- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Ankaraya gelince hepinize gelcem allah izin verşrsr:)ben de etimesguttayım
amin hepimiz icin insallahNice 3.5 senelerin olur cnm bebeginle birlikte insallah
Sen nıye yoksun kız kuluckadasın benım gıbı yumurtalar soğumax merak etme tatlımNice 3.5 senelerin olur cnm bebeginle birlikte insallah
amin hepimiz icin insallahhhNice 3.5 senelerin olur cnm bebeginle birlikte insallah
aaa yakinmisiz ne guzel kaynanamlarda etimesgutta benimben de etimesguttayım
Netim yoktu ablacim o yuzden cok sık giremiyorum sadece bakip cikiyordum gizliden takipdeyim siziSen nıye yoksun kız kuluckadasın benım gıbı yumurtalar soğumax merak etme tatlım
canım ben hacettepeye gidiyorum prof gurkan bozdaga herkes çok memnun kime sorduysam öneririm benim de pazartesine kısmetse aşılamam ben de şimdiye kadar memnunum hocadanBildiğin iyi ve güvenilir bir tüp bebek merkezi varmı canım
Yapalım canım sorun değilde hani belki yaşanılan yerleri paylaşmak istemeyenler vardır istersen sen müsaitsen ayarla bilgileri öğren ben güncelleyim kuzumRuhudeli ablacim su ilk sayfayi guncellesekde yasanilan sehirleri felanda yazsak ya hem eksik bi kac arkadas var giren onlarda eklenir tabi senin de isin var biliyorm ama zaman bulursan eger
evet yakınmışız canım onlarda mı ankarada iyi mi bari karnanan kafa dengi ise burada olması güzel :)aaa yakinmisiz ne guzel kaynanamlarda etimesgutta benim
Biz aşılama şansımızı kaybettik canım direk tüp bebeğe gideceğiz ama işte hiçbir yer bilmiyorum Hacettepe de sıra beklerim sanırım anatolia,centrum clinic ve sevtap hamdemir kılıç ile görüştüm anatolia da arkadasım yaptırmış ilk deneme tutmus 5/6 yasında oğlu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi düşünüyorlar çok pahalı ya 10 milyarı buluyorcanım ben hacettepeye gidiyorum prof gurkan bozdaga herkes çok memnun kime sorduysam öneririm benim de pazartesine kısmetse aşılamam ben de şimdiye kadar memnunum hocadan
CANIM ÖZELİNE MUAYENE OLURSAN HACETTEPE DE BEKLEMİYORSUN PATIR PATIR İŞLİYOR ZATEN NORMAL MUAYENEDE PROFLAR BAKMIYOR ANCA 122 TL MUAYENE ÜCRETİ İLE BAKIYORLAR BEN DE BEKLEMEYEYİM DİYE HOCAYA MUAYENE OLDUM ZATEN TÜP BEBEĞE DE 3500-4000 ARASI MASRAF OLDU DİYORLAR BUGÜN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR SIRA BEKLERKEN KONUŞTUK GEÇEN AY SIRADAYDIM DİYOR KADIN TAM 21 KİŞİ TÜP YAPTIRMIŞ 19 U TUTMUŞ DİYOR ZATEN TÜP BEBEK UZMANI GÜRKAN BOZDAĞ SIRADA SORUYORUM HERKES ONUN HASTASIBiz aşılama şansımızı kaybettik canım direk tüp bebeğe gideceğiz ama işte hiçbir yer bilmiyorum Hacettepe de sıra beklerim sanırım anatolia,centrum clinic ve sevtap hamdemir kılıç ile görüştüm anatolia da arkadasım yaptırmış ilk deneme tutmus 5/6 yasında oğlu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi düşünüyorlar çok pahalı ya 10 milyarı buluyor
Canım bünün bi numarasını falan bulabilirmisin bana tekrar gittiğindeCANIM ÖZELİNE MUAYENE OLURSAN HACETTEPE DE BEKLEMİYORSUN PATIR PATIR İŞLİYOR ZATEN NORMAL MUAYENEDE PROFLAR BAKMIYOR ANCA 122 TL MUAYENE ÜCRETİ İLE BAKIYORLAR BEN DE BEKLEMEYEYİM DİYE HOCAYA MUAYENE OLDUM ZATEN TÜP BEBEĞE DE 3500-4000 ARASI MASRAF OLDU DİYORLAR BUGÜN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR SIRA BEKLERKEN KONUŞTUK GEÇEN AY SIRADAYDIM DİYOR KADIN TAM 21 KİŞİ TÜP YAPTIRMIŞ 19 U TUTMUŞ DİYOR ZATEN TÜP BEBEK UZMANI GÜRKAN BOZDAĞ SIRADA SORUYORUM HERKES ONUN HASTASI
Aaa bılmıyodum hıc ögrenmıs oldum bende asılama ıcın suan rapor cıkarmadayım eger olmasa aşılamalar tupbebek ıcın 3yıl beklıycemGünaydın tatlım nasılsın belirti var mı ?
3 yıl şartı var canım birde 2 aşılama şartı
akraba oldugumuz icin skinti yok iyiyiz sukurevet yakınmışız canım onlarda mı ankarada iyi mi bari karnanan kafa dengi ise burada olması güzel :)
http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/115.html?drid=189Canım bünün bi numarasını falan bulabilirmisin bana tekrar gittiğinde
Ben takmıyorum canımKızlar hiç üzülmeyinHurihuri2013 @denetim sosyalbilimci bu erkekler hep böyle odun oluyorlar takmayın kafaya sallayın duymayın bile
Tüp bebek için 3sene mi beklicezz?Aaa bılmıyodum hıc ögrenmıs oldum bende asılama ıcın suan rapor cıkarmadayım eger olmasa aşılamalar tupbebek ıcın 3yıl beklıycem
Benımkıde yazmış sabah azöncede aradı ama acmadım tersım pisBen takmıyorum canım
Bugün de bana arada ilgisiz tavırları oldu terslemesi oldu ama aldı cevabını
Artık kaçan kovalanır mantıgıyla hareket etcem kızlar
Aramadan aramıcam evde de yüz vermek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?