Kararsızım canım ne yapacağımı hiç bilmiyorumGünaydın tatlım ne zaman başlayacaksın tüp bebek bide nasıl yapılıyormus bilgi verdiler mi
öyle eskisi kadar üzmüyorum canım değmezUzme kuzum hiçbirşeybizden kiymetli degil
Canım istersen acele etme kendine zaman ver 1 ay yada 2 ay bekle psikolojini hazırlarsın ara vermek gerçekten iyi geliyor.bu zaman zarfında araştırmalarını yaparsın.Ankara Çankaya da Anatolia tüp bebek merkezi ilk muayene eşler ikisi için tahliller hariç 350tl tüp bebek işlemi 6250 tl+ilaçlar devlet katkısı geçersiz karar veremedimSchonerDuft korkuyorum 2haftada çok fazla darbe aldım ayakta zor duruyorum hiç gücüm kalmadı eşim gülümseyerek falan sırnaşıyor biraz önce bağırdım adama bozuldu ister istemez o da perişan ama belli etmemeye çalışıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim
Günaydın canımGünaydın canımm
Önce durumu kabullenip öyle karar verin şöyle düşünüyorum sonuçta yapılması gereken şey belli ah vah edip zaman kaybetmeye gerek yok kendini hemen toplayamazsın sonuçta ne umuyordun ne oldu ama her zaman diyorum bize gerekli olan bir sprem bir yumurta ... önce eşin ile aranızı iyice toparlayın sonra tedaviye başlayın çünkü sinir stres ile bir yol kat edemiyoruz bizim durumumuz çok hassas fiyatta bana çok geldi üniversite hastaneleri ile görüş dediğin yer ile de ön görüşme yapın öyle karar verin ... acı badem de tedavi olursan Çider e kayıt olup onlar aracılığı ile randevu alırsan 800 tl 1000 tl arası indirim oluyor ama öncelikle içine sinen bir doktor bulmak olsun tüp tedavisi gördüm aklına takılan bir şey olursa sorabilirsinAnkara Çankaya da Anatolia tüp bebek merkezi ilk muayene eşler ikisi için tahliller hariç 350tl tüp bebek işlemi 6250 tl+ilaçlar devlet katkısı geçersiz karar veremedimSchonerDuft korkuyorum 2haftada çok fazla darbe aldım ayakta zor duruyorum hiç gücüm kalmadı eşim gülümseyerek falan sırnaşıyor biraz önce bağırdım adama bozuldu ister istemez o da perişan ama belli etmemeye çalışıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim
Günaydın kuzum amin hepimiz içinGünaydın kızlar işallah güzel bır gün olur
Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yokki süreci nasıl ne kadar sürüyor işlemleri nasıl ağrı sancı varmı anlat işte kuzum ne biliyorsanGünaydın canım
Önce durumu kabullenip öyle karar verin şöyle düşünüyorum sonuçta yapılması gereken şey belli ah vah edip zaman kaybetmeye gerek yok kendini hemen toplayamazsın sonuçta ne umuyordun ne oldu ama her zaman diyorum bize gerekli olan bir sprem bir yumurta ... önce eşin ile aranızı iyice toparlayın sonra tedaviye başlayın çünkü sinir stres ile bir yol kat edemiyoruz bizim durumumuz çok hassas fiyatta bana çok geldi üniversite hastaneleri ile görüş dediğin yer ile de ön görüşme yapın öyle karar verin ... acı badem de tedavi olursan Çider e kayıt olup onlar aracılığı ile randevu alırsan 800 tl 1000 tl arası indirim oluyor ama öncelikle içine sinen bir doktor bulmak olsun tüp tedavisi gördüm aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
Günaydın kuzum amin hepimiz için
Ara verirsek sperm sayısı daha da düşer diye korkuyorum su halimize bak Mayıs’ta 8 milyon sperm vardı normal yoldan da olur aşılamada ilkte tutar deniyordu ama bir kaç ay bekleyin dediler bekledik sperm sayısı 4 milyona düştü ve sadece 1 milyonu hareketliCanım istersen acele etme kendine zaman ver 1 ay yada 2 ay bekle psikolojini hazırlarsın ara vermek gerçekten iyi geliyor.bu zaman zarfında araştırmalarını yaparsın.
Nedeni neymiş niye birden sayı düşmüşAra verirsek sperm sayısı daha da düşer diye korkuyorum su halimize bak Mayıs’ta 8 milyon sperm vardı normal yoldan da olur aşılamada ilkte tutar deniyordu ama bir kaç ay bekleyin dediler bekledik sperm sayısı 4 milyona düştü ve sadece 1 milyonu hareketli
Canın eşim önümüzdeki ay gidelim diye tutturdu zaten ama hiçbirsey bilmeden nasıl olur bilmiyorumRuhudeli canım iyice araştırma yap hemen karar verme ama cok ta zaman harcama yerinde olsam biraz doktor filan arastırıp hemen yaptırırdım
Birşey demiyorlarki sadece bir doktor sigara yeni bırakılmış bir sperm 76 günde oluşur senin yeni spermlerin oluşmamıştır gibi birşey dediNedeni neymiş niye birden sayı düşmüş
Sen progestan kullanmıyonmu canım jel veya fıtılBugun ara ara bi agrisaplaniyo kasiklarima.s
adetin 3 4 günü gidiyorsun kan veriyorsun muayne oluyorsun kist var mı yok mu kontrolü yapılıyor sıkıntı yoksa birinci iğneneye başlıyorsun iğneyi aynı saatte yapmaya özen göster dozu ve iğneyi doktor göre değişiyor ben günde 5 tane vurulduğumu biliyorum fazlası bile oldu çatlama günü ... ortalama 5. 6. günü muayneye çağırıyorlar yumoş sayılıyor kaç tane var boyutları kontrol ediliyor kiminin hemen büyüyor kiminin 10 günü buluyor bazen geçedebiliyor yeterli büyüklüğe gelin genelde 18 mm di çatlama iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonra yumurta toplanıyor sonra döllenme sürecine giriyorsun yumurta toplama anestezi altında oluyor hissetmiyorsun bile ama çatlama iğnesinden sonra biraz ağrın sızın oluyorTüp bebekle ilgili hiç bilgim yokki süreci nasıl ne kadar sürüyor işlemleri nasıl ağrı sancı varmı anlat işte kuzum ne biliyorsan
Canım benim işallah hersey yolunda gıtcek önce bı sakinleş ve dınlen ben eminim ki hersey güzel olcak allahın izniyle deli kız:)Birşey demiyorlarki sadece bir doktor sigara yeni bırakılmış bir sperm 76 günde oluşur senin yeni spermlerin oluşmamıştır gibi birşey dedi
yok vermedi tutarsavercem dediSen progestan kullanmıyonmu canım jel veya fıtıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?