Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Memoriali duydum bi bide gurgan clinic varya onu duydum ama ne kadar iyidir nedir bilemiyorum

Atlatırsın sen canım güçlü bir kadına benziyorsun
Güçlü dura dura güç kalmadı

Kızlar hiç üzülmeyin Hurihuri2013 SchonerDuft sosyalbilimci bu erkekler hep böyle odun oluyorlar takmayın kafaya sallayın duymayın bile
Esimle konuşunca çeki düzen veriyor ama biz yıllardır hastane aşındırıyoruz çok yol teptik
Kıyamam ya bıde calısıyosun allahım yardım etsın şifa versın güç versın sana
Izin aldım büyük parça düştü biraz rahatladım annemde uzanıyorum şimdi tekrar edecek gibi

Memoriali duydum bi bide gurgan clinic varya onu duydum ama ne kadar iyidir nedir bilemiyorum
Bende anatolia ,centrum clinic,sevtap handemir kılıç la görüştüm ama bilmiyorum sadece elimde bir olumlu örnek var arkadasım burada anatolia da yaptırmış ilk deneme tutmus bir çocuğu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi planlıyorlar yani hiç bilmemektense bir referansla gitmek daha iyi sanki demi SchonerDuft

aynen oyle sonucda saydigin yerlerde bilindik yerlr bence riske atma sonucda bi tecrubeli varmis nasilsa

İykı analarımız var bol bol dınlen canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…