Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaMerhabalar arkadaşlar bende dün aşılama oldum çip bebek aşılama oldu solüsyonla ayrıştırma yöntemi dedi doktorum bu ilk aşılama deneyimimumarım hepimiz güzel haberleri yazarız insallaaah
Hayırlısı olsun canım benimBenim kan testim çıktı negatif kızlar
Ayni gün olmuşuz canim nasil gidiyorKızlar selammm bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım ilk aşılamam14. Gün doğum günüme denk geliyor inşallah kendime en değerli hediyeyi verebilirim
Yaaa beraber gün sayalım o zamannnnnAyni gün olmuşuz canim nasil gidiyor
Sayalim tabiYaaa beraber gün sayalım o zamannnnnarada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi
Benmde ara ara adet olucakmisim gbi kasik bel agrim oluyor ama daha var adetime de sonucumada☺☺Yaaa beraber gün sayalım o zamannnnnarada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi
Fitil ve iğne bebek oluşursa tutunsun diyeymiş bende sordum özellikle iğneyi öyle dedilerSayalim tabiBnna ilac vermediler fitil vesiari.bide neden tekrar ovitrelle dedi bana hic denmedide
Ilk asilamamda progestan verilmisdi bi folik asit smdi doktir degsimi var herkes farklinsistemde calisiyo ya ondan sanirim yada tutumursa bebisim insllh ozaman da verebilir belkiFitil ve iğne bebek oluşursa tutunsun diyeymiş bende sordum özellikle iğneyi öyle dediler
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBende ilk defa aşılama için doktora gittim. Bugun ignelere başladık. Haftaya perşembe ilk kontrolume gitcem. 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. 3 kere düşük yaptım. Allahim yar ve yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya
İncir tüket avakado tüket bende 4 yılı aşkın evliyim canım Rabbim hepimize nasip etsin bende 21 inde aşılamam olduArkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum
İnşallah tutmuştur Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor rabbim evlat hasretiyle sınamasın bizleriİncir tüket avakado tüket bende 4 yılı aşkın evliyim canım Rabbim hepimize nasip etsin bende 21 inde aşılamam oldu
İnşallah canımBenm cok kasik ve bel agrim oluyor genelde tabi sonucu blmiyorum daha 9 . Gunumdeyim insallah tutmustr hepimizin bebisleri
Nasil geciyor gunlern neler yapiyosjnFitil ve iğne bebek oluşursa tutunsun diyeymiş bende sordum özellikle iğneyi öyle dediler
Çalışıyorum ben günlerim o kadar yoğun ki gün içinde aklıma bile gelmiyorNasil geciyor gunlern neler yapiyosjn
Allah kolaylik versn canm ben ewdeyim o yuzdenÇalışıyorum ben günlerim o kadar yoğun ki gün içinde aklıma bile gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?