Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesf olmadı tutmadı. İnşallah sizler güzel haberler alırsınız
Şimdi gördüm sizin sonucunuzu, aynı ağrılar bende de var o yüzden tutmuş olacağına inancım yok açıkçası Ne yapalım siz de üzülmeyin, Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. İnşallah güzel haberleri vereceğimiz günler de yakın olur

Yok hemen karamsar olma herkesin bünyesi farklı sonuçlar göseterir inşallah olur senin inşallah canım nasip birazda

İstanbuldaysan cevdet bayraktar’i onerebilirim ben ona cektirdim
Yok memlekette çekicem tedavi için İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum o zaman en iyi doktorları sorarım size bide eşimde de varikosel varmış yeni öğrendik önce ameliyat olması gerekiyor bide askerliği var tam belli değil ama olurda giderse askere falan mecbur ara vercem

Ben de anestezili çektirdim.Doktor kendisi dedi hareket edersen sıkıntı olur diye.Sonrasi da gayet rahattı bı sıkıntı olmadı.

Kızlar birşey takıldı aklıma. Catlatma ignesinden sonra aşılama yapılmadan önce doktor yumurtalarınızı tekrar kontrol etti mi.

Aşılama yaptığım yerde bi abla eğer rahim filminde tüpler kapalı ise acı çekersin ama açıksa acısız olur demişti. Seninkiler açıkmıydı
Benim tuplerim acikti canim hatta her iki asilamada da spermler tuplere cok kolay ulasti
Asilamada taktiklari o aparat biraz yanimi acitti bir de onu yarim saat takili biraktilar

Anladim Allah hepimizin yardimcisi olsun İstanbula gelirsiniz yardimci olurum 2 yilda arastirmadigim yer kalmadi

Aşılamadan sonra kahverengi lekelenme oldu ilk aşılamada olmamıştı. Olan var mı

Kızlar birşey takıldı aklıma. Catlatma ignesinden sonra aşılama yapılmadan önce doktor yumurtalarınızı tekrar kontrol etti mi.
Yok bende etmedi o zaman ptesi 8 buçuk da gel dedi oy ki gittim hemencecik alt kata yolladı eşim örnek verdi sonra aşılama yapıldı

Benim tuplerim acikti canim hatta her iki asilamada da spermler tuplere cok kolay ulasti
Asilamada taktiklari o aparat biraz yanimi acitti bir de onu yarim saat takili biraktilar
Bak işte seninde canın acımamış kadının dediği mantıklı o zaman yok bende yapıldığı gibi apart çıkarıldı

Evet bu son hastaneye gittiğimde de biriyle karşılaştm oda genç Bizim yaşlardaydı 2 yıldır çocuk olmadığını rahim filmi çektirdi ay hamile kaldığını söyledi yararı oluyor baya . Sen şuan kaçıncı gündesn ne yaptın

Bende rahim filminden sonra hamile kalmistim ama 2 aylikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim asilama yaptirali 8 gun oldu bende cok heycanliyim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…