Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Onca uğraşa değdi be Filiz2816 Allah yüzüne güldü hem de ne güzel. Sakın korkma üçüz diye tlc de doğal yoldan beşikleri olan bir aile var o programı izledin mi hiç? O kadar tatlılar ki aman Allahım ne büyük mucize beşiz bile oluyor Rabbim kolaylığıyla birlikte verir

Şoku atlatabilmiş değilim hala imkansızdı Allah' ın ol dediği zamanda oluyormuş demek ki. Hayır canım folikülleri gözlerimle gördüm. Çatlamamıştı 36.saatten sonraki zamanda da çatlayabiliyorlarmış demek ki. Çok şükür Rabbim' e. Sen nasıl bir hamile kalma çabası içinde olduğumu görüyordun. Sonunda Rabbim duamı kabul etti. Dalton kardeşler gibi boy boy oldukları için keseler en büyüğünün yaşama ihtimalini verdi sanırım. İkiz olursa süper olur ama Allah neye uygun görürse de kabulüm. İnşallah en kısa zamanda çoook ama çok güzel beta sonucunu alırım senden de. Benim yaptığım gibi ağır iş yapma sakın. Tutacak inşallah Allah' ın izniyle

Ha Sonunda kuzum sonunda oldu çok şükür. 3nünde tutacağını sanmıyorum ama Allah' tan gelen her şeye razıyım hayırlısını versin inşallah Hayır izlemedim hiç Allah' ın mucizeleri ya Çok döllenme farkları varmış arasında. Anlamadım biz bunları aşılama ile yaptık nasıl bu kadar farklı boy boylar. Senin de en kısa zamanda ikizlerin olur inşallah hadi bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20201008-183528_Gallery.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu sefer canıma okudu çatlatma iğnesi inşallah o şeyden yada şeylerdendir
İçini ferah tut ohss çatlatma iğnesinden sonra 10.günden sonra oluyor. Belki de tutunuyordur bebeğin sana o yüzdendir bu aşırı reaksiyonların. İyi düşün iyi olsun.

Tabiki kuzucum çatlatma iğnesini vurduktan 24-48 saat arası çatlar diyorlar ki daha sonra da çatlayabiliyormuş aslında. O yüzden kist değildi seninkiler sadece o an çatlamamıştı. E Koydukları sperm zaten 3-5 gün yaşıyor. Aslında o yüzden çatlamaya bakmıyor doktorlar o an biliyor musun ben anladım sende de iyice durumu
Benimkilere bakıldı bu kez ultrasonda yoktu bende aslında daha önce çatlıyormuş gibi hissediyorum hep. İnşallah aşılama geç vakitte yapılmamıştır..

Senin bana kalırsa aşılamayla tutan birisi var diğerleri de sonradan tutmuş belli ki boyut farkları varsa.Ama bir noktadan sonra onlar aynı zamanda gelişmeye başlıyormuş yakalıyorlarmış yani senin de öyle olur inşallah kuzucum ay çok heyecanlı bir durum ya yerinde olmak istedim Mevlam keyifle büyütmeyi nasip etsin

İçini ferah tut ohss çatlatma iğnesinden sonra 10.günden sonra oluyor. Belki de tutunuyordur bebeğin sana o yüzdendir bu aşırı reaksiyonların. İyi düşün iyi olsun.
İnşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama kizimdada çok zor bi hamilelik gecirdim ve erken doğum oldu 7 sene sonra ikinci çocuk için anca toparlayabildim kendimi buda böyle ağrılarla başlayınca çok gerildim

O kadar iyi niyetlisin ki Allah senden razı olsun. İnan bana sende hamile olacaksın emeğinin uğraşının karşılığını alacaksın inşallah. Test yapar yapmaz yaz bana sakın beni unutma.

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum birgün bende anne olacağım

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum birgün bende anne olacağım
Canım belki de adet değildir yoğunluğu rengi nasıl? Üzüntünü anlıyorum aylardır yaşıyorum inanki ama sakın pes etme. Allah' ın izniyle tabiki sende anne olacaksın. Tekrar doktora gitmeyecek misin ? Adetinin 2. ya da 3.günü gidiliyor zaten.

Yok canım bildiğin adet, ve hatta bol kanamalı kırmızı, bugün 3. Günüm, bu ay hiç birşey yapmayacağım, önümüzde ay tekrar deneyeceğim.
Sen gonal f mi kullandın? Adetinin geçikmesi yada pko durumu fln varmıydı? Bende herşey normal bana gonal f verirmi doktor?

Hiçbir sorunumuz yoktu canım sadece hamileliği hızlandırmak istedik ilk doktor bana vermişti iğneyi hap zaman kaybettirir demişti. İlk menopurdu sanırım sonra fostimon verdi. Başka doktor da gonal f verdi. Yani bunu sende talep edebilirsin. Ben acaba yerleşme kanaması falan mı diye düşünmüştüm. Kistin var mı doktora gidip baktır derim dinleneceksen yine dinlenirsin. Üzülme sağlıklısın çok şükür eninde sonunda olacak

Bir sonraki aşılamayı bende gonal f kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktora, 2 yıl oldu bekliyorum ve inşallah bu bekleyişim 2 yıl daha sürmez

Evet femara kullanmıştım 5 gün. İlk aşılamaydı işte.
İlk aşılamada tutmayabiliyor 3.aşılaması tutanlar bile var. Yumurtalıkların femaraya cevap veriyorsa hiç iğne kullanma bence tabiki son karar yinede senin. Durumunu ara ara yaz bizede.

İlk aşılamada tutmayabiliyor 3.aşılaması tutanlar bile var. Yumurtalıkların femaraya cevap veriyorsa hiç iğne kullanma bence tabiki son karar yinede senin. Durumunu ara ara yaz bizede.
Canım senin yumurtalıkların haplara cevap vermemişmiydi ilk hap sonra mı iğne kullandın.

Hayir canim hamile kaldıktan sonra hic vajinal ultrasonla bakilmadi direk karindan gormustuk keseyi minicik biseydi ama mürekkep lekesi gibiydi hatta ciktisi hayırlısıyla keseyi de kalp atışını da görürsün insallah canim zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor biliyorum ama yarına bisey kalmadı az daha sabır zaten küçücük olduğunda pek bisey anlamıyorsun 14. Haftadan sonra doktora gitmeyi iple çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…