Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar naz yapmadım da fırsat bulamadım spermiyogram verdik pelvik mr çektirdik sonuç aynı sadece mr ın sonucu pazartesi gelecek onada doktor büyük ihtimal temiz gelir dedi normal yoldan yada aşılama şansımız yok tabi yine Allah tan umut kesilmez ama tüp netleşti benim sinirler iyice laçkalaştı sanırım birde sonuçlar çıkınca o kafa ters yola girdik arabanın biriyle kafa kafaya geldik çarpmaya ramak kalmıştı ikimizde frene asıldık da bizde karşı tarafta kurtardık kahkaha atıp duruyorum içim boşaltıldı sanki hiçbirşey hissedemiyorum eşim özür dileyip duruyor sen anne olmak istiyorsun benim sana bunu yasatmaya hakkım yok diyor öyle işte sosyalbilimci takma kafana düzelir zamanla o sallamıyorsa sende sallama düşme üstüne SchonerDuft kitabında yaşadıklarımı da nickimi de kullanabilirsin Hurihuri2013 inşallah gelen lekeler bebişin habercisidir

Kuzum belki tüp sizin için daha hayırlıdır direk tüp raporu alabiliyor musun peki önemli olan bu şu an

Geçmiş olsun kuzum Rabbim korumus resmen kazaya ramak kalmıs
Takmıyorum bebişim
Eşim şuan işte, eve gelicek ben yine surat beş karış
Gözlerim fena şişmiş kücülmüş suratım da öğlen kıpkırmızıydı neyse makyaj yaptım eşimi bekliyorum
Tüm gün aramadı biliyo musun tüm gün biz araşırdık mesajlasırdıkk bugün ne aradı ne mesajj ben de aramadım sonucta kırıldım ağladığımı gördü sinirlendi işe öyle gitti insan aglayan birini yatıstırmaya calısmaz mı kuzum sonucta o an kötüydüm kapıdan cıkarken de yanagımı öp küs gitmiyim diyo ama niye aramıyo
Püff valla bi yandan aşılama stresine mi yanayım eşime mi yanayım evde oturmaktan sıkıldıgıma mı yanayım

cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis demekko rabbim korumus sizi .s

Kızlar bişey soracam.aşılamadan sonra doktor yumurta catladimi diye bakıyor mu.

Belki yoğundur işyerinde bugün çok takılma bosver bu kadar strese girme asılama öncesi

Canim ben bu sene ata açıköğretimden 2 yillik coxuk gelisimineyazildm . Is imkani da var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…