Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım ben 13.günde öğrenmiştim yıkamadan sonra 8 milyondu bizim ama tuttu şükür inşallah seninde tutar
Degerin kaçtı canım hatırlıyor musun veya kan mı verdin o gün yoksa idrar testi mi yaptin. Hayırlı olsun tekrardan inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun ikiz miydi
Benim de bugün 13. Günüm sabah idrar testi negatif çıktı sanırım benim tutmadi

Çok sağol canım aminhem idrar hem kan tahlili yaptım kan tahlili değerim 96 çıkmıştı iki yumurta gelişmişti ama ikiz değil :) ya kan testi vermedin mi?

Çok sağol canım aminhem idrar hem kan tahlili yaptım kan tahlili değerim 96 çıkmıştı iki yumurta gelişmişti ama ikiz değil :) ya kan testi vermedin mi?
Benimde iki yumurtam gelişti canım ama vermedim idrar testinde o çizgiyi göremeyince dün ama bugünde adet olmazsam akşam vericem kan tahlili 14. Gün oluyor

İlk başta seviniyordum ama kist mi oldu diye suphelenmeye başladım sag tarafıma batıyor sanki bugün daha kötüyüm erken test te yaptım negatif bu agrilar çatlatma iğnesinden kaynaklı dimi canım gonalftan degil önümüzdeki ay tekrar denycem aşılama not alym bende

Yok canımcim gonalfi çatlatma vurulana kadar kullanıyorum ya o süreçte bir ağrı sizi yada belirti hissetmiyorum genelde ama catlstmadan sonra gün gün şiddetleniyor bazı aylarda uykusuz kaldığım geceleri bilirim ağrı sancı dan yumurtlamadan ötürüdür o kaçıncı gundesin

Bende ilk defa aşılama için doktora gittim. Bugun ignelere başladık. Haftaya perşembe ilk kontrolume gitcem. 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. 3 kere düşük yaptım. Allahim yar ve yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya

Kızlar selammm bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım ilk aşılamam 14. Gün doğum günüme denk geliyor inşallah kendime en değerli hediyeyi verebilirim
İnşallah güzel haberlerinizi alırız Yarın da benim sonuç belli olacak Allahtan hayırlısı

Mutlaka bizimlede paylaş dualarımız seninle Hiç idrar testi yaptın mı
Çok teşekkür ederim. Bugün yaptım negatif çıktı maalesef. Beklediğim bi sonuç zaten çok üzülmedim. Tüp bebeğe geçeceğim için heyecanlıyım hatta. Artık nasibim inşallah ordadır.

Çok teşekkür ederim. Bugün yaptım negatif çıktı maalesef. Beklediğim bi sonuç zaten çok üzülmedim. Tüp bebeğe geçeceğim için heyecanlıyım hatta. Artık nasibim inşallah ordadır.
Neden beklediğin sonuç dr yüzde kaç ihtimal vermişti ki

Merhabalar arkadaşlar bende dün aşılama oldum çip bebek aşılama oldu solüsyonla ayrıştırma yöntemi dedi doktorum bu ilk aşılama deneyimim umarım hepimiz güzel haberleri yazarız insallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…