Umarım öyle olur. Biz de açıkçası tüpbebekle aşılama arasında kaldık ama doktorum ısrarla aşılama dedi. Çarşamba benim kontrolüm de.Öncelikle geçmiş olsun doktoruna güven eminim sorun teşkil etmiyor diyorsa etmiyordur. İğnelerle daha çabuk uyarılıyor yumurtaların. Daha hızlı sonuç alırsın aslında bu iyi olmuş. Geeçekten çok zor bu süreç. Ben ilk aşılamada sağlıklı hamile kalırım sanıyordum olmadı ne yazık ki. Ben özelde yaptırdım doktor hastaneye bağlı değil tam özel kliniğinde oldum aşılamamı ev ortamı gibiydi güzeldi rahattı. 2500 tl sadece aşılama ücretiydi gittiğim doktor en iyisi diye pahalı olduğunu bile bile ödedik sonuç üzücü. Şimdi tekrar başladım aşılama ücreti 1500 yine tam özel. Yeni doktorum da ısrarla aşılamaya gerek yok dedi normal deneyin hiçbir farkı yok dedi %15 şans ikisinde de dedi kafamız karıştı eşimle. Yarın yumurtalarıma bakılacak iğnenin 4.günü bakalım sonuç ne olmuş kaç yumurtam var. Senin kontrolün ne zaman?
Öncelikle geçmiş olsun doktoruna güven eminim sorun teşkil etmiyor diyorsa etmiyordur. İğnelerle daha çabuk uyarılıyor yumurtaların. Daha hızlı sonuç alırsın aslında bu iyi olmuş. Geeçekten çok zor bu süreç. Ben ilk aşılamada sağlıklı hamile kalırım sanıyordum olmadı ne yazık ki. Ben özelde yaptırdım doktor hastaneye bağlı değil tam özel kliniğinde oldum aşılamamı ev ortamı gibiydi güzeldi rahattı. 2500 tl sadece aşılama ücretiydi gittiğim doktor en iyisi diye pahalı olduğunu bile bile ödedik sonuç üzücü. Şimdi tekrar başladım aşılama ücreti 1500 yine tam özel. Yeni doktorum da ısrarla aşılamaya gerek yok dedi normal deneyin hiçbir farkı yok dedi %15 şans ikisinde de dedi kafamız karıştı eşimle. Yarın yumurtalarıma bakılacak iğnenin 4.günü bakalım sonuç ne olmuş kaç yumurtam var. Senin kontrolün ne zaman?
Eşimin de benim de hiçbir sağlık problemimiz yoktu. İkizlerimi düşürünce hamileliğimi hızlandırmak istedik. Umduğumuz gibi olmadı açıkçası. Özellikle eşim şok yaşadı nasıl olur diye. O kadar da yumurtam vardı. İlk aşılamam olumsuz olunca tekrar denemem diyordum fakat adetim gelmeden doktor araştırmasına girdim. Tüp bebek şu anda yapılmadığı için aşılama kararı aldık eşimle. İnşallah senin aşılaman tutar bence de aşılama denenmeli tüp bebekten önce.Çarşamba günü bana da haberdar etmeyi unutmaUmarım öyle olur. Biz de açıkçası tüpbebekle aşılama arasında kaldık ama doktorum ısrarla aşılama dedi. Çarşamba benim kontrolüm de.
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah. 15 mm bu süre için iyi bir boyut sanırım di mi? Bu iş nasip kısmet işi ama insan elinden geleni de yapmak istiyor tabiki takdir Allah'ın. Umarım tüp bebeğe kalmadan bu ay turunur bebeklerimiz. Çarşamba bemim durumumu da yazarım.Doktordan geldim az önce 2 yumurtam oluşmuş birisi sağda diğeri solda ikisi de 15 mm aynı boyda dedi doktor. Yarın tekrar kontrolüm var. Bugün de aynı dozda iğneni yaptır dedi.
