- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.Ya nebilim geldiler gene bana çok karamsar im. Heyecan yaptım biraz sanırım yarın için.
Hep olumlu düşünüyoruz sana faydası yok karamsarlığın bu 15 gün boyunca rahat bir şekilde yaşıyorsun sağlam besleniyorsun ağır kaldırmak yok suyu ihmal etmiyorsunYa nebilim geldiler gene bana çok karamsar im. Heyecan yaptım biraz sanırım yarın için.
Beni ne hemen unuttum yarım rahimliyim yumurta kalitem düşük ama tuttu sakin olumsuz düşünme... polip için en fazla 3 ay ara verirsin o da senin dinlenmen olsun kuzum 3 ay nedir ki beklenir gelir geçerYa kızlar birsuru yorum okudum.bu aşılamalar hep olumsuz etrafımda tutanlarda var ama çok canım sıkkın keşke direk tüp bebek mi demeseydim.şimdi birde bu polip yüzümden ara verecem tedaviye kafamda bir sürü soru var.var mi sizin etrafınızda tutan asilamadan
yok evdeyim lise mezunuyum universite okumak gelmedi icimden calismakda pek bana gore degil genelde geziyorum akrabalriSen çalışıyor musun kuzum..
Gelemiyorum yarın ama tekrar girersem 6 ay sonra gelecem haber veririm ablacım
Ohh vala gez duryok evdeyim lise mezunuyum universite okumak gelmedi icimden calismakda pek bana gore degil genelde geziyorum akrabalri
Idrara güvenme bende de çıkmamıştı adet olmazsan bugün kan verKizlar gunaydinnnn ruyamda idrar testi yapiyodum pozitif cikiyodu evde vardi kalkdim sabah sabah yapiyim diye yaptm cikmadi hic bisey
korkuyorum husranla sonuclanirsa diyeOhh vala gez dur
Idrara güvenme bende de çıkmamıştı adet olmazsan bugün kan ver
Günaydın canım benim kanda baktır bencede ıdrarda cıkmıyabılırKizlar gunaydinnnn ruyamda idrar testi yapiyodum pozitif cikiyodu evde vardi kalkdim sabah sabah yapiyim diye yaptm cikmadi hic bisey
Günaydın canım sen nasıl oldun ağrın sızın gectımı azcıkOhh vala gez dur
Idrara güvenme bende de çıkmamıştı adet olmazsan bugün kan ver
Kuzum seni anlıyorum ne zaman hazır hissedersen o zaman yapkorkuyorum husranla sonuclanirsa diye
Daha iyiyim kuzum sağolasın..sen nasılsın bakim gömdün mü pastayıGünaydın canım sen nasıl oldun ağrın sızın gectımı azcık
Ben varım canım kilo vermek istiyorumKızlar kilo vermek isteyen var mı?
Kaç kilosun ne kadar vermek sun ben 1 ay içinde 3 kilo vermek istitorum spor ve düzenli beslenerek ... 14.takım daydım ayrıldım listeden tedaviden dolayı şimdi orda takılıyorum hem de kendime topik açtım kendimi orda takip ediyorumBen varım canım kilo vermek istiyorum
bekliyorum bugunu ve yarini atlatirsam oyle yapayimGünaydın canım benim kanda baktır bencede ıdrarda cıkmıyabılır
bende vermek istiyorum 59 a ciktim yatmakdan bi 55 50 ideal bana boyum kisa cunku eger bu ay olmazsa direk gircem yuruyus su buKaç kilosun ne kadar vermek sun ben 1 ay içinde 3 kilo vermek istitorum spor ve düzenli beslenerek ... 14.takım daydım ayrıldım listeden tedaviden dolayı şimdi orda takılıyorum hem de kendime topik açtım kendimi orda takip ediyorum
hadi bakalim hayirlisiyla mujdeyi al insallahOhh kızlar Bitti aşılamam çok şukur
İnsalllah canım hayırlısı artık atlattim ya bunu çok gergindim çünkü.hadi bakalim hayirlisiyla mujdeyi al insallah
Yok canım yemedım daha mıdem rahatsızdı kabızım mahvoldum yaKuzum seni anlıyorum ne zaman hazır hissedersen o zaman yap
Daha iyiyim kuzum sağolasın..sen nasılsın bakim gömdün mü pastayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?