Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ruhudeli ablacim su ilk sayfayi guncellesekde yasanilan sehirleri felanda yazsak ya hem eksik bi kac arkadas var giren onlarda eklenir tabi senin de isin var biliyorm ama zaman bulursan eger

Ruhudeli ablacim su ilk sayfayi guncellesekde yasanilan sehirleri felanda yazsak ya hem eksik bi kac arkadas var giren onlarda eklenir tabi senin de isin var biliyorm ama zaman bulursan eger
Yapalım canım sorun değilde hani belki yaşanılan yerleri paylaşmak istemeyenler vardır istersen sen müsaitsen ayarla bilgileri öğren ben güncelleyim kuzum

canım ben hacettepeye gidiyorum prof gurkan bozdaga herkes çok memnun kime sorduysam öneririm benim de pazartesine kısmetse aşılamam ben de şimdiye kadar memnunum hocadan
Biz aşılama şansımızı kaybettik canım direk tüp bebeğe gideceğiz ama işte hiçbir yer bilmiyorum Hacettepe de sıra beklerim sanırım anatolia,centrum clinic ve sevtap hamdemir kılıç ile görüştüm anatolia da arkadasım yaptırmış ilk deneme tutmus 5/6 yasında oğlu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi düşünüyorlar çok pahalı ya 10 milyarı buluyor

CANIM ÖZELİNE MUAYENE OLURSAN HACETTEPE DE BEKLEMİYORSUN PATIR PATIR İŞLİYOR ZATEN NORMAL MUAYENEDE PROFLAR BAKMIYOR ANCA 122 TL MUAYENE ÜCRETİ İLE BAKIYORLAR BEN DE BEKLEMEYEYİM DİYE HOCAYA MUAYENE OLDUM ZATEN TÜP BEBEĞE DE 3500-4000 ARASI MASRAF OLDU DİYORLAR BUGÜN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR SIRA BEKLERKEN KONUŞTUK GEÇEN AY SIRADAYDIM DİYOR KADIN TAM 21 KİŞİ TÜP YAPTIRMIŞ 19 U TUTMUŞ DİYOR ZATEN TÜP BEBEK UZMANI GÜRKAN BOZDAĞ SIRADA SORUYORUM HERKES ONUN HASTASI

Canım bünün bi numarasını falan bulabilirmisin bana tekrar gittiğinde

Kızlar hiç üzülmeyin Hurihuri2013 @denetim sosyalbilimci bu erkekler hep böyle odun oluyorlar takmayın kafaya sallayın duymayın bile
Ben takmıyorum canım
Bugün de bana arada ilgisiz tavırları oldu terslemesi oldu ama aldı cevabını
Artık kaçan kovalanır mantıgıyla hareket etcem kızlar
Aramadan aramıcam evde de yüz vermek yokk

Ben takmıyorum canım
Bugün de bana arada ilgisiz tavırları oldu terslemesi oldu ama aldı cevabını
Artık kaçan kovalanır mantıgıyla hareket etcem kızlar
Aramadan aramıcam evde de yüz vermek yokk
Benımkıde yazmış sabah azöncede aradı ama acmadım tersım pis yüz vere vere ne hale geldık bız bıde kocaman ınsanlarız kırklı yaslardayız sorma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…