Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana progestan verdi doktor ?
Hergün yatmadan bitane.
Ya benim aşılama öğlen saatine denk geldi doktorunda ameliyat günüydü aşılamadan ameliyata geçti bizde yarım saat dolunca kalktık eşimi göndereyim hastaneye sorsun yarın elimde tüp bebekten kalma jelde var onuda götürsün olmazsa

Herkese vermiyolar heralde ya belki gerek görmemiştir.
Aşılamadan sonraki gün başladım ben.

canımm o duyguyu çok iyi biliyorum çok ağladığım günler olmuştu benim eşim çocukta istemiyordu 2,5 sene ikna etmek için uğraştım küstüm olmadı sevdim olmadı ağladım olmadı neredeyse sıyırıyordum ikna oldu ama buseferde ay olsun diye uğraştık. Allahıma şükürler olsun bir evladımvar acısını göstermesin inş. sizlerind eolacak inanıyorum Alalhın izniyle. ama sabır sabır sabır. başka birşey gelmiyor elden. ben im bugun
.günüm test yapaiblirm aslında ama korkuyorum yapmıyorum

amin inş. canım darısı isteyenlere olsun inş.

günaydın kızlar bugün nasılsınız ...... bir günü daha atlattık

günaydın canım benim günüm yalancı hamilelik belirtileriyle geçiyor. biryandanda regl belirtileri yaşıyorum saçma sapan bir şey işte. çalışamıyorum önümde dosyalar kaldım onlar bana ben onlar abakıyorum

AKŞAM YA DA YARIN SABAH YAPSAN .....
BENİMDE ELİMDE DOSYA VAR DERS ÇALIŞMAM GEREKLİ İKİSİNE DE ELİM GİTMİYOR DİZİ AÇTIM İZLEYİM DEDİM ZAMAN DURMUŞ GİBİ YİNE AKMIYOR ....BİZ 4 SENEDİR İSTİYORUZ ASLINDA AMA YANLIŞ KARARLAR İLE ZAMAN KAYBETTİK SANIRIM VARDIR BUNUNDA BİR HAYRI ASLINDA .... LLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI KÇ YAŞINDA

Günaydin canim bugün nasilsin bende progestan fitil kullaniyorum günde 3 tane bugün randevum iptal edildi yarin sabaha aldilar ya

pazartesiiyi bekleyeceğim eylül regl tarihim canım. zor olacak ama sabredeceğim.
ders çalışmak en güzel oyalanma biçimi bence diziyi boşver ders çalış. neye çalışıyorsun kpss falanmı.
vardır doğru bir zamanı geç olsun güç olmasın inş. bu ay bebişininz daha fazla bekletmeden gelir.
ben 35 yaşındayım oğlum 5 yaşında anaokuluna başladı. :)

çalışamıyorum ama mali müşavirlik sınvına hazırlanıyorum canım .... inşallah olmazsa çok büyük bir hayal kırıklığı olacak bence eşimde kendimizi nasıl toparlayacağız bilmiyorum negatif olursa ..... allah bağışlasın .. ne heyecanlıdır şimdi oğlun okulun ilk günleri

neden öyle oldu ki .. beklicek misin testi peki ?
Klinikte bi sorun varmis beklicem yarin sabah kan vercem cünkü adetime alti gün var daha idrae testinde cikmaz ama adet olcak gibi sancim var geceden beri Bilmiyorum beklicem test yapmakta istemiyom zaten kendimi temizlige vericem sinirden heralde

Ne yapacaksın negatif olursa ki inşallah olmaz ama bundada bir hayır vardır diyeceksin Allah a teslim olmalıyız arkadaşlar ben sunu anladım ki ne yaparsak yapalım Allah razı olmadığı müddetçe olmuyor bu kimsenin elinde değil üzülmeyeceksin kuzum vardır bi hayır diyecek eşine sarılıp gerekirse tekrar deneyeceksin yıkılmak yok dünyanın sonu da değil evet bende çok istiyorum rüyalarımda görüyorum konuşamıyorum bazen ağlamaktan ama ne yapalım olmazsa Rabbim vermezse yanımızdaki eşimize ailemize sarılıp mutlu olmaya çalışacağız bak bir örnek vereyim sana bi ark var 10 küsür yıldır evli deli gibi istiyor anne olmayı ama olamaz olursa ölür kanser çünkü midesinin 4 te 3 ü yok vücudunda dünya kadar ameliyat izi var sürekli rahatsızlanıyor doktor kesinlikle hamile kalma diye uyarıyor çünkü hamile kalırsa hiçbir tedavi uygulanamayacak ağrıları acıları hastalığı artacak ve sonu çok kötü ama öyle bir hayat aşığı ki kahkaları yeri göğü inletiyor öyle bir sarılıyorki hayata...Allah herşeyin hayırlısını versin

Kizlaaar merhaba nasilsiniz napiyosunuz . Bu ay asilama olacagimmmm ilac icmeye basladim dua edin banada ne olacak nasil olacak dusunup duruyorum ama kendime soz verdim bu ay pozitif olucam
HNGİ İLACI KULLANIYORSUN .... KAÇINCI GÜNÜNDESİN HER ZAMAN POZİTİF OLMAMIZ LAZIM TATLIM

Temi
Temizlik yapma o deterjanlar zararlıymış kokusu falan hem yorma kuzum kendini

HNGİ İLACI KULLANIYORSUN .... KAÇINCI GÜNÜNDESİN HER ZAMAN POZİTİF OLMAMIZ LAZIM TATLIM
doktor kontrolum dundu benim dun baslatti klomen kullaniyorum gunde 3 tane dozunu artirdik yumurtaliklarim iyi gozukuyordu birde doktorum igneli ilaclari kullanmiyormus anlicaniz klomenle basladik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…