Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Umarım öyle olur. Biz de açıkçası tüpbebekle aşılama arasında kaldık ama doktorum ısrarla aşılama dedi. Çarşamba benim kontrolüm de.

Ilk aşılamana üzüldüm Ama vardır bunda da bir hayır.

Umarım öyle olur. Biz de açıkçası tüpbebekle aşılama arasında kaldık ama doktorum ısrarla aşılama dedi. Çarşamba benim kontrolüm de.
Eşimin de benim de hiçbir sağlık problemimiz yoktu. İkizlerimi düşürünce hamileliğimi hızlandırmak istedik. Umduğumuz gibi olmadı açıkçası. Özellikle eşim şok yaşadı nasıl olur diye. O kadar da yumurtam vardı. İlk aşılamam olumsuz olunca tekrar denemem diyordum fakat adetim gelmeden doktor araştırmasına girdim. Tüp bebek şu anda yapılmadığı için aşılama kararı aldık eşimle. İnşallah senin aşılaman tutar bence de aşılama denenmeli tüp bebekten önce.Çarşamba günü bana da haberdar etmeyi unutma yarın gideceğim doktora ama hiç umudum yok açıkçası yumurtanın olduğuna bile. İnsanın umudu kırılınca demek böyle oluyormuş.

İlk aşılamamı denerken cevizime fındığıma kuru incirime günlük yarım litre süt içmeye herşeye dikkat ediyordum. Eşim desen öyle pekmez özü çakşir kökü karışımlar tatlılar. Bu sefer orucumu tutuyorum bunların hiçbirisine dikkat etmiyorum olacağı varsa Allah ol derse bunun önüne hiçbirşey geçemez zaten hayırlısı bakalım.

Doktordan geldim az önce 2 yumurtam oluşmuş birisi sağda diğeri solda ikisi de 15 mm aynı boyda dedi doktor. Yarın tekrar kontrolüm var. Bugün de aynı dozda iğneni yaptır dedi.

Doktordan geldim az önce 2 yumurtam oluşmuş birisi sağda diğeri solda ikisi de 15 mm aynı boyda dedi doktor. Yarın tekrar kontrolüm var. Bugün de aynı dozda iğneni yaptır dedi.
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah. 15 mm bu süre için iyi bir boyut sanırım di mi? Bu iş nasip kısmet işi ama insan elinden geleni de yapmak istiyor tabiki takdir Allah'ın. Umarım tüp bebeğe kalmadan bu ay turunur bebeklerimiz. Çarşamba bemim durumumu da yazarım.

Canım düşük dozda kullandım yüksek dozda 4 gün iğne kullandıktan sonra yumurtam ya 15,5 ya da 15 oluyor onu farkettim. Düşük doz kullanıyorum geçen ayki daha yüksekti 4 yumurta elde edebilmiştik. Çarşamba bana yazmayı unutma Bu işler gerçekten nasip kısmet tek yumurtası olan, yumurta dölleniyor ikiye bölünüyor tek yumurta ikizi bile oluyor. 5 yumurtası olan bir tek gebelik bile elde edemiyor Allah' ın takdiri.

Doktordan geldim 2 yumurtam vardı 2 si de 15 mm idi. Şimdi birisi 18 mm olmuş diğeri 16 da kalmış. Doktor 16 mm olan yumurta için gelişimi durmuş ilerlemez dedi. Aşılamam iptal edildi tek yumurtam olduğu için. Kendiniz evde deneyin dedi çatlatma iğnesi bile vermedi. Zaten tedaviye başlarken hissetmiştim umutsuzdum. Allah büyük bakalım sonucumu yazarım yine .

Yaa üzüldüm gerçekten ama vardır bunda da bir hayır. Belki doğal olarak döllenir. Dediğin gibi herşey Allah'tan hiç sıkma canını.

Yaa üzüldüm gerçekten ama vardır bunda da bir hayır. Belki doğal olarak döllenir. Dediğin gibi herşey Allah'tan hiç sıkma canını.
Ben de üzüldüm dürüst olmam gerekirse kendimiz deneyeceğiz artık pes etmeye niyetim yok açıkçası umarım senin herşey yolunda gider sağlıklı yumuşların olur

Ben de üzüldüm dürüst olmam gerekirse kendimiz deneyeceğiz artık pes etmeye niyetim yok açıkçası umarım senin herşey yolunda gider sağlıklı yumuşların olur
Bugün gittim kontrole 15mm ve 12mm iki yumurtam olmuş gününe göre iyi dedi doktorum. İğneye devam. Cuma tekrar gidicem. Bu iğneler bel ağrısı yapıyor mu acaba? Hafif ağrım var. Sen de olmuş muydu ağrı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım bel ağrım hala var bel ağrısı yapıyor. Maşallah inşallah ikisi de aynı büyüklüğe ulaşır. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah

Merhaba bende aşılama yaptırdım perşembe günü o gün kanamam gelmedi ama son üç gündür kanamam geliyo az az olsada korkuyorum sizde oldumu acaba

Merhaba bende aşılama yaptırdım perşembe günü o gün kanamam gelmedi ama son üç gündür kanamam geliyo az az olsada korkuyorum sizde oldumu acaba
Ben daha aşılama aşamasına gelmedim pazartesi kontrolüm var o zaman belli olacak yapılıp yapılmayacağı. Bence doktorunuza sorun belki ilaç, fitil vs verebilir.

Evet canım bel ağrım hala var bel ağrısı yapıyor. Maşallah inşallah ikisi de aynı büyüklüğe ulaşır. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah
Inşallah senin de güzel haberlerini alırız en son kontrolümde doktor istediğim kalütede yumurta olmazsa aşılama yapmayız normal sürece bırakırız dedi. Yarın tekrar gidicez bakalım belli olur. Senin doktorun da bu kadar sık çağırıyor muydu? Iki günde bir doktordayoz biz.

Canım kontrol amaçlı çağırıyorlar ben 2 kez gittim genelde hızlı büyüdü çünkü umarım herşey yolunda gider

Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Evet çok çok aşırı değilse kanaman normal diye biliyorum. Yine de doktoruna sorabilirsin.

Benim durum biraz farklı doktor gonal f iğneyi 50 dozda kullan dedi 5 gün kullandım adetin 8. Günü 2 yumurtamda 18m olmuş.çatlatma iğneside vermedi kendi çatlar dedi. Aşılama değil iğne tedavisi benim ama adetim 5 gün gecikte aşırı bel ağrım var. 5 gün önce gebelik testi negatifti. Yumurtalar büyüyüp kist mi oluşturmuştur bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…