- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Şoku atlatabilmiş değilim hala imkansızdı Allah' ın ol dediği zamanda oluyormuş demek ki. Hayır canım folikülleri gözlerimle gördüm. Çatlamamıştı 36.saatten sonraki zamanda da çatlayabiliyorlarmış demek ki. Çok şükür Rabbim' e. Sen nasıl bir hamile kalma çabası içinde olduğumu görüyordun. Sonunda Rabbim duamı kabul etti. Dalton kardeşler gibi boy boy oldukları için keseler en büyüğünün yaşama ihtimalini verdi sanırım. İkiz olursa süper olur ama Allah neye uygun görürse de kabulüm. İnşallah en kısa zamanda çoook ama çok güzel beta sonucunu alırım senden de. Benim yaptığım gibi ağır iş yapma sakın. Tutacak inşallah Allah' ın izniyleYa bi kısmı hala ben de anlayamıyorum esasen kistleşmiş yumurtayla mı hamile kaldın sen yoksa doktor yumurtaları yanlış mı gördü kist sandı. Kistleştiğini nasıl anlayıp hüküm verebiliyorlar ki? Benim yorumum kistleşmeyen doktorun gözünden kaçanlardan tutan olabilir şeklindeydi. Sen onu bi ara sorsana kuzum tekrar hani bize de umut olur belki diye diyorum
O küçük olan var ya canım 3. Hani sonradan gelişen yumurtalardandır kesin geç gebelik yani. O yüzden gelişimi diğerlerine göre geriden gelebilir ama doktor niye 1 e düşebilir demiş ki sanırım seni her ihtimale hazırlamak için. Benim içime 2 doğuyor ilk günden beri Rabbim hayırlısını versin kuzucummmçok mutluyum senin adına İnan ki
Sonunda kuzum sonunda oldu çok şükür. 3nünde tutacağını sanmıyorum ama Allah' tan gelen her şeye razıyım hayırlısını versin inşallahOnca uğraşa değdi beFiliz2816 Allah yüzüne güldü hem de ne güzel. Sakın korkma üçüz diye tlc de doğal yoldan beşikleri olan bir aile var o programı izledin mi hiç? O kadar tatlılar ki aman Allahım ne büyük mucize beşiz bile oluyor Rabbim kolaylığıyla birlikte verir
Bu sefer canıma okudu çatlatma iğnesi inşallah o şeyden yada şeylerdendirE o kadar da yokmuş ya hiç merak etme bişeycik olmaz Allah’ın izniyle. Ohss den değil senin şikayetlerin başka bir şeyden ya da şeylerden
İçini ferah tut ohss çatlatma iğnesinden sonra 10.günden sonra oluyor. Belki de tutunuyordur bebeğin sana o yüzdendir bu aşırı reaksiyonların. İyi düşün iyi olsun.Bu sefer canıma okudu çatlatma iğnesi inşallah o şeyden yada şeylerdendir
Tabiki kuzucum çatlatma iğnesini vurduktan 24-48 saat arası çatlar diyorlar ki daha sonra da çatlayabiliyormuş aslında. O yüzden kist değildi seninkiler sadece o an çatlamamıştı. E Koydukları sperm zaten 3-5 gün yaşıyor. Aslında o yüzden çatlamaya bakmıyor doktorlar o an biliyor musun ben anladım sende de iyice durumuŞoku atlatabilmiş değilim hala imkansızdı Allah' ın ol dediği zamanda oluyormuş demek ki. Hayır canım folikülleri gözlerimle gördüm. Çatlamamıştı 36.saatten sonraki zamanda da çatlayabiliyorlarmış demek ki. Çok şükür Rabbim' e. Sen nasıl bir hamile kalma çabası içinde olduğumu görüyordun. Sonunda Rabbim duamı kabul etti. Dalton kardeşler gibi boy boy oldukları için keseler en büyüğünün yaşama ihtimalini verdi sanırım. İkiz olursa süper olur ama Allah neye uygun görürse de kabulüm. İnşallah en kısa zamanda çoook ama çok güzel beta sonucunu alırım senden de. Benim yaptığım gibi ağır iş yapma sakın. Tutacak inşallah Allah' ın izniyle
İnşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama kizimdada çok zor bi hamilelik gecirdim ve erken doğum oldu 7 sene sonra ikinci çocuk için anca toparlayabildim kendimi buda böyle ağrılarla başlayınca çok gerildimİçini ferah tut ohss çatlatma iğnesinden sonra 10.günden sonra oluyor. Belki de tutunuyordur bebeğin sana o yüzdendir bu aşırı reaksiyonların. İyi düşün iyi olsun.
O kadar iyi niyetlisin ki Allah senden razı olsun. İnan bana sende hamile olacaksın emeğinin uğraşının karşılığını alacaksın inşallah. Test yapar yapmaz yaz bana sakın beni unutma.Tabiki kuzucum çatlatma iğnesini vurduktan 24-48 saat arası çatlar diyorlar ki daha sonra da çatlayabiliyormuş aslında. O yüzden kist değildi seninkiler sadece o an çatlamamıştı. E Koydukları sperm zaten 3-5 gün yaşıyor. Aslında o yüzden çatlamaya bakmıyor doktorlar o an biliyor musun ben anladım sende de iyice durumu
Benimkilere bakıldı bu kez ultrasonda yoktu bende aslında daha önce çatlıyormuş gibi hissediyorum hep. İnşallah aşılama geç vakitte yapılmamıştır..
