Amin inşallah sağlıkla ilerler bu sefer.İkiz gibi duruyor şimdilik ama erkek bebek de olabilir onda da beta yüksek çıkabiliyorSağlıkla ilerler inşallah hamileliginizsizin kaç yumurtayla aşılama oldu ikizmi bebekler
konuyu başından beri takip ediyorum ben sizin tedavi sürecinizi okudum umutsuz hiç beklenmedik ama güzel bir sonuç olmusAmin inşallah sağlıkla ilerler bu sefer.İkiz gibi duruyor şimdilik ama erkek bebek de olabilir onda da beta yüksek çıkabiliyorBenim 5 olgun 1 arkadan gelen 6 yumurtam vardı ama benim hikayem biraz farklı yumurtam çatlamamıştı nasıl oldu hala anlamadım.
Aynen öyle o kadar ihtimal vermedim yani. Allah' ım en umudumu kaybettiğim anda nasip etti çok şükür. İnşallah sana da nasip olur en ummadığın andakonuyu başından beri takip ediyorum ben sizin tedavi sürecinizi okudum umutsuz hiç beklenmedik ama güzel bir sonuç olmus
Amin canım inşallah. sana birşey daha soracağım deneyimlisin senAynen öyle o kadar ihtimal vermedim yani. Allah' ım en umudumu kaybettiğim anda nasip etti çok şükür. İnşallah sana da nasip olur en ummadığın anda
Bende aynıydım ağrım vardı bu ay çatlamayan yumurtalar yaşam kalitemi düşürüyor demiştim hatta karın alt bölgemde baskı vardı çünkü. Adet gününü bekle belki de bebeğin seninledir. Sağ ve sol yumurtalığımda da ani hareketlerde ağrım oluyordu hep kiste bağlamıştım ama değilmiş umarım senin de aynısı olur.Amin canım inşallah. sana birşey daha soracağım deneyimlisin senbu çatlamayıp kistleşen yumurtalar varsa tedavisi için adet gününün geçmesini mi beklemek lazım şimdi benim yumurtalıklarında ağrım varya korkuyorum biraz
Ya birebir bendeki aynı noktalardaki aynı ağrılardan bahsetmişsin canım ben çalıştığım için işyerimde benide zorluyor ağrılar ama hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız bizdeBende aynıydım ağrım vardı bu ay çatlamayan yumurtalar yaşam kalitemi düşürüyor demiştim hatta karın alt bölgemde baskı vardı çünkü. Adet gününü bekle belki de bebeğin seninledir. Sağ ve sol yumurtalığımda da ani hareketlerde ağrım oluyordu hep kiste bağlamıştım ama değilmiş umarım senin de aynısı olur.
Nerden biliyorsun ya ikiz için illa 2000 gerektiğini alla allaGeldim kuzum ben 1632.9 çıkmış sonucum yarın verseydim 2000 lerde olması gerekti ikiz için. Çok şükür betam artmış.
