Degerin kaçtı canım hatırlıyor musun veya kan mı verdin o gün yoksa idrar testi mi yaptin. Hayırlı olsun tekrardan inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun ikiz miydiMerhaba canım ben 13.günde öğrenmiştim yıkamadan sonra 8 milyondu bizim ama tuttu şükür inşallah seninde tutar
Çok sağol canım aminDegerin kaçtı canım hatırlıyor musun veya kan mı verdin o gün yoksa idrar testi mi yaptin. Hayırlı olsun tekrardan inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun ikiz miydi
Benim de bugün 13. Günüm sabah idrar testi negatif çıktı sanırım benim tutmadi
Benimde iki yumurtam gelişti canım ama vermedim idrar testinde o çizgiyi göremeyince dünÇok sağol canım aminhem idrar hem kan tahlili yaptım kan tahlili değerim 96 çıkmıştı iki yumurta gelişmişti ama ikiz değil :) ya kan testi vermedin mi?
Cok şükür iptal olmasın ya aman her ay bişey çıkıyor zaten ,Bana kalsa 3-5 tane de olsa sesimi çıkartmam ihtimal artsın diyeAma yapmıyolar maalesef Fazla olursa iptal ederiz demişlerdi, neyseki olmadı
Verdin mi canım kan testi?Benimde iki yumurtam gelişti canım ama vermedim idrar testinde o çizgiyi göremeyince dünama bugünde adet olmazsam akşam vericem kan tahlili 14. Gün oluyor
Vermedim kuzum cunku sabahda test yaptım negatifVerdin mi canım kan testi?
İlk başta seviniyordum ama kist mi oldu diye suphelenmeye başladım sag tarafıma batıyor sanki bugün daha kötüyüm erken test te yaptım negatif bu agrilar çatlatma iğnesinden kaynaklı dimi canım gonalftan degil önümüzdeki ay tekrar denycem aşılama not alym bendeEvet canım ignedendir iğne etkisiyle sonlara doğru 10 gün özellikle daha çok şişiyor göğüsler hele kasiklar kaç yıldır her vurduvumda not alıyorum takvime gün gün etkileri yavaş yavaş balayip artıp yoksa geri sakinliyor etkiler insalalh artarak devam eder insan ağrıyor diye sevinir mi seviniyor işte
Yok canımcim gonalfi çatlatma vurulana kadar kullanıyorum ya o süreçte bir ağrı sizi yada belirti hissetmiyorum genelde ama catlstmadan sonra gün gün şiddetleniyor bazı aylarda uykusuz kaldığım geceleri bilirim ağrı sancı dan yumurtlamadan ötürüdür o kaçıncı gundesinİlk başta seviniyordum ama kist mi oldu diye suphelenmeye başladım sag tarafıma batıyor sanki bugün daha kötüyüm erken test te yaptım negatif bu agrilar çatlatma iğnesinden kaynaklı dimi canım gonalftan degil önümüzdeki ay tekrar denycem aşılama not alym bende
Hayırlısı olsun canımVermedim kuzum cunku sabahda test yaptım negatif
Adetimi bekliyorum artık ama bütün ağrılarımda kesildi
Sagolasin canimHayırlısı olsun canım
Bende ilk defa aşılama için doktora gittim. Bugun ignelere başladık. Haftaya perşembe ilk kontrolume gitcem. 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. 3 kere düşük yaptım. Allahim yar ve yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle geliriz burayaMerhaba 4 yılı doldurduk evliliğimiz de 5 e yol aldık söylerken bile ne kadar uzun olmuş diyorum. 3 klomen tedavim 1 aşılama 1 de boş gebelik kürtajim var. Hsg rahim filmim temiz eşimin sperm sonucu temiz. Yaklaşık 6 aydır kontrole dahil gitmiyordum ara vermek istedim vicdanım rahat etmedi Rabbim çabamızı görmek istiyor belki de dedim beklemek birşey kazandırmıyor. Adetimin 3. Günü gittim hormonlarima bakıldı çok şükür temiz çıktı. Klomene yanıt vermemiş vücudun Femara başlayalım dedi doktorum. 5 gün kullan 2 gün ara ver cuma günü gel dedi gittim bir 19 iki tane arkasından gelen 18 er yumurtam vardı çok iyi dedi aşılama düşünmyo musun dedi olur hocam dedim çünkü ne dese evet diyeceğim yeterki olsun. Tamam dedi pazar günü ovitrelle gece 12 de vur salı günü yani yarın için gel 12 de aşılama yapalım dedi inşallah güzel olur herşeybu ay veya öncesinde moral olacak birileri var mı destek olalım. Uzun oldu kusura bakmayın
İnşallah tutar kuzum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKızlar selammm bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım ilk aşılamam14. Gün doğum günüme denk geliyor inşallah kendime en değerli hediyeyi verebilirim
İnşallah güzel haberlerinizi alırızKızlar selammm bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım ilk aşılamam14. Gün doğum günüme denk geliyor inşallah kendime en değerli hediyeyi verebilirim
Ahhh inşallahhhhİnşallah tutar kuzum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Mutlaka bizimlede paylaş dualarımız seninleİnşallah güzel haberlerinizi alırızYarın da benim sonuç belli olacak Allahtan hayırlısı
Çok teşekkür ederim. Bugün yaptım negatif çıktı maalesef. Beklediğim bi sonuç zaten çok üzülmedim. Tüp bebeğe geçeceğim için heyecanlıyım hatta. Artık nasibim inşallah ordadır.Mutlaka bizimlede paylaş dualarımız seninleHiç idrar testi yaptın mı
Neden beklediğin sonuç dr yüzde kaç ihtimal vermişti kiÇok teşekkür ederim. Bugün yaptım negatif çıktı maalesef. Beklediğim bi sonuç zaten çok üzülmedim. Tüp bebeğe geçeceğim için heyecanlıyım hatta. Artık nasibim inşallah ordadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?