- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Aaaa hadi inşallah hayırlı haberlerle gelKan verdim bende bekliyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Olana kadar dene hiç vazgeçme.Malesf olmadı tutmadı. İnşallah sizler güzel haberler alırsınız
Bende Perşembe günü yaptırdım arka arkaya güzel haberler alırız insalhKizlar bnde sali gunu aşilama yaptirdim acayip heycanliyim asilama yaptirip hamile kalan varmi aranizda
Rahim filmi cektirmedinmi daha önceYok zaten başladım bi kere ilk işim rahîm filmi sonrasında tekrar aşılama yada tüp bebek olsun istiyorum artk
Kasık ağrısı oldu benimde ilk gün ama geçti sonraSağ kasığım çok ağrıyor arkadaşlar. Sizin de oldu mu
İnşallah tutar canmMerhaba arkadaşlar ben de 15’inde aşılama oldum. Pazartesi kan tahlili vereceğim belimde ve kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi. İnşallah sonuçlarımız hayırlısıyla beklediğimiz yönde olur
Yok istediler ama nedense herşeye cesaretim var ona yok çok acıyor diolar ben 1 yıl önce ameliyat oldum doktorlar sağolsn rica etmiştim tüplerime bakmıştı ve açık dediler ona güveniyorum birazda yapmadm hiç ama yapcam artıkRahim filmi cektirmedinmi daha önce
Bugun olmasa da bir gun olacak. Rabbim hayirlisini nasip etsinMalesf olmadı tutmadı. İnşallah sizler güzel haberler alırsınız
İstanbuldaysan cevdet bayraktar’i onerebilirim ben ona cektirdimYok zaten başladım bi kere ilk işim rahîm filmi sonrasında tekrar aşılama yada tüp bebek olsun istiyorum artk
C kollu aletle cektirdim ben sifir aci hic bir sey hissetmedim. Gecen sene 600 tl odemistimYok istediler ama nedense herşeye cesaretim var ona yok çok acıyor diolar ben 1 yıl önce ameliyat oldum doktorlar sağolsn rica etmiştim tüplerime bakmıştı ve açık dediler ona güveniyorum birazda yapmadm hiç ama yapcam artık
İdrarda hemen çıkmaz diyorlar ya o yüzden bekliyorum ama çok zor tutuyorum kendimiİnşallah tutar canmtahlil yapsan a ptesi yi bekleme 12. 13. Günde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?