- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
TEMİZLİK YAPIP YORMA KENDİNİ UZAN DİNLEN KİTAP OKU MÜZİK DİNLE ....Klinikte bi sorun varmis beklicem yarin sabah kan vercem cünkü adetime alti gün var daha idrae testinde cikmaz ama adet olcak gibi sancim var geceden beri Bilmiyorum beklicem test yapmakta istemiyom zaten kendimi temizlige vericem sinirden heralde
allah yardımcısı olsun arkadaşının o hayat mücadelesi veriyor işi çok zor bizden daha zor ....Ne yapacaksın negatif olursa ki inşallah olmaz ama bundada bir hayır vardır diyeceksin Allah a teslim olmalıyız arkadaşlar ben sunu anladım ki ne yaparsak yapalım Allah razı olmadığı müddetçe olmuyor bu kimsenin elinde değil üzülmeyeceksin kuzum vardır bi hayır diyecek eşine sarılıp gerekirse tekrar deneyeceksin yıkılmak yok dünyanın sonu da değil evet bende çok istiyorum rüyalarımda görüyorum konuşamıyorum bazen ağlamaktan ama ne yapalım olmazsa Rabbim vermezse yanımızdaki eşimize ailemize sarılıp mutlu olmaya çalışacağız bak bir örnek vereyim sana bi ark var 10 küsür yıldır evli deli gibi istiyor anne olmayı ama olamaz olursa ölür kanser çünkü midesinin 4 te 3 ü yok vücudunda dünya kadar ameliyat izi var sürekli rahatsızlanıyor doktor kesinlikle hamile kalma diye uyarıyor çünkü hamile kalırsa hiçbir tedavi uygulanamayacak ağrıları acıları hastalığı artacak ve sonu çok kötü ama öyle bir hayat aşığı ki kahkaları yeri göğü inletiyor öyle bir sarılıyorki hayata...Allah herşeyin hayırlısını versin
anladım hayırlı olsun tedavin sonuda güzel olsun ....doktor kontrolum dundu benim dun baslatti klomen kullaniyorum gunde 3 tane dozunu artirdik yumurtaliklarim iyi gozukuyordu birde doktorum igneli ilaclari kullanmiyormus anlicaniz klomenle basladik bakalim
Aslinda haklisin hayatta neler var ne dertler var ama bazen kendimi unutup kocam icin üzülüyorum cok iyi bir es harika bir baba olcak cok seviyo cocuklari allahim diyorum ne olu babaligi tattir onaNe yapacaksın negatif olursa ki inşallah olmaz ama bundada bir hayır vardır diyeceksin Allah a teslim olmalıyız arkadaşlar ben sunu anladım ki ne yaparsak yapalım Allah razı olmadığı müddetçe olmuyor bu kimsenin elinde değil üzülmeyeceksin kuzum vardır bi hayır diyecek eşine sarılıp gerekirse tekrar deneyeceksin yıkılmak yok dünyanın sonu da değil evet bende çok istiyorum rüyalarımda görüyorum konuşamıyorum bazen ağlamaktan ama ne yapalım olmazsa Rabbim vermezse yanımızdaki eşimize ailemize sarılıp mutlu olmaya çalışacağız bak bir örnek vereyim sana bi ark var 10 küsür yıldır evli deli gibi istiyor anne olmayı ama olamaz olursa ölür kanser çünkü midesinin 4 te 3 ü yok vücudunda dünya kadar ameliyat izi var sürekli rahatsızlanıyor doktor kesinlikle hamile kalma diye uyarıyor çünkü hamile kalırsa hiçbir tedavi uygulanamayacak ağrıları acıları hastalığı artacak ve sonu çok kötü ama öyle bir hayat aşığı ki kahkaları yeri göğü inletiyor öyle bir sarılıyorki hayata...Allah herşeyin hayırlısını versin
Temizlik yapip hirsimi aliyom esyalardan rahatliyorum yoksa ben yine mendil elimde aglama modundayimmmmmTEMİZLİK YAPIP YORMA KENDİNİ UZAN DİNLEN KİTAP OKU MÜZİK DİNLE ....
allah yardımcısı olsun arkadaşının o hayat mücadelesi veriyor işi çok zor bizden daha zor ....
