Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar cocukistiyorum derneği uyelerine anlasmali kurum ve hastaneler arasinda araci olup fiyat konusunda destege ihtiyaci olan hastalara yardimci oluyor isterseniz sizde bir bakın ozellikle ist ikamet ediyorsaniz mutlaka bir telefon acin derim

Arkadaşlar cocukistiyorum derneği uyelerine anlasmali kurum ve hastaneler arasinda araci olup fiyat konusunda destege ihtiyaci olan hastalara yardimci oluyor isterseniz sizde bir bakın ozellikle ist ikamet ediyorsaniz mutlaka bir telefon acin derim

Canım istersen acele etme kendine zaman ver 1 ay yada 2 ay bekle psikolojini hazırlarsın ara vermek gerçekten iyi geliyor.bu zaman zarfında araştırmalarını yaparsın.

Günaydın canımm
Günaydın canım

Önce durumu kabullenip öyle karar verin şöyle düşünüyorum sonuçta yapılması gereken şey belli ah vah edip zaman kaybetmeye gerek yok kendini hemen toplayamazsın sonuçta ne umuyordun ne oldu ama her zaman diyorum bize gerekli olan bir sprem bir yumurta ... önce eşin ile aranızı iyice toparlayın sonra tedaviye başlayın çünkü sinir stres ile bir yol kat edemiyoruz bizim durumumuz çok hassas fiyatta bana çok geldi üniversite hastaneleri ile görüş dediğin yer ile de ön görüşme yapın öyle karar verin ... acı badem de tedavi olursan Çider e kayıt olup onlar aracılığı ile randevu alırsan 800 tl 1000 tl arası indirim oluyor ama öncelikle içine sinen bir doktor bulmak olsun tüp tedavisi gördüm aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
Günaydın kızlar işallah güzel bır gün olur
Günaydın kuzum amin hepimiz için

Tünaydın kızlar değerim 27ye düşmüş haftaya tekrar kan verecem .. adetten sonra da korunma dedi buna çok sevindim

Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yokki süreci nasıl ne kadar sürüyor işlemleri nasıl ağrı sancı varmı anlat işte kuzum ne biliyorsan

Canım istersen acele etme kendine zaman ver 1 ay yada 2 ay bekle psikolojini hazırlarsın ara vermek gerçekten iyi geliyor.bu zaman zarfında araştırmalarını yaparsın.
Ara verirsek sperm sayısı daha da düşer diye korkuyorum su halimize bak Mayıs’ta 8 milyon sperm vardı normal yoldan da olur aşılamada ilkte tutar deniyordu ama bir kaç ay bekleyin dediler bekledik sperm sayısı 4 milyona düştü ve sadece 1 milyonu hareketli

Ruhudeli canım iyice araştırma yap hemen karar verme ama cok ta zaman harcama yerinde olsam biraz doktor filan arastırıp hemen yaptırırdım

Bide kızlar aranızda calısanlar vardı
Aşılama yaptırcagınız zaman nasıl izin alabildiniz nasıl o süreci atlattınız sonucta doktora gidip gelmek gerekiyo sık sık..
Ben aşılama için işe girmedim şuan

Nedeni neymiş niye birden sayı düşmüş

Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yokki süreci nasıl ne kadar sürüyor işlemleri nasıl ağrı sancı varmı anlat işte kuzum ne biliyorsan
adetin 3 4 günü gidiyorsun kan veriyorsun muayne oluyorsun kist var mı yok mu kontrolü yapılıyor sıkıntı yoksa birinci iğneneye başlıyorsun iğneyi aynı saatte yapmaya özen göster dozu ve iğneyi doktor göre değişiyor ben günde 5 tane vurulduğumu biliyorum fazlası bile oldu çatlama günü ... ortalama 5. 6. günü muayneye çağırıyorlar yumoş sayılıyor kaç tane var boyutları kontrol ediliyor kiminin hemen büyüyor kiminin 10 günü buluyor bazen geçedebiliyor yeterli büyüklüğe gelin genelde 18 mm di çatlama iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonra yumurta toplanıyor sonra döllenme sürecine giriyorsun yumurta toplama anestezi altında oluyor hissetmiyorsun bile ama çatlama iğnesinden sonra biraz ağrın sızın oluyor

Birşey demiyorlarki sadece bir doktor sigara yeni bırakılmış bir sperm 76 günde oluşur senin yeni spermlerin oluşmamıştır gibi birşey dedi
Canım benim işallah hersey yolunda gıtcek önce bı sakinleş ve dınlen ben eminim ki hersey güzel olcak allahın izniyle deli kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…