdan inanılmaz baş dönmesi ve halsizlik yapıyor. Ama dayanmaya çalışıyorum. 6 temmuzda kanda gebelik testi yapalım dedi doktorum, sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben estrofem kullanacağım. Doktor rahim duvarı kalınlaştıracak dedi. Acaba ilaçlar neden farklı
Kisiye ozel tedavi cunku herkesin bunyesi ve hormonlari ayni degil benim rahmim kalindir progesteronum dusuktur senin rahmin incedir progesteron yuksektir bilemeyiz ki o yuzden guvendigimiz bir doktor bulup kendimizi ona emanet ediyoruz

Ben ilaci gece uyumadan once iciyorum uykuya daldigimda etkisini gosteriyor bazen hic uyanmiyorum ama bazen bas donmesine uyaniyorum. Gun icerisinde calistigim icin mumkun degil bas donmesiyle duramam

Ben ilaci gece uyumadan once iciyorum uykuya daldigimda etkisini gosteriyor bazen hic uyanmiyorum ama bazen bas donmesine uyaniyorum. Gun icerisinde calistigim icin mumkun degil bas donmesiyle duramam
benim sabah akşam içmemi istedi dr ben de çalışıyorum ve gerçekten çalışırken çok zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…