Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya nebilim geldiler gene bana çok karamsar im. Heyecan yaptım biraz sanırım yarın için.
.
Sakin ol canim.asilamadan sonra doktor kaç dakka derse desin 45 dk yat ayaklarını kaldır da.eve gelince de yat hemen iki -üç saat.sonra banyo yap hemencik .asilamadan 2gün sonra ilişkiye girin.sırf sperm girişi olsun diye..çok sarsilmadan yani..ertesi gün yine ilişkiye girin..bu ilişkiler şansı arttırırmış.Sonraki günler de kendini çok yorma yeter.Tutar Allahın izniyle.olumlu dusuuuun

Ya nebilim geldiler gene bana çok karamsar im. Heyecan yaptım biraz sanırım yarın için.
Hep olumlu düşünüyoruz sana faydası yok karamsarlığın bu 15 gün boyunca rahat bir şekilde yaşıyorsun sağlam besleniyorsun ağır kaldırmak yok suyu ihmal etmiyorsun

Beni ne hemen unuttum yarım rahimliyim yumurta kalitem düşük ama tuttu sakin olumsuz düşünme... polip için en fazla 3 ay ara verirsin o da senin dinlenmen olsun kuzum 3 ay nedir ki beklenir gelir geçer

Kizlar gunaydinnnn ruyamda idrar testi yapiyodum pozitif cikiyodu evde vardi kalkdim sabah sabah yapiyim diye yaptm cikmadi hic bisey

Ben varım canım kilo vermek istiyorum
Kaç kilosun ne kadar vermek sun ben 1 ay içinde 3 kilo vermek istitorum spor ve düzenli beslenerek ... 14.takım daydım ayrıldım listeden tedaviden dolayı şimdi orda takılıyorum hem de kendime topik açtım kendimi orda takip ediyorum

bende vermek istiyorum 59 a ciktim yatmakdan bi 55 50 ideal bana boyum kisa cunku eger bu ay olmazsa direk gircem yuruyus su bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…