Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım direk tüp bebek aşılamaya gerek yok dediler rapor nasıl nerden alınıyor hemde ne için almam gerekiyor biraz bilgi verebilirmisin
Kuzum raporlu yaptırırsan ki bunun için rapor geçen yerse yaptirman gerekli daha uyguna geliyor mesela ben raporsuz ilaçlara 2bin.tl verdim raporlu olsa 1000 tl gibi bir fiyat olabilirdi birde hastaneye de daha az ödeme yapıyorsun

Neden eskiden annelerimiz eski atletler kullanırdı ki bence onlar daha sağlıklı bizim kullandığımız pedler hep zarar evde ben küçük mendil büyüklüğünde bezlerim var onları kullanıyorum ama çok yoğunsa ped koyuyorum

Beni kan tutuyorvalla yikayayim derkenn bayilirim

Anladım canım 1 yerle görüştüm benim arkadasım ve onun arkadaşı gitmiş o merkeze ilk denemede tutmus cok iyi bir yer dediler aradım ne ilaçlarda ne de tedavide devlet güvencesi geçmiyormuş çok pahalı ya.sen denedin mi tüp bebek

3 tüp denedim...
Ücretli yaptırmıştıķ en ocak ayında 7bine yakın ödeme yaptık ilaçlar ile beraber .. merkezi iyice araştır üniversite yapıyorsa ora ile de görüş oralarda rapor geçer tabi özel gibi ilgi bekleme .. ilgi istiyorsan özeli se iyi araştır özel demek ilgi demek değildir.. adana başkent te yaptırdım ücretli ilgi falan güzeldi mesela hemşireye gece 12ye kadar ulaşabiliyorsun doktor ilk randevuda özel muayene gittiğin gibi ilgileniyor seninle .. bunları iyice araştır merkezin adı neydi

Günaydın tatlım ne zaman başlayacaksın tüp bebek bide nasıl yapılıyormus bilgi verdiler mi

Günaydın canımm

Ankara Çankaya da Anatolia tüp bebek merkezi ilk muayene eşler ikisi için tahliller hariç 350tl tüp bebek işlemi 6250 tl+ilaçlar devlet katkısı geçersiz karar veremedim SchonerDuft korkuyorum 2haftada çok fazla darbe aldım ayakta zor duruyorum hiç gücüm kalmadı eşim gülümseyerek falan sırnaşıyor biraz önce bağırdım adama bozuldu ister istemez o da perişan ama belli etmemeye çalışıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…