Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Evet canım hem de gece yapacağım o saate verdi doktor Gece 2 de kalkıp iğne mi vurulur hiç ya çileye bak çarşamba öğlen 2 gibi de aşılama olacak nasipse. Dört gözle bekliyorum sonucunu
Canım aşılamanı oldun mu? Rabbim yanında olsun. İnşallah tutar bebişin

Canım aşılamanı oldun mu? Rabbim yanında olsun. İnşallah tutar bebişin
Evet oldu canım bu kez var ya tam istediğim gibi oldu içim çok rahat ilk kez umutluyum doktorum ultrasonla baka göre yaptı öncesinde yumurtaya baktı çatlamış mı diye. İşimizi baya sağlama aldık yani bakalım gerisi Allahtan inş olur bu kez olumlu düşüneceğim çok sağol yanımda old için iyi ki varsın

Hadi bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim senin de gönlüne göre versin Yat dinlen bol bol sende. Bu sefer olacak Dikkat et kendine.

Do
İnşallah Canım sen napıyorsun nasılsın bugün? Daha gitmeyecek misiniz? Bana sabırlı diyene bakın hele
Cumartesiye randevu aldık canım her şey yolunda mı bilmiyorum bende merak içerisindeyim aslında. Sen tam gününde test yap bence stresi çok fazlaymış erken öğrenmenin. Bugün tekrar kan verdim 2248 çıktı yarın tekrar kan istedi. Anlayacağın henüz hamileliği yaşayamıyorum kan vermekten.

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Bugün tekrar kan verdim 2284 yani tek bebeğe göre artıyor yarın sabah tekrar kan vereceğim. Çok uğraştırdı bizi çok
Saglikli dogsunda bütün o ugrasa deger gidip keseyi gorebilirsin hem icin rahatlar bence ben 1000 için geçtikten sonra gitmiştim görülmüştü hatta 2 hafta sonra da minicik bir nokta gibi bebegi de görmüştük

İyi hadi ne kaldı cumartesiye şunun şurasında kese de görürsünüz kalp de duyarsınız inş. Bilmiyorum aklımdan 12. Gün kan vermeyi geçiriyordum ama hele bi yaklaşsın o zaman düşünürüz

İyi hadi ne kaldı cumartesiye şunun şurasında kese de görürsünüz kalp de duyarsınız inş. Bilmiyorum aklımdan 12. Gün kan vermeyi geçiriyordum ama hele bi yaklaşsın o zaman düşünürüz
Merak da var tabiki doktor ne zaman yap dedi sana Allah' ım gönlüne göre versin inşallah canım

Saglikli dogsunda bütün o ugrasa deger gidip keseyi gorebilirsin hem icin rahatlar bence ben 1000 için geçtikten sonra gitmiştim görülmüştü hatta 2 hafta sonra da minicik bir nokta gibi bebegi de görmüştük
Vajinal ultrasonla mı görmüştü canım 1000 ni geçtiğinde? İnşallah kesesini de kalp atışını da görmek nasip olur. Eşime kalsa 6 haftada gidecekti. Sonra ben cumartesiye randevu aldım. Dün dayanamadım doktora yazdım randevuyu daha öne mi çeksem diye doktor da cumartesi gel demiş.

Merhabalar, bugün çatlatma iğnesinin 8. Günü ve hala karinda şişlik, kasık ağrısı kasılma( özellikle sol kasık tarafına bastirdigimda ağrı oluyor)bel agrisi, idrar yaparken o anlik kasıklarıma ağrı girmesi gibi sorunlarım rahatsız edecek derecede devam ediyor. Doktorumu aradım nefes darlığı, idrarda azalma veya renginin koyulaşması gibi bir takım belirtiler söyledi ve çıkması gibi bir duruma karşı kendimi takip etmemi söyledi ama bu belirtiler yok bende sadece yukarıda bahsettiklerim var. Sanırım doktorum ohss den şüpheleniyor. Daha önce 4 defa aşılama yaptım ama hiçbirinde çatlatma iğnesinin bukadar çekilemez belirtisini yaşamadım. Kafamda çok karıştı ohss olabilir miyim diye yoksa tutunma belirtisi mi offf bu sefer bu tedavi çok canımı sıktı

Doktor senin ohss olmandan korkuyor anlaşılan. Bel ağrısı karın alt bölgesinde ağrı bende de olmuştur. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana. Test günün ne zaman?

