- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
evet var hakkı valla kız biz seni seviyoruz gel kocaman sarılalımKızmıs naz yapıyo hakkı da var
Hem ablaya küsülürmü denetımın dedığı gıbı senı sevıyoz bılyosun tatlımevet var hakkı valla kız biz seni seviyoruz gel kocaman sarılalım
hayırdır canım sen neden ağladın ?Bırden boşaldım morslim cok bozuldu kuzum ağlamamı durduramadım isallah gğzel bı kıtap olur okurum bende
Kan alırken eşim yanımda deıldi ıkı kolundada damar yolu bulunamadı baya bı canımı yaktılar damarım şiştı bunu ıkıncı kezdır yasıyorum esıme söyledım tam olarak kendımı ifade edemedım hemşirede durmadı esimde ses etmeyınce moralim bozuldu yalnız kalınca bıde bugün herkesin modu cok düşük patlama yasadım ağlayınca rahatladım canım benim iyiyim şimdihayırdır canım sen neden ağladın ?
Denetım canım senın bulantın ne zaman olmuştu bugün az bıraz bulantım var ya stresten mı bılemedım canım hatırlatıp üzmek istemiyorum ama tek tecrübeli sensın canımevet var hakkı valla kız biz seni seviyoruz gel kocaman sarılalım
yapmam miii okuyun okuyun diye basinin etini yerim herkesin merak etme ablacim
kuzum sen niye ağladın dışarı çıkmıştım eksik okumuşumHem ablaya küsülürmü denetımın dedığı gıbı senı sevıyoz bılyosun tatlım
ayy kuzum olur mu ben varken başksına sorarsan üzülürüm asıl senin mutluluğun benimde mutluluğum bebeğim ...Denetım canım senın bulantın ne zaman olmuştu bugün az bıraz bulantım var ya stresten mı bılemedım canım hatırlatıp üzmek istemiyorum ama tek tecrübeli sensın canım
ee senle niye hiç karşılaşmadık kibenim de hayatım roman oldu 4 senedir buralarda da etmediğim dualar yardım ettiğim moral verdiğim moralimin altına dinamit koyanlar maddi manevi sıkıntılar vesveseler nefsim hayallerim hepsi karıştı bebek istediğimi tüm site biliyordur
Sadece bugün hafıf bulantım var bıde adet olcak gıbı alttan hava cıktı bır kere şasırdım hiç olmaz bıde ruh halim deişik ona yordum hepsını ne bılım üzülmek istemiyorum varmı dıyıp sonra olmassa allahım bılır en ıyısını sana danısıyım dedım tatlım yaAY HEMEN BAŞLAMAK İSTİYORUM
kuzum sen niye ağladın dışarı çıkmıştım eksik okumuşum
ayy kuzum olur mu ben varken başksına sorarsan üzülürüm asıl senin mutluluğun benimde mutluluğum bebeğim ...
bende aşılamadan 1 hafta sonra başladı birde idrar rengi değişti aslında senin böbrek ağırdı ya benim de ağırmıştı biraz gerçi benim böbrek pelvik yani düşük onun etkisi varda olabilir birde iştahım çok açıktı vee mesela oturyorum ya başım birden dönüyor düzeliyordu sende ne belirtiler var
iyi yaptın kuzum bende kasıklarda belde ağrı vardı berbattı adet olacak gibiydim birde kendimi hep hamiş hissetmiştim olumsuz konuşsam bile kalbimde huzur vardı haaa birde ayak damarlarım çok belirgindi karnım armut gibi oldu 1 hafta içinde aklıma geldikçe söylerim sen ne hissediyorsunSadece bugün hafıf bulantım var bıde adet olcak gıbı alttan hava cıktı bır kere şasırdım hiç olmaz bıde ruh halim deişik ona yordum hepsını ne bılım üzülmek istemiyorum varmı dıyıp sonra olmassa allahım bılır en ıyısını sana danısıyım dedım tatlım ya
Senin de test gününü bekliyorum hadi inşallahSadece bugün hafıf bulantım var bıde adet olcak gıbı alttan hava cıktı bır kere şasırdım hiç olmaz bıde ruh halim deişik ona yordum hepsını ne bılım üzülmek istemiyorum varmı dıyıp sonra olmassa allahım bılır en ıyısını sana danısıyım dedım tatlım ya
İştahım cok acık dün acık kahve lekem oldu adet olcak gıbı hissediyorum yaSadece bugün hafıf bulantım var bıde adet olcak gıbı alttan hava cıktı bır kere şasırdım hiç olmaz bıde ruh halim deişik ona yordum hepsını ne bılım üzülmek istemiyorum varmı dıyıp sonra olmassa allahım bılır en ıyısını sana danısıyım dedım tatlım ya
Niye bilmem ama bu lekeleri gelenleri hep hamile diye düşünürüm. Sanırım çok örneğini okudum.İştahım cok acık dün acık kahve lekem oldu adet olcak gıbı hissediyorum ya
Korkuyorum cok istıyorum var dıyorum ama sonrada yoktur dıyorum bugün cok kötü hissediyorumiyi yaptın kuzum bende kasıklarda belde ağrı vardı berbattı adet olacak gibiydim birde kendimi hep hamiş hissetmiştim olumsuz konuşsam bile kalbimde huzur vardı haaa birde ayak damarlarım çok belirgindi karnım armut gibi oldu 1 hafta içinde aklıma geldikçe söylerim sen ne hissediyorsun
Bende gelmesını hiç istemıyorum resmen yıkım oluyo tatlım ya işallah allahım bu sefer beni müjdesıyle ödüllendırır hepimizi işallahSenin de test gününü bekliyorum hadi inşallah
açık kahvede gebelik diyebiliriz ama adettine de bağlı adetin nasıl başlıyor seninİştahım cok acık dün acık kahve lekem oldu adet olcak gıbı hissediyorum ya
içini ferah tut canım bol bol dua et allaha sığın ... kaçıncı günündü bugün 8 miydiKorkuyorum cok istıyorum var dıyorum ama sonrada yoktur dıyorum bugün cok kötü hissediyorum
Evet canım sekız gün olcak bugün adetım az az kanamayla baslar ıkıncı gün coğalır zaten dua ediyorum canım hakkımda hayırlısı allahım ne isterse o oluraçık kahvede gebelik diyebiliriz ama adettine de bağlı adetin nasıl başlıyor senin
içini ferah tut canım bol bol dua et allaha sığın ... kaçıncı günündü bugün 8 miydi
anladım canım hayırlısı olsun ayaklrını havaya dik uzan derler hep sende öyle yapEvet canım sekız gün olcak bugün adetım az az kanamayla baslar ıkıncı gün coğalır zaten dua ediyorum canım hakkımda hayırlısı allahım ne isterse o olur
Ayyy sen böyle yazıyon ya ağlıyasım var tutamıyom kendımı allahım senın yarım kalanını tamamlasın işallahhhh kendı hıkmetıyle hıcbışeye gerek kalmadan işallahhh güzel kalpli kardesım benımbenim sonuç alacağım gün sen 10 da aşılama olacaktın o gün hem sana hem bana çok dua ettim benim ki yarım kaldı allahın izni ile senden güzel haberi alacaz senin bebişler nasipse bu ünyadan ekmek yicekler uzun sağlıklı ömürler ileHurihuri2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?