- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Canm belli olmaz umutsuz olma. Benim ilk aşılama 10 kişiden ikisi tutuyor elbet bizimde tutar.Benim 2. Aşılamam pek umudum yok aşılamanın şansı çok düşük tek tük gebe kalıyor insanlar ama deniyoruz işte belki şansımız döner
İlkinde bende çok heveslendim tutar sandım çok yıkıldım sonra doktorumda normal ilişkiden farkı yok denecek kadar az o yüzden çok umutlanma dedi ama 3-4 aşılamada şans dahada yükseyormuş. Bakalım olmazsa 3-4 deneyeceğim en azından şansım artar nasipCanm belli olmaz umutsuz olma. Benim ilk aşılama 10 kişiden ikisi tutuyor elbet bizimde tutar.
İlkinde tutani da tanıdım ikinci de tutanida . Nasip canm. İlkinde de ağrın sizin olmusmuydu.İlkinde bende çok heveslendim tutar sandım çok yıkıldım sonra doktorumda normal ilişkiden farkı yok denecek kadar az o yüzden çok umutlanma dedi ama 3-4 aşılamada şans dahada yükseyormuş. Bakalım olmazsa 3-4 deneyeceğim en azından şansım artar nasip
Ben elimden geleni yaptım gerisini Allah'a bıraktım. Hayırlısı olsun inşallahİlkinde bende çok heveslendim tutar sandım çok yıkıldım sonra doktorumda normal ilişkiden farkı yok denecek kadar az o yüzden çok umutlanma dedi ama 3-4 aşılamada şans dahada yükseyormuş. Bakalım olmazsa 3-4 deneyeceğim en azından şansım artar nasip
İlk 2 gün olmuştu sonra olmadı ağrı bu seferkinde ara ara adet olcak gibi ağeı giriyo belime ve bacağıma vuruyorİlkinde tutani da tanıdım ikinci de tutanida . Nasip canm. İlkinde de ağrın sizin olmusmuydu.
Aynn bnm de bacağıma vurdu bel ağrım çok. 4 gün sonra adet olmam gerek yumurtam geç büyüdü. İnşallah güzel haberlerini alırız canm. Umutsuz olma.İlk 2 gün olmuştu sonra olmadı ağrı bu seferkinde ara ara adet olcak gibi ağeı giriyo belime ve bacağıma vuruyor
Mrb canm arkadaşım aşılamanın 14. Günü negatifi gördü 16 günü pozitif gördü. 25 Haziran'da hala iğnenin etkisi geçmemiştir. Ondan pozitif çıkmıştır. Sabırla bekle canmKızlar Merhaba yeni üyeyim.
18 haziran 2 kez aşılama oldum. Ilk asilamada hic belirtim yoktu tutmadi. Ama ikincisinde ilk 3 gün kasik agrisi cektim sonra gaz sorunu bitmek bilmedi hala devam ediyor 25 haziranda clear blue testiyle test yaptim pozitif cikti testi bugün tekrarlardım bu seferde negatif cikti moralim o kadar bozuldu ki yarin adet günüm sadece gaz sorunum var ve bel agrisi Temmuz 1 kan vercem.Sizce tutmusmudur ve ilk pozitif cikip sonra neden negatif cikti umut etmelimiyim bilmiyorum beklemek sabretmek cok zor
Progestana henuz baslamadim yarin aksam baslayacagim suan sadece vitamin aliyorum canim ama catlatma ignesinin de yan etkileri cok tabiBende göğüste değişiklik yok şişkinliğim yemek yiyince artıyor progestan kullanıyorsan göğüsler ondan şişer acır ben kullanmıyorum
Benim de yok canım göğüsler dışında o da iğnenin etkisidir kesinMerhaba arkadaşlar ben de 24 Haziran'da aşılama oldum. Hiç belirtim yok.(
Herkeste belirtiler farklıdır canm . İyi düşün iyi olsun.Merhaba arkadaşlar ben de 24 Haziran'da aşılama oldum. Hiç belirtim yok.(
Akıntı bende de çok ama progestan kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kullaniyo musunuzBende 25 inde oldum karnımda şişlik var bide taş gibi beyaz kremsi akıntı başladı
İlacın etkisi geçtiyse değeriniz yüksek birkaç gün sonra tekrarlayin bence testi inşallah vardirKizlar asilama gunu dahil 11.gunum beta hcg 9.8 cikti sizce gebelik var .idir ya moralim bozuldu
Bence gebelik var canım hayırlı olsun normalde değer yoksa 1-3 arası çıkıyor 11. GündeKizlar asilama gunu dahil 11.gunum beta hcg 9.8 cikti sizce gebelik var .idir ya moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?