Bugün başka bir doktora gittim değerim 48 saatte % 40 artınca dış gebe miyim diye çok korkmuştum. Doktor beta değerlerini çok da dikkate almamam gerektiğini söyledi. 3üz tutmuş aşılamada. Fakat 3.kese çok çok minik ve oluşmaz büyümez dedi. İkiz de devam edebilir teke de düşebilir ama bence teke düşebilir dedi.

Doktor senin ohss olmandan korkuyor anlaşılan. Bel ağrısı karın alt bölgesinde ağrı bende de olmuştur. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana. Test günün ne zaman?
Test günün 16 eylül daha 1 hafta var bu ohss nasıl bir illet ki korkmalimiyim

Ohss olmazsın canım aşılamada ya kaç yumurta vardı ki senin dozların nasıldı? Benim de çatlatma iğnesinden sonra göğüs uçlarım acıyor,farklı bir şikayetim yok. Birkaç güne geçer bence takip et durumunu geçmezse yine irtibata geç doktorunla

Nasııılllll doktora mı gittin??? Üçüz mü tutmuş kız sen neler diyooonn ciddi misin ?
Ben sana ikiz dedim mi demedim mi? Hadi deme de dur şimdi çok müneccimim galiba şu aralar

Nasııılllll doktora mı gittin??? Üçüz mü tutmuş kız sen neler diyooonn ciddi misin ?
Ben sana ikiz dedim mi demedim mi? Hadi deme de dur şimdi çok müneccimim galiba şu aralar
Evet canım sen ne dediysen çıktı inanki. 3.kese zar zor görünüyordu. Nokta gibi. Çok şaşırdım. Eşim çok kızdı hiç kendime dikkat etmedim kistleşmiş yumurtayla mı hamile kalacağım diye. Nerden bilebilirdim ki. İkizleri aldığı ultrason görüntüsünü paylaştım. Biri daha küçük o yüzden teke de düşebilir dedi. Nerden nereye ya hala şoktayım.

Eklentiler

• 20201008_160537.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
inşallah canım valla okadar canımı sıktı ki bu durum ne olduğumu anlayamadım. ben ilk 75 'le başladım son 4 gün 100 vuruldum ama bende pcos da var. 2 olgun yumurtam vardı biri 22mm biri 19mm bikactanede 15-16mm lik yumurta vardi

Son düzenleme:
Ya bi kısmı hala ben de anlayamıyorum esasen kistleşmiş yumurtayla mı hamile kaldın sen yoksa doktor yumurtaları yanlış mı gördü kist sandı. Kistleştiğini nasıl anlayıp hüküm verebiliyorlar ki? Benim yorumum kistleşmeyen doktorun gözünden kaçanlardan tutan olabilir şeklindeydi. Sen onu bi ara sorsana kuzum tekrar hani bize de umut olur belki diye diyorum
O küçük olan var ya canım 3. Hani sonradan gelişen yumurtalardandır kesin geç gebelik yani. O yüzden gelişimi diğerlerine göre geriden gelebilir ama doktor niye 1 e düşebilir demiş ki sanırım seni her ihtimale hazırlamak için. Benim içime 2 doğuyor ilk günden beri Rabbim hayırlısını versin kuzucummm çok mutluyum senin adına İnan ki

E o kadar da yokmuş ya hiç merak etme bişeycik olmaz Allah’ın izniyle. Ohss den değil senin şikayetlerin başka bir şeyden ya da şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…