ilk aşılamam bu bir aşılama daha yaparım sonrasını bilmiyorum 3 tüp bebek tedavisi gördüm aşılamadn daha zor bir süreç embriyo döllenmesi ilerlemesi kalitesi 5 güne gidip transferi yorucu
ağlyarak olmaz kuzum tmam üzülmekte haklısın ama bu dönemde olmasın bebekte etkilenir stres tutunmasını engeller kuzum yürüyüş yap mağaza gez yemek yap dinlen ama ağlayıp yorma kendiniTemizlik yapip hirsimi aliyom esyalardan rahatliyorum yoksa ben yine mendil elimde aglama modundayimmmmm
Saol canim isallah tutunmustur ne diyim güzel yüreginle hissedip yazdigin gibi olur sadece benim bugün modum düsük gecer gecer tekrar tesekkürler güzel kalpli arkadasimağlyarak olmaz kuzum tmam üzülmekte haklısın ama bu dönemde olmasın bebekte etkilenir stres tutunmasını engeller kuzum yürüyüş yap mağaza gez yemek yap dinlen ama ağlayıp yorma kendini
MESLEKTAŞ OLACAĞIZ YANİ :) MEŞAKATLİ ZORLU BİR SÜREÇ ALLAH KOLALYIK VERSİN.çalışamıyorum ama mali müşavirlik sınvına hazırlanıyorum canım .... inşallah olmazsa çok büyük bir hayal kırıklığı olacak bence eşimde kendimizi nasıl toparlayacağız bilmiyorum negatif olursa ..... allah bağışlasın .. ne heyecanlıdır şimdi oğlun okulun ilk günleri
Kizlaaar merhaba nasilsiniz napiyosunuz . Bu ay asilama olacagimmmm ilac icmeye basladim dua edin banada ne olacak nasil olacak dusunup duruyorum ama kendime soz verdim bu ay pozitif olucam
modunun düşük olması o kadar normal ki bir tarafımız çok umutlu diğer tarafımız çok umutsuz herşeyin cvbıda minik bir testteSaol canim isallah tutunmustur ne diyim güzel yüreginle hissedip yazdigin gibi olur sadece benim bugün modum düsük gecer gecer tekrar tesekkürler güzel kalpli arkadasim
müşavirmisinMESLEKTAŞ OLACAĞIZ YANİ :) MEŞAKATLİ ZORLU BİR SÜREÇ ALLAH KOLALYIK VERSİN.
İNŞ HEM BEBİŞ HEMDE STAJ SINIVAINDA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN
Sende mükemmel bir anne olacaksın inşallah canım bende eşime kendimden daha çok üzülüyorum benim babam yok yani varda yok onunsa ailesi küçük yasta kaybetmiş aile nedir hiç bilmeden büyümüş bi basına şimdi o kadar çok istiyorki hayırlısıyla baba olmayı tam bir aile olmayı 20 yıldan sonra sigarayı bile bıraktı sırf çocuk için bi görsen ağzı hep yara attı yemek bile yiyemiyor canı acıyor çareyi uyumakta buluyor geçen gece o uyurken sevdim yüzünü saçlarını dedim Allahım benim için değilse bile eşimin güzel yüreği hatırına sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim bu başka bişey kuzum çaresizliği hissettim iliklerime kadar geçen eşim sıkıntım devam ediyorsa boşan benden dedi düşünebiliyormusun.iş yerindeyim şuan hem sana yazıyorum hem ağlıyorumAslinda haklisin hayatta neler var ne dertler var ama bazen kendimi unutup kocam icin üzülüyorum cok iyi bir es harika bir baba olcak cok seviyo cocuklari allahim diyorum ne olu babaligi tattir ona
Tuttum tuttum ama iste yüregimi okudun döktün yazdin aglamicam demistim ama tutamicam artik aslinda biz dünyanin en sabirli anneleriyiz cocuklarimizi kalbimizde büyütüyoruz dokunmadan görmeden hasretle üzülme lütfen olurmu yanliz deilsin hepimiz ayni duygular icindeyiz canim benim...allahhhim sesimizi duysun yüregmizi görsün inan ellerimi actigimda herkese dua ediyom cünkü ne hissettigmi en cok anlayanlar sizsiniz biriniz suraya hamileyim yazsa iste oldu diye umutlanip mutlu oluyorum aglama olurmu calisiyosun kiyamam ya allahim sana hepinize hayirli evlatlar nasip etsinSende mükemmel bir anne olacaksın inşallah canım bende eşime kendimden daha çok üzülüyorum benim babam yok yani varda yok onunsa ailesi küçük yasta kaybetmiş aile nedir hiç bilmeden büyümüş bi basına şimdi o kadar çok istiyorki hayırlısıyla baba olmayı tam bir aile olmayı 20 yıldan sonra sigarayı bile bıraktı sırf çocuk için bi görsen ağzı hep yara attı yemek bile yiyemiyor canı acıyor çareyi uyumakta buluyor geçen gece o uyurken sevdim yüzünü saçlarını dedim Allahım benim için değilse bile eşimin güzel yüreği hatırına sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim bu başka bişey kuzum çaresizliği hissettim iliklerime kadar geçen eşim sıkıntım devam ediyorsa boşan benden dedi düşünebiliyormusun.iş yerindeyim şuan hem sana yazıyorum hem ağlıyorum
