- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Ben daha dün aşılama oldum. Bu ikinci aşılamam İlkinde böyle birşey olmamıştıBenim 10. Günde krengi siyah çok tuhaf bir lekelenme olmuştu bi daha da olmadı hiç canım. Kaçıncı gündesn ki
Benim 4.gunum asilamamin. Bekliyorum heyecan ve sabirla. Allahim bu sefer nasip etsinEvet bu son hastaneye gittiğimde de biriyle karşılaştm oda genç Bizim yaşlardaydı 2 yıldır çocuk olmadığını rahim filmi çektirdi ay hamile kaldığını söyledi yararı oluyor baya . Sen şuan kaçıncı gündesn ne yaptın
İnsallah cok istiyorum Allah biliyorİnşallah nsip olur hepinize canım çok iş yapmayın yorulmayn dikkat edin gerisi Allah'a kalmış artık
Çok iyi anlıyorum seni. Bende bu aralar misafirler çok daha eşimle oturup doğru düzgün konuşamadk olurda askere giderse eşim onun geleceği ay çekerim gitmesede bu adetim de çekicem hayırlısıylaİnsallah cok istiyorum Allah biliyor
Hepimize nasip olsun
Sen ne zaman hsg cektiricksin
Hayirlisi insallah. Bir de bir sorum olacak siz esinin varokosel oldugunu nasil anladiniz? Doktor muayene mi ediyor yoksa sperm sonuclarinda mi?Çok iyi anlıyorum seni. Bende bu aralar misafirler çok daha eşimle oturup doğru düzgün konuşamadk olurda askere giderse eşim onun geleceği ay çekerim gitmesede bu adetim de çekicem hayırlısıyla
Önce sperm örneği verdi orda zaten sperm sayısı da düşük çıktı sonra doktora gittik muane etti varikosel olduğunu söyledi ameliyat olması gerekiyormuşHayirlisi insallah. Bir de bir sorum olacak siz esinin varokosel oldugunu nasil anladiniz? Doktor muayene mi ediyor yoksa sperm sonuclarinda mi?
Hm onu bilmiyorum hiç inşallah iyiye işarettirBen daha dün aşılama oldum. Bu ikinci aşılamam İlkinde böyle birşey olmamıştı
Bende Perşembe oldum aşılama insalh güzel haberler alırız hep beraberMrblar bnde Perşembe günü oldum ilk asilamam. Aşırı bel ağrısı ve kasık ağrım oldu . Bugün biraz daha rahatım. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin canm inşAllahBende Perşembe oldum aşılama insalh güzel haberler alırız hep beraber
Doktoruna danış canm ona göre hareket etArkadaşlar merhaba, bu ay aşılama olmuştum yarın test yaptıracaktım ama bugün adetim gelmeye başladı. Yine de hcg testini yaptırmalı mıyım bilgisi olan var mı?
Bende perşembe oldum aşılama canım varmı değişiklik bende adet olcak gibi bel ağrısı çok oldu bide bacağıma vuruyor. Kasıklarım taş gibi ve şişkik var hafifMrblar bnde Perşembe günü oldum ilk asilamam. Aşırı bel ağrısı ve kasık ağrım oldu . Bugün biraz daha rahatım. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aynn canm benm de bacaklarıma vurdu şişkinlik kasık ağrısı bel ağrısı mahvetti bni. Ama bu sabah sanki daha iyiyim . Genelde iki günde geçiyormuş. Bnde her an adet olcam diye korkuyordum. Hayırlısı olsun herşeyin.Bende perşembe oldum aşılama canım varmı değişiklik bende adet olcak gibi bel ağrısı çok oldu bide bacağıma vuruyor. Kasıklarım taş gibi ve şişkik var hafif
Adetin geldiyse neden test yapasın ki bekle üstüne görme iki gün yada birkaç damla ile sonuclaniyormus. Ona göre yaparsın .Arkadaşlar merhaba, bu ay aşılama olmuştum yarın test yaptıracaktım ama bugün adetim gelmeye başladı. Yine de hcg testini yaptırmalı mıyım bilgisi olan var mı?
Senden bir gun once oldum bende. Benim de ksiklarim tas gibi ve siskinlik varBende perşembe oldum aşılama canım varmı değişiklik bende adet olcak gibi bel ağrısı çok oldu bide bacağıma vuruyor. Kasıklarım taş gibi ve şişkik var hafif
ArkaSenden bir gun once oldum bende. Benim de ksiklarim tas gibi ve siskinlik var
Onun haricinde gogus uclarim cok aciyor elleyemiyorum
Pko yok bizimki sebepsiz. 11. Gün erken gebelik testinde 2. Çizgi zar zor görünecek şekilde çıkınca gittim kan verdim,0.307 çıktı. Reglime 5 gün vardı. Bidaha da test yapmadım ama adetim de 2. Gün bugün ve gelmedi. Göğüslerim acıyor biraz sadece. 0.307 hayatta yükselmez artık. 2-3 bile çıksaydı belki yükselir diye umut ederdim ama bu şekilde olmaz.Al yap kurtul ☺ Ne kadardır istiyorsun pko falan mi var
Bende göğüste değişiklik yok şişkinliğim yemek yiyince artıyor progestan kullanıyorsan göğüsler ondan şişer acır ben kullanmıyorumSenden bir gun once oldum bende. Benim de ksiklarim tas gibi ve siskinlik var
Onun haricinde gogus uclarim cok aciyor elleyemiyorum
Benim 2. Aşılamam pek umudum yok aşılamanın şansı çok düşük tek tük gebe kalıyor insanlar ama deniyoruz işte belki şansımız dönerAynn canm benm de bacaklarıma vurdu şişkinlik kasık ağrısı bel ağrısı mahvetti bni. Ama bu sabah sanki daha iyiyim . Genelde iki günde geçiyormuş. Bnde her an adet olcam diye korkuyordum. Hayırlısı olsun herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?