- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Ben şans işi olduğunu düşünüyorum canım referanslar iyidir ama benim tüp merkezimde halamın 3 çocuğu cocuk sahibi oldu benim işime yaramadı sen görüştüğün doktor ile iletişimine ve laboratuvarına bak derimBende anatolia ,centrum clinic,sevtap handemir kılıç la görüştüm ama bilmiyorum sadece elimde bir olumlu örnek var arkadasım burada anatolia da yaptırmış ilk deneme tutmus bir çocuğu var şimdi 2. Çocuk için gitmeyi planlıyorlar yani hiç bilmemektense bir referansla gitmek daha iyi sanki demiSchonerDuft
ay nasil dusunceli bide uzulmustun aksama kadar hak ettin ama iyi oldu sevindim valla rabbim bir omur mutlu etsin ablacimKocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar
Keşke hiç üzmeden yapabılseler amın hepimizi canım benimay nasil dusunceli bide uzulmustun aksama kadar hak ettin ama iyi oldu sevindim valla rabbim bir omur mutlu etsin ablacim
Vayyy süper. İşte bu ya bukadar kolay gönül almak.Kocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar
Doğru sölüyon canım benimVayyy süper. İşte bu ya bukadar kolay gönül almak.
Oyy ne güzel düşünmüş kuzum sana da moral olurKocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar
Evet iyi geldı ya bıraz canım benimOyy ne güzel düşünmüş kuzum sana da moral olur
benimde muayanehanem ordaKızlar normalde bende ankaraya gelecektim sınavım vardı böyle olunca gelemiyorum genel de kızılay da takılıyorum tek bildiğim yer
Çok sevindim canım mutluluğun daim olsunKocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar
Sen çalışıyor musun kuzum..benimde muayanehanem ordagelince haber et abla
Gelmez mi kuzum çok mutlu oldum adınaEvet iyi geldı ya bıraz canım benim
HepimiZin daım olsun canım benim allah razı olsunÇok sevindim canım mutluluğun daim olsun
.Ya kızlar birsuru yorum okudum.bu aşılamalar hep olumsuz etrafımda tutanlarda var ama çok canım sıkkın keşke direk tüp bebek mi demeseydim.şimdi birde bu polip yüzümden ara verecem tedaviye kafamda bir sürü soru var.var mi sizin etrafınızda tutan asilamadan
Canım hayırlı olsun cevap verdiğin için teşekkür ederim moral oldun bana..
Merhaba canım.Benim ilk asilamamdi ve tuttu şükür.ümitsiz olma lütfen.Allah nasip etsin herkese inşaAllah
.Canım hayırlı olsun cevap verdiğin için teşekkür ederim moral oldun bana.
Denetım var canım unuttunmu umudunu kesme yeterkı allahım ol desın tatlımYa kızlar birsuru yorum okudum.bu aşılamalar hep olumsuz etrafımda tutanlarda var ama çok canım sıkkın keşke direk tüp bebek mi demeseydim.şimdi birde bu polip yüzümden ara verecem tedaviye kafamda bir sürü soru var.var mi sizin etrafınızda tutan asilamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?