Hepimiz eşlerimize üzülüyoruz sanırım benim eşimden de çok iyi bir baba olurdu .. ben de boşan benden demeyi çok düşündüm ama diyemezdim çok seviyorum eşimi onsuz nefes alamam benSende mükemmel bir anne olacaksın inşallah canım bende eşime kendimden daha çok üzülüyorum benim babam yok yani varda yok onunsa ailesi küçük yasta kaybetmiş aile nedir hiç bilmeden büyümüş bi basına şimdi o kadar çok istiyorki hayırlısıyla baba olmayı tam bir aile olmayı 20 yıldan sonra sigarayı bile bıraktı sırf çocuk için bi görsen ağzı hep yara attı yemek bile yiyemiyor canı acıyor çareyi uyumakta buluyor geçen gece o uyurken sevdim yüzünü saçlarını dedim Allahım benim için değilse bile eşimin güzel yüreği hatırına sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim bu başka bişey kuzum çaresizliği hissettim iliklerime kadar geçen eşim sıkıntım devam ediyorsa boşan benden dedi düşünebiliyormusun.iş yerindeyim şuan hem sana yazıyorum hem ağlıyorum
Rabbim hepimize sabır versinTuttum tuttum ama iste yüregimi okudun döktün yazdin aglamicam demistim ama tutamicam artik aslinda biz dünyanin en sabirli anneleriyiz cocuklarimizi kalbimizde büyütüyoruz dokunmadan görmeden hasretle üzülme lütfen olurmu yanliz deilsin hepimiz ayni duygular icindeyiz canim benim...allahhhim sesimizi duysun yüregmizi görsün inan ellerimi actigimda herkese dua ediyom cünkü ne hissettigmi en cok anlayanlar sizsiniz biriniz suraya hamileyim yazsa iste oldu diye umutlanip mutlu oluyorum aglama olurmu calisiyosun kiyamam ya allahim sana hepinize hayirli evlatlar nasip etsin
Amenna rabbim ne eylerse ne yazarsa güzeldir ama iste insaniz sabirsisiz ve etrafimiz kötü kalpli insanlarla dolu sen unutsan onlar hatirlatmak icin eksigni her yolu deniyolar ama biliyorumki o kötü kalpler muhakkak kinadigni yasar ve kaderimiz sinavimiz bu ben aglasamda sizlasamda inaniyorum inancimi menapoza girene kadarda yitirmicem ruhudeli denetim twetty mihrace diger arkadaslar bugün biraz modum düsük tü sizi üdüysem kusuruma bakmayin olurmu canlarim güzel kalpli arkadaslarimHepimiz eşlerimize üzülüyoruz sanırım benim eşimden de çok iyi bir baba olurdu .. ben de boşan benden demeyi çok düşündüm ama diyemezdim çok seviyorum eşimi onsuz nefes alamam ben
Rabbim hepimize sabır versinbizim sınavımız da buymuş keşke yapabileceğimiz bir şey olsa
Insan yadirgadigini yaşamadan ölmezmiş derler bir tanıdık var benin kardeşim spastik engelli anneme demişti ki sen hiç dışarı çıkmaz mısın annem çok içerledi.. aynı kişiler ben pgt yaptiracaktim ilk tüp bebeğe başlama nedenim buydu çok farklı düşünceler oluştu o kişilerde anlamadılar oğlunun çocuğu oldu dünyada 10 kişide ya var ya yok bir hastalık ile mücadele bebek nefes alamıyor başını kaldıramıyor istemezdik böyle olmasını ama onlarında sınavı varmış dili biraz tutmak gerekli şimdi 2.ci çocuğu yapmak için Genetik ayrıştırma yapmayı düşünüyorlar... kısaca allaha havale et insanlar başlarında olmayan sorunu kolay sanıyorlar düşünmeden kimisi art niyet ile konuşuyor ... duymamak zor olsada öyle yapmak gerekiyorAmenna rabbim ne eylerse ne yazarsa güzeldir ama iste insaniz sabirsisiz ve etrafimiz kötü kalpli insanlarla dolu sen unutsan onlar hatirlatmak icin eksigni her yolu deniyolar ama biliyorumki o kötü kalpler muhakkak kinadigni yasar ve kaderimiz sinavimiz bu ben aglasamda sizlasamda inaniyorum inancimi menapoza girene kadarda yitirmicem ruhudeli denetim twetty mihrace diger arkadaslar bugün biraz modum düsük tü sizi üdüysem kusuruma bakmayin olurmu canlarim güzel kalpli arkadaslarim
Allah anneni kardesinin basindan eksik etmesin asil anne onlar dünyanin en zor sinavini onlar yasiyo allahim annene güc versin sanada hayirli bir evlat o insanlarada sabir versin kimse kötü kalbinin cezasini evladiyla cekmesin canim benimInsan yadirgadigini yaşamadan ölmezmiş derler bir tanıdık var benin kardeşim spastik engelli anneme demişti ki sen hiç dışarı çıkmaz mısın annem çok içerledi.. aynı kişiler ben pgt yaptiracaktim ilk tüp bebeğe başlama nedenim buydu çok farklı düşünceler oluştu o kişilerde anlamadılar oğlunun çocuğu oldu dünyada 10 kişide ya var ya yok bir hastalık ile mücadele bebek nefes alamıyor başını kaldıramıyor istemezdik böyle olmasını ama onlarında sınavı varmış dili biraz tutmak gerekli şimdi 2.ci çocuğu yapmak için Genetik ayrıştırma yapmayı düşünüyorlar... kısaca allaha havale et insanlar başlarında olmayan sorunu kolay sanıyorlar düşünmeden kimisi art niyet ile konuşuyor ... duymamak zor olsada öyle yapmak gerekiyor
Eşinizi takdir ettim.Sende mükemmel bir anne olacaksın inşallah canım bende eşime kendimden daha çok üzülüyorum benim babam yok yani varda yok onunsa ailesi küçük yasta kaybetmiş aile nedir hiç bilmeden büyümüş bi basına şimdi o kadar çok istiyorki hayırlısıyla baba olmayı tam bir aile olmayı 20 yıldan sonra sigarayı bile bıraktı sırf çocuk için bi görsen ağzı hep yara attı yemek bile yiyemiyor canı acıyor çareyi uyumakta buluyor geçen gece o uyurken sevdim yüzünü saçlarını dedim Allahım benim için değilse bile eşimin güzel yüreği hatırına sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim bu başka bişey kuzum çaresizliği hissettim iliklerime kadar geçen eşim sıkıntım devam ediyorsa boşan benden dedi düşünebiliyormusun.iş yerindeyim şuan hem sana yazıyorum hem ağlıyorum
Amin canım aminnnn Rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin içindede bizlere.Bende umutlanıyorum biri pozitif desin diye bekliyorum o yüzden açtım bu konuyuda aslında,hemde birbirimize destek olalım diye buraya yazan herkesi o kadar iyi anlıyorum ki...kimisine bakıyorum haset etmiyorum kıskanmıyorum asla yanlış anlaşılmasın diyorlar ki bu ay korunmayı bıraktım bebek düşünüyorum 1 ay sonra görüyorum hamileyim diyorlar demekki diyorum biz Rabbimin sabrını sınadığı kullarındanız vardır bi hayrı bizim görmediğimiz diyorum.hayırlısı olsun cümlemiz içinTuttum tuttum ama iste yüregimi okudun döktün yazdin aglamicam demistim ama tutamicam artik aslinda biz dünyanin en sabirli anneleriyiz cocuklarimizi kalbimizde büyütüyoruz dokunmadan görmeden hasretle üzülme lütfen olurmu yanliz deilsin hepimiz ayni duygular icindeyiz canim benim...allahhhim sesimizi duysun yüregmizi görsün inan ellerimi actigimda herkese dua ediyom cünkü ne hissettigmi en cok anlayanlar sizsiniz biriniz suraya hamileyim yazsa iste oldu diye umutlanip mutlu oluyorum aglama olurmu calisiyosun kiyamam ya allahim sana hepinize hayirli evlatlar nasip etsin
Amin kuzum aminnnnn dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim içindede bize inşallahEşinizi takdir ettim.
Bu ugurda bi çabası var en azından,
Sigaradan bile vazgectiyse,
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Doktor birak dedimi canim kan testi yapmicanmiBen bugün baska marka test yaptım negatif.
Olsa en azından silik bi çizgi çıkadı diye düşünüyorum.
Zaten 15 günüde gecti asılamada.
Progestanı bıraktım,Bugün yarın adet olurum.
İnşallah sizden güzel haberler gelir,
Ben biraz ara vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?