Hadi inşallah canım bize de haber vermeyi unutmaYa birebir bendeki aynı noktalardaki aynı ağrılardan bahsetmişsin canım ben çalıştığım için işyerimde benide zorluyor ağrılar ama hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız bizde
Sen zaten canım arkadaşım ne söylediysen çıktı. Karşılaştırabileceğim başka beta hcg de yok ki. Bu hafta gideceğim ama eşim hemen gitme diyor uyuz.Nerden biliyorsun ya ikiz için illa 2000 gerektiğini alla allabence değer çok yüksek görürsün bak bunu da dediydi dersin ikiz onlar ikiz bebişiimm ayyy şuralarda bi kutlama yapalım maşallah barekallah diyelim sağ Salim kucağına al inş bebişleriii
Görmeye ne zaman gidiliyor peki kuzum hiç bilmiyorum ben
Ayy ne beklemesi git git bu hafta mutlaka kız bunca bekledikten sonra daha ne bekleyecen eşin de bi tuhafSen zaten canım arkadaşım ne söylediysen çıktı. Karşılaştırabileceğim başka beta hcg de yok ki. Bu hafta gideceğim ama eşim hemen gitme diyor uyuz.Değer 2000 olduğunda keseler görünür aslında doktorum bu hafta gelebilirsin demişti. Allah' ım senin de gönlüne göre versin canım inşallah senin ikizlerin olur benim gibi bir şok yaşarsın Aşılamadan gelince yaz bize unutma
Allah' ım eşim çok sakin ben bir panik halindeyim. Gidersem yazarım cnm bugün sabaha karşı çatlatmanı da yaptın mı gerisi geri sayım kalıyorAyy ne beklemesi git git bu hafta mutlaka kız bunca bekledikten sonra daha ne bekleyecen eşin de bi tuhafben ikiz istemiyorum aslında sadece şansım artsın diye istedim ama Allahtan gelene amenna Yazarım inş
Geri sayım falan deme ya saydıkça geçmiyor o günlerAllah' ım eşim çok sakin ben bir panik halindeyim. Gidersem yazarım cnm bugün sabaha karşı çatlatmanı da yaptın mı gerisi geri sayım kalıyor
Günaydın canım sen gerçekten çok sabırlısın günler paylaşıla paylaşıla geçerGeri sayım falan deme ya saydıkça geçmiyor o günlerhaberleşelim
Inşallah canım hayırlı haberler alalimda hemencecik veririm tabikiHadi inşallah canım bize de haber vermeyi unutma
Canm merhaba bende bugün ilk aşılama mı oldum eve yeni geldim uzanıyorum şimdi. 2 yum oluşmuş 1 hfta menopur kullndm. Doktor lutinus progesteron verdi ve estrofem sen bunlardan kullandınmı vajinadan nasl yapıcam korkuyorum yaMerhaba arkadaşlar aşılama yaptıracağım bu ay. Sizlerin kaç yumurtası olmuştu? Kaç gün iğne tedavisi olmuştunuz? Hangi iğneyi kaç ml kullandınız? Kaçıncı aşılamada hamile kaldınız? Aşılamadan sonra evde yatak istirahatinde miydiniz? Yoksa normal hayatınıza mı devam ettiniz? Yeni aşılama tedavisine başlayanlar destek olalım birbirimize
Hayırlı olsun canım tedavin. 3 gün banyo yapma sakın. İlk aşılamamda duphaston kullanmıştım. İğne tedavisinde progestan almıştım. En son aşılamamda hiçbir şey kullanmadım aslında kullanmam gerekti. Progestanı ağız yoluyla kullandım ben vajinal da kolay gece fitil gibi yerleştirirsin.Canm merhaba bende bugün ilk aşılama mı oldum eve yeni geldim uzanıyorum şimdi. 2 yum oluşmuş 1 hfta menopur kullndm. Doktor lutinus progesteron verdi ve estrofem sen bunlardan kullandınmı vajinadan nasl yapıcam korkuyorum ya
Fitil de hiç kullnmadım canım yaHayırlı olsun canım tedavin. 3 gün banyo yapma sakın. İlk aşılamamda duphaston kullanmıştım. İğne tedavisinde progestan almıştım. En son aşılamamda hiçbir şey kullanmadım aslında kullanmam gerekti. Progestanı ağız yoluyla kullandım ben vajinal da kolay gece fitil gibi yerleştirirsin.
Hayirli olsun canim cok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kim ne yapmış diye girip bi bakayim dedim hamile olduğunu duyunca çok cok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah ikizdirHayırlı olsun canım tedavin. 3 gün banyo yapma sakın. İlk aşılamamda duphaston kullanmıştım. İğne tedavisinde progestan almıştım. En son aşılamamda hiçbir şey kullanmadım aslında kullanmam gerekti. Progestanı ağız yoluyla kullandım ben vajinal da kolay gece fitil gibi yerleştirirsin.
İlacı eline al ve parmaklarınla itebildiğin kadar uzağa koy canımFitil de hiç kullnmadım canım ya
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Bugün tekrar kan verdim 2284 yani tek bebeğe göre artıyor yarın sabah tekrar kan vereceğim. Çok uğraştırdı bizi çokHayirli olsun canim cok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kim ne yapmış diye girip bi bakayim dedim hamile olduğunu duyunca çok cok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah ikizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?