- 16 Haziran 2020
- 5.006
- 11.739
- 248
- 28
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Evet canım bende de öyle oldu ilaç iğne kullandık ya onların etkisi diye düşündümKızlar aşılamadan sonra vücut ısısında artış hisseden var mı benim sanki Vücudum yanıyor
Acaba Benim ateşim var diye Ölçtü 36.9 ama sanki Vücudum yanıyorEvet canım bende de öyle oldu ilaç iğne kullandık ya onların etkisi diye düşündüm
Evet agizdan aldigimda yan etkisi cok oluyor basim cok donuyor ama doktor agizdan alindiginda etkisi daha fazla oluyor dayanabilirsen agizdan al dedi, yan etkisini cok yasasam da zorluyorum kendimiAgizdan yan etkisi cok oluyomus cnm dr fitil olarak kullan dedi bana
Ben estrofem kullanacağım. Doktor rahim duvarı kalınlaştıracak dedi. Acaba ilaçlar neden farklıEvet agizdan aldigimda yan etkisi cok oluyor basim cok donuyor ama doktor agizdan alindiginda etkisi daha fazla oluyor dayanabilirsen agizdan al dedi, yan etkisini cok yasasam da zorluyorum kendimi
Kisiye ozel tedavi cunku herkesin bunyesi ve hormonlari ayni degil benim rahmim kalindir progesteronum dusuktur senin rahmin incedir progesteron yuksektir bilemeyiz ki o yuzden guvendigimiz bir doktor bulup kendimizi ona emanet ediyoruzBen estrofem kullanacağım. Doktor rahim duvarı kalınlaştıracak dedi. Acaba ilaçlar neden farklı
Ben ilaci gece uyumadan once iciyorum uykuya daldigimda etkisini gosteriyor bazen hic uyanmiyorum ama bazen bas donmesine uyaniyorum. Gun icerisinde calistigim icin mumkun degil bas donmesiyle duramamMerhaba benim de 23 haziranda aşılama yapıldı progestan kullanıyorum ağızdan inanılmaz baş dönmesi ve halsizlik yapıyor. Ama dayanmaya çalışıyorum. 6 temmuzda kanda gebelik testi yapalım dedi doktorum, sabırsızlıkla bekliyorum.
benim sabah akşam içmemi istedi dr ben de çalışıyorum ve gerçekten çalışırken çok zorluyor.Ben ilaci gece uyumadan once iciyorum uykuya daldigimda etkisini gosteriyor bazen hic uyanmiyorum ama bazen bas donmesine uyaniyorum. Gun icerisinde calistigim icin mumkun degil bas donmesiyle duramam
Hmm Allah yardimcin olsun ben gunde bir kez aliyorum o yuzden aksam iciyorum. Sonuclarini alacagiz insallah onu dusunbenim sabah akşam içmemi istedi dr ben de çalışıyorum ve gerçekten çalışırken çok zorluyor.
İnşallah Allah yüzümüze baksınHmm Allah yardimcin olsun ben gunde bir kez aliyorum o yuzden aksam iciyorum. Sonuclarini alacagiz insallah onu dusun
Cok aminİnşallah Allah yüzümüze baksınİsteyen herkesin kucağını doldursun.
Kasiklarim cok agriyor benim bugun asilamanin 2.gunu Sizde durumlar nasil? [/QUOTE .!.:Ben de salı günü oldum ilk gün ağrım oldu bugün sadece afedersin göğüs uçlarim aciyor.
Benim de kasık ağrım geçti göğüslerim şiştiler sadece bi de progestandan dolayı baş dönmesi halsizlik var başka da hiçbir şeyim yokKasiklarim cok agriyor benim bugun asilamanin 2.gunu
Sizde durumlar nasil?
Ben de yarın olacağım. Kasıklar yumurta çatladığı için mi ağrıyor acabaKasiklarim cok agriyor benim bugun asilamanin 2.gunu
Sizde durumlar nasil?
Olabilir ilk asilamada da cok agirmisti. İlaclarin da yan etkisi tabiBen de yarın olacağım. Kasıklar yumurta çatladığı için mi ağrıyor acaba
Evet canım o yüzden ağrıyor bi kaç gün ağrısı olur daBen de yarın olacağım. Kasıklar yumurta çatladığı için mi ağrıyor acaba
Aa sonuc mu bekliyorsun? İnsallah hamilesindir bizi de haberdar etKan verdim bende bekliyorum
Ayyy hadi hayirli haberler ver bizeKan verdim bende bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?