Canım düşük dozda kullandım yüksek dozda 4 gün iğne kullandıktan sonra yumurtam ya 15,5 ya da 15 oluyor onu farkettim. Düşük doz kullanıyorum geçen ayki daha yüksekti 4 yumurta elde edebilmiştik. Çarşamba bana yazmayı unutmaHadi bakalım hayırlısıyla inşallah. 15 mm bu süre için iyi bir boyut sanırım di mi? Bu iş nasip kısmet işi ama insan elinden geleni de yapmak istiyor tabiki takdir Allah'ın. Umarım tüp bebeğe kalmadan bu ay turunur bebeklerimiz. Çarşamba bemim durumumu da yazarım.
YaaDoktordan geldim 2 yumurtam vardı 2 si de 15 mm idi. Şimdi birisi 18 mm olmuş diğeri 16 da kalmış. Doktor 16 mm olan yumurta için gelişimi durmuş ilerlemez dedi. Aşılamam iptal edildi tek yumurtam olduğu için. Kendiniz evde deneyin dedi çatlatma iğnesi bile vermedi. Zaten tedaviye başlarken hissetmiştim umutsuzdum. Allah büyük bakalım sonucumu yazarım yine .
Ben de üzüldüm dürüst olmam gerekirse kendimiz deneyeceğiz artık pes etmeye niyetim yok açıkçası umarım senin herşey yolunda gider sağlıklı yumuşların olurYaaüzüldüm gerçekten ama vardır bunda da bir hayır. Belki doğal olarak döllenir. Dediğin gibi herşey Allah'tan hiç sıkma canını.
Bugün gittim kontrole 15mm ve 12mm iki yumurtam olmuş gününe göre iyi dedi doktorum. İğneye devam. Cuma tekrar gidicem. Bu iğneler bel ağrısı yapıyor mu acaba? Hafif ağrım var. Sen de olmuş muydu ağrı?Ben de üzüldüm dürüst olmam gerekirse kendimiz deneyeceğiz artık pes etmeye niyetim yok açıkçası umarım senin herşey yolunda gider sağlıklı yumuşların olur
Evet canım bel ağrım hala var bel ağrısı yapıyor. Maşallah inşallah ikisi de aynı büyüklüğe ulaşır. Senden güzel haberler bekliyorum inşallahBugün gittim kontrole 15mm ve 12mm iki yumurtam olmuş gününe göre iyi dedi doktorum. İğneye devam. Cuma tekrar gidicem. Bu iğneler bel ağrısı yapıyor mu acaba? Hafif ağrım var. Sen de olmuş muydu ağrı?
Ben daha aşılama aşamasına gelmedim pazartesi kontrolüm var o zaman belli olacak yapılıp yapılmayacağı. Bence doktorunuza sorun belki ilaç, fitil vs verebilir.Merhaba bende aşılama yaptırdım perşembe günü o gün kanamam gelmedi ama son üç gündür kanamam geliyo az az olsada korkuyorum sizde oldumu acaba
Inşallah senin de güzel haberlerini alırızEvet canım bel ağrım hala var bel ağrısı yapıyor. Maşallah inşallah ikisi de aynı büyüklüğe ulaşır. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah
Canım kontrol amaçlı çağırıyorlar ben 2 kez gittim genelde hızlı büyüdü çünkü umarım herşey yolunda giderInşallah senin de güzel haberlerini alırızen son kontrolümde doktor istediğim kalütede yumurta olmazsa aşılama yapmayız normal sürece bırakırız dedi. Yarın tekrar gidicez bakalım belli olur. Senin doktorun da bu kadar sık çağırıyor muydu? Iki günde bir doktordayoz biz.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Evet çok çok aşırı değilse kanaman normal diye biliyorum. Yine de doktoruna sorabilirsin.Merhaba bende aşılama yaptırdım perşembe günü o gün kanamam gelmedi ama son üç gündür kanamam geliyo az az olsada korkuyorum sizde oldumu acaba
Umarım öyle olur. Kaç mm olursa aşılama yapıyolar peki?Canım kontrol amaçlı çağırıyorlar ben 2 kez gittim genelde hızlı büyüdü çünkü umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?