Senin bana kalırsa aşılamayla tutan birisi var diğerleri de sonradan tutmuş belli ki boyut farkları varsa.Ama bir noktadan sonra onlar aynı zamanda gelişmeye başlıyormuş yakalıyorlarmış yani senin de öyle olur inşallah kuzucumay çok heyecanlı bir durum ya yerinde olmak istedim Mevlam keyifle büyütmeyi nasip etsin
Teste kadar hiç yazmıyım mı, pekiO kadar iyi niyetlisin ki Allah senden razı olsun. İnan bana sende hamile olacaksın emeğinin uğraşının karşılığını alacaksın inşallah. Test yapar yapmaz yaz bana sakın beni unutma.
Kız saçmalama ben burdayım hep. Hamilelerin olduğu platforma kaçmaya niyetim yok daha önce doğum yaptığım için bebeğin gelişimlerini biliyorumTeste kadar hiç yazmıyım mı, peki
Canım belki de adet değildir yoğunluğu rengi nasıl? Üzüntünü anlıyorum aylardır yaşıyorum inanki ama sakın pes etme. Allah' ın izniyle tabiki sende anne olacaksın. Tekrar doktora gitmeyecek misin ? Adetinin 2. ya da 3.günü gidiliyor zaten.güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorumbirgün bende anne olacağım
Yok canım bildiğin adet, ve hatta bol kanamalı kırmızı, bugün 3. Günüm, bu ay hiç birşey yapmayacağım, önümüzde ay tekrar deneyeceğim.Canım belki de adet değildir yoğunluğu rengi nasıl? Üzüntünü anlıyorum aylardır yaşıyorum inanki ama sakın pes etme. Allah' ın izniyle tabiki sende anne olacaksın. Tekrar doktora gitmeyecek misin ? Adetinin 2. ya da 3.günü gidiliyor zaten.
Hiçbir sorunumuz yoktu canım sadece hamileliği hızlandırmak istedik ilk doktor bana vermişti iğneyi hap zaman kaybettirir demişti. İlk menopurdu sanırım sonra fostimon verdi. Başka doktor da gonal f verdi. Yani bunu sende talep edebilirsin. Ben acaba yerleşme kanaması falan mı diye düşünmüştüm. Kistin var mı doktora gidip baktır derim dinleneceksen yine dinlenirsin. Üzülme sağlıklısın çok şükür eninde sonunda olacakYok canım bildiğin adet, ve hatta bol kanamalı kırmızı, bugün 3. Günüm, bu ay hiç birşey yapmayacağım, önümüzde ay tekrar deneyeceğim.
Sen gonal f mi kullandın? Adetinin geçikmesi yada pko durumu fln varmıydı? Bende herşey normal bana gonal f verirmi doktor?
Bir sonraki aşılamayı bende gonal f kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktora, 2 yıl oldu bekliyorum ve inşallah bu bekleyişim 2 yıl daha sürmezHiçbir sorunumuz yoktu canım sadece hamileliği hızlandırmak istedik ilk doktor bana vermişti iğneyi hap zaman kaybettirir demişti. İlk menopurdu sanırım sonra fostimon verdi. Başka doktor da gonal f verdi. Yani bunu sende talep edebilirsin. Ben acaba yerleşme kanaması falan mı diye düşünmüştüm. Kistin var mı doktora gidip baktır derim dinleneceksen yine dinlenirsin. Üzülme sağlıklısın çok şükür eninde sonunda olacak
Sürmez inşallah canım. Sen hap ile mi tedavi gördün hep?Bir sonraki aşılamayı bende gonal f kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktora, 2 yıl oldu bekliyorum ve inşallah bu bekleyişim 2 yıl daha sürmez
Evet femara kullanmıştım 5 gün. İlk aşılamaydı işte.Sürmez inşallah canım. Sen hap ile mi tedavi gördün hep?
İlk aşılamada tutmayabiliyor 3.aşılaması tutanlar bile var. Yumurtalıkların femaraya cevap veriyorsa hiç iğne kullanma bence tabiki son karar yinede senin. Durumunu ara ara yaz bizede.Evet femara kullanmıştım 5 gün. İlk aşılamaydı işte.
Canım senin yumurtalıkların haplara cevap vermemişmiydi ilk hap sonra mı iğne kullandın.İlk aşılamada tutmayabiliyor 3.aşılaması tutanlar bile var. Yumurtalıkların femaraya cevap veriyorsa hiç iğne kullanma bence tabiki son karar yinede senin. Durumunu ara ara yaz bizede.
Hayir canim hamile kaldıktan sonra hic vajinal ultrasonla bakilmadi direk karindan gormustuk keseyi minicik biseydi ama mürekkep lekesi gibiydi hatta ciktisiVajinal ultrasonla mı görmüştü canım 1000 ni geçtiğinde? İnşallah kesesini de kalp atışını da görmek nasip olur. Eşime kalsa 6 haftada gidecekti. Sonra ben cumartesiye randevu aldım. Dün dayanamadım doktora yazdım randevuyu daha öne mi çeksem diye doktor da cumartesi gel demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?