Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. Yarın umarım her şey yolundadır. Gerçekten dakikalar bile geçmiyor

Merhaba kızlar aslanın 8. Günündeyim ne gibi belirtiler yasadınız bnde gögüs agrısı sivilce var sadece

Merhabalar, ben bugün ağrılara dayanamayıp doktora gittim ve maalesef çatlatma iğnesinden sonra birçok yumurtam büyümüş 8 tane rahat büyük yumurta vardı buda baskı ve ağrı yapıyor. Dostinex hap verdi bana günde 1 tablet kullanıcam ve pazartesi kontrole gideceğim. Doktor dua edelim bu ay hamilelik oluşmamış olsun dedi yumurta cok olduğu için çoğul olma riski var dedi ama daha o da belli değil ayın 16.sı test günüm. Inşallah bu ilaç ise yarar yumurtalarda azalma olur. Bu ilacı kullanan var mi aranızda nasıl sonuç alabildiniz mi?

Merhaba kızlar aslanın 8. Günündeyim ne gibi belirtiler yasadınız bnde gögüs agrısı sivilce var sadece
Ben pek bir belirti yaşamadım canim göğüs ağrısı hafif oldu o kadar bide cok ilginç bir şekilde göbek deligimin oralarda cok farkli biseyler hissettim devamlı kasinti gibi kasiyincada aslında değilmiş gibi garip bisey tabi gebeliğe başlamadım hic çünkü asilamamin 7. Gunu gibiydi 12. Gununde de hamile olduğumu öğrendim darisi basina insallah

Amin inşallah Rabbim bütün isteyenlere versin sende saglıkla kucagına alırsın inşallah günler hiç geçmiyor inşallah vardır bende de tutunur senin ilk aşılamamıydı cnm

Sen takılma büyüyen yumurtalara. Bende de 8 tane kistleşmiş yumurta var devasa hatta. Benim o kadar yumurtam yoktu demek ki yumurtalar daha da çoğalıp büyüyebiliyormuş ki Temmuz ayında da aynı şey başıma gelmişti 4 yumurtam vardı sanırım 11 tane olmuştu kistleşmiş en büyüğü 41 mm' ydi. Her şey Allah' tan gebelik oluştuysa da. Şu ana kadar çok da ters giden bir durum yok bozma moralini sakın.

Canım ama benim ağrı ve belirtilerim çok fazla yani günlük hayatima devam edemeyecek kadar fazla. Dostinex kullanmaya başladım bugün bu ilacın yan etkiside çok fazlaymış 4 saat oldu alalı şimdilik birşey yok inşallah olmaz da moralim bozuk rapor aldım evde yatıyorum test günüm biranönce gelsede hayirlisiyla

Ohss şüphesi olanlara verildiğini duydum dostinex in bir de az su tüketmek gerekirmiş. Filiz’in dediği gibi işe iyi yanından bak moral bozma senin de bebişlerin olabilirr hatta şu durumda ben kesinlikle bekliyorum senden de. Beni etiketle test yaparsan

Doktor Ultrasonla muayene etti karnında sıvı görünmüyor ama çok fazla yumurta gelişmiş dedi ve önlem olarak bu ilacı verdi günde 1 tane kullanacağım ve pazartesi kontrole gideceğim. Hayırlısıyla sonuç bi belli olsaydı bide şu ağrılarım şikayetlerim geçseydi

ilaçlarmı kilo aldırıyor canım ne zamandır kullanıyorsun bende yeni başladım bugün klomene perşemdede gonalf 100ml ile devam edeceğim 19unda kontrol var sonrasında aşılama bakalım neler olacak

ilaçlarmı kilo aldırıyor canım ne zamandır kullanıyorsun bende yeni başladım bugün klomene perşemdede gonalf 100ml ile devam edeceğim 19unda kontrol var sonrasında aşılama bakalım neler olacak
Hayırlı olsun tedavin. Sağlıklı yumuşların olur inşallah Ben 10 aydır tedavi görüyordum klomen kilo yapmaz sanırım. İğne dozunda çok yüksek değil sende şişkinlik de olmaz endişelenme. Her şey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun.

çok teşekkür ederim canım benim inşallah Aminnn bende her seferinde öyle umut ediyorum. seninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah.. geçen ay ovitrella kullandım sadece bu ayda aşılamaya karar verdik bakalım iğne fobim var benimde asla dokunamam bile gonalflerin günü yaklaştıkça heycanlanıyorum evet acıtmıyormuş ama görmek bile yetiyor içim boşalıyo bayılcak gibi oluyom nasıl yapıcam kim yapcak bilmiym

Canm merhaba kaç yumurtan oluşmuştu senin hangi ilacı kullandın ( bu arada 3 üz demişsin çok mutlu oldum tanımasamda çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim cnm Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. İnan bana anne olma isteğiyle o iğneleri hissetmiyorsun bile Zaten kıl gibi incecik. Bende ilk anneme yaptırmıştım sonra baktım çok kolaymış kendim devam ettim. Sen yapamazsan eşinden rica et baktın o da yapamayacak hastanede yapıyorlar cnm. Allah kolaylığını versin inşallah

Canm merhaba kaç yumurtan oluşmuştu senin hangi ilacı kullandın ( bu arada 3 üz demişsin çok mutlu oldum tanımasamda çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba cnm sana da. Ben iğne olarak fostimon kullandım. 5 olgun 1 arkadan gelen yumurtam vardı. 3üz tutunmuştu ama ya ikiz ya tek olarak devam edebilir dedi doktor her şeye razıyım olsun da.

Sağlıklı olsun da bebeğin belirtin oldu mu hiç
Benim aşılamanın 9.günü dehşet bel ağrım oldu. İnanki hiç bir belirtim yoktu. Sık idrar dışında hala da yok. Ben hep belirti aradım. Başkalarının hamilelik hikayelerini okudum ama psikolojik olarak o belirtileri yaşadım sonuç olumsuzdu. Hep stresten uzak durman gerek diyorlardı ben ilişkiye bile bebek için girer olmuştum. Her şeyin bir zamanı olduğunu aylar sonra anladım ne yazık ki. Boşuna yıpratmışım kendimi.

Aynen boşuna yıpratıyoruz vaktinden önce olmuyor hiç bişi canım inşAllah herşey güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…