- 10 Ocak 2019
- 46
- 54
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Şimdi gördüm sizin sonucunuzu, aynı ağrılar bende de var o yüzden tutmuş olacağına inancım yok açıkçasıMalesf olmadı tutmadı. İnşallah sizler güzel haberler alırsınız
Aşılama yaptığım yerde bi abla eğer rahim filminde tüpler kapalı ise acı çekersin ama açıksa acısız olur demişti. Seninkiler açıkmıydıC kollu aletle cektirdim ben sifir aci hic bir sey hissetmedim. Gecen sene 600 tl odemistim
Yok hemen karamsar olma herkesin bünyesi farklı sonuçlar göseterir inşallah olur seninŞimdi gördüm sizin sonucunuzu, aynı ağrılar bende de var o yüzden tutmuş olacağına inancım yok açıkçasıNe yapalım siz de üzülmeyin, Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. İnşallah güzel haberleri vereceğimiz günler de yakın olur
Yok memlekette çekicem tedavi için İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum o zaman en iyi doktorları sorarım sizeİstanbuldaysan cevdet bayraktar’i onerebilirim ben ona cektirdim
Ben de anestezili çektirdim.Doktor kendisi dedi hareket edersen sıkıntı olur diye.Sonrasi da gayet rahattı bı sıkıntı olmadı.Yok memlekette çekicem tedavi için İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum o zaman en iyi doktorları sorarım sizebide eşimde de varikosel varmış yeni öğrendik önce ameliyat olması gerekiyor bide askerliği var tam belli değil ama olurda giderse askere falan mecbur ara vercem
Benim tuplerim acikti canim hatta her iki asilamada da spermler tuplere cok kolay ulastiAşılama yaptığım yerde bi abla eğer rahim filminde tüpler kapalı ise acı çekersin ama açıksa acısız olur demişti. Seninkiler açıkmıydı
Anladim Allah hepimizin yardimcisi olsun İstanbula gelirsiniz yardimci olurum 2 yilda arastirmadigim yer kalmadiYok memlekette çekicem tedavi için İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum o zaman en iyi doktorları sorarım sizebide eşimde de varikosel varmış yeni öğrendik önce ameliyat olması gerekiyor bide askerliği var tam belli değil ama olurda giderse askere falan mecbur ara vercem
Olurda çektirsem anestezili olacak zaten canım sonrasında sancı faln oluyur muBen de anestezili çektirdim.Doktor kendisi dedi hareket edersen sıkıntı olur diye.Sonrasi da gayet rahattı bı sıkıntı olmadı.
Yok bende etmedi o zaman ptesi 8 buçuk da gel dedi oy ki gittim hemencecik alt kata yolladı eşim örnek verdi sonra aşılama yapıldıKızlar birşey takıldı aklıma. Catlatma ignesinden sonra aşılama yapılmadan önce doktor yumurtalarınızı tekrar kontrol etti mi.
Benim 10. Günde krengi siyah çok tuhaf bir lekelenme olmuştu bi daha da olmadı hiç canım. Kaçıncı gündesn kiAşılamadan sonra kahverengi lekelenme olduilk aşılamada olmamıştı. Olan var mı
Ay çok iyi olur canm çok sağol canım şimdidenAnladim Allah hepimizin yardimcisi olsun İstanbula gelirsiniz yardimci olurum 2 yilda arastirmadigim yer kalmadi
Bak işte seninde canın acımamış kadının dediği mantıklı o zamanBenim tuplerim acikti canim hatta her iki asilamada da spermler tuplere cok kolay ulasti
Asilamada taktiklari o aparat biraz yanimi acitti bir de onu yarim saat takili biraktilar
Eger tek sorun oysa tedavisi var hic olmazsa. Hatta biraz tikaniklik varsa zaten film sirasinda bile aciliyorBak işte seninde canın acımamış kadının dediği mantıklı o zamanyok bende yapıldığı gibi apart çıkarıldı
Bende rahim filminden sonra hamile kalmistim ama 2 aylikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim asilama yaptirali 8 gun oldu bende cok heycanliyim merak ediyorumEvet bu son hastaneye gittiğimde de biriyle karşılaştm oda genç Bizim yaşlardaydı 2 yıldır çocuk olmadığını rahim filmi çektirdi ay hamile kaldığını söyledi yararı oluyor baya . Sen şuan kaçıncı gündesn ne yaptın
Yok canım çok hafif ağrı hissedebilirsin doktor ağrı kesici vermişti onu bile kullanmadımOlurda çektirsem anestezili olacak zaten canım sonrasında sancı faln oluyur mu
İnşallah olur da Rabbim yüzünü güldürürBende rahim filminden sonra hamile kalmistim ama 2 aylikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim asilama yaptirali 8 gun oldu bende cok heycanliyim merak ediyorum
Benimde ilkinde olmadı bu sefer çok hafif kahverngi akıntı oldu ama devamı gelmediAşılamadan sonra kahverengi lekelenme olduilk aşılamada olmamıştı. Olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?