Kıyamam ya bıde calısıyosun allahım yardım etsın şifa versın güç versın sanaADETİM BAŞLADI AMA BERBAT AĞRIM VAR BİŞİDE İÇEMİYORUM İÇME DEDİ DOKTOR SOĞAN MAYDONUZ SUYUNU SORMUŞTUM ŞU 1 HAFTAYI KOLAY ATLATMAK İSTİYORUM
evet sincandayim
Bildiğin iyi ve güvenilir bir tüp bebek merkezi varmı canımevet sincandayim
hic bi bilgim yok ablacim bende cok doktor gezdim su 3 yil icinde en son bu doktoru onerdiler 1 1 bucuk yildir gidiyorumBildiğin iyi ve güvenilir bir tüp bebek merkezi varmı canım
Güçlü dura dura güç kalmadıAtlatırsın sen canım güçlü bir kadına benziyorsun
Esimle konuşunca çeki düzen veriyor ama biz yıllardır hastane aşındırıyoruz çok yol teptikKızlar hiç üzülmeyinHurihuri2013 SchonerDuft sosyalbilimci bu erkekler hep böyle odun oluyorlar takmayın kafaya sallayın duymayın bile
Izin aldım büyük parça düştü biraz rahatladım annemde uzanıyorum şimdi tekrar edecek gibiKıyamam ya bıde calısıyosun allahım yardım etsın şifa versın güç versın sana
Bende anatolia ,centrum clinic,sevtap handemir kılıç la görüştüm ama bilmiyorum sadece elimde bir olumlu örnek var arkadasım burada anatolia da yaptırmış ilk deneme tutmus bir çocuğu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi planlıyorlar yani hiç bilmemektense bir referansla gitmek daha iyi sanki demiMemoriali duydum bi bide gurgan clinic varya onu duydum ama ne kadar iyidir nedir bilemiyorum
sen asilamayi yaptirmismiydin canimBuralardayim canim
Yaptirdim cnm bugun 5.gunum beklemedeyim bakalimsen asilamayi yaptirmismiydin canim
aynen oyle sonucda saydigin yerlerde bilindik yerlr bence riske atma sonucda bi tecrubeli varmis nasilsaBende anatolia ,centrum clinic,sevtap handemir kılıç la görüştüm ama bilmiyorum sadece elimde bir olumlu örnek var arkadasım burada anatolia da yaptırmış ilk deneme tutmus bir çocuğu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi planlıyorlar yani hiç bilmemektense bir referansla gitmek daha iyi sanki demiSchonerDuft
hadi bakalim insallah sirayla veririz haberi kac yillik evlisinYaptirdim cnm bugun 5.gunum beklemedeyim bakalim
Insallah canim guzel haberleri veririzhadi bakalim insallah sirayla veririz haberi kac yillik evlisin
İykı analarımız var bol bol dınlen canım benimGüçlü dura dura güç kalmadı
Esimle konuşunca çeki düzen veriyor ama biz yıllardır hastane aşındırıyoruz çok yol teptik
Izin aldım büyük parça düştü biraz rahatladım annemde uzanıyorum şimdi tekrar edecek gibi
bende 3 .5 dogru turmaniyorumnInsallah canim guzel haberleri veririz2.5 senelik evleyim
Nice 3.5 senelerin olur cnm bebeginle birlikte insallahbende 3 .5 dogru turmaniyorumn
evet canım ankaradayım ben sen?
İyi cevap he evlilik everest gıbı tırmanıyoz dağcı gıbıbende 3 .5 dogru turmaniyorumn
ben de etimesguttayımevet sincandayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?