Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TEMİZLİK YAPIP YORMA KENDİNİ UZAN DİNLEN KİTAP OKU MÜZİK DİNLE ....

allah yardımcısı olsun arkadaşının o hayat mücadelesi veriyor işi çok zor bizden daha zor ....
ilk aşılamam bu bir aşılama daha yaparım sonrasını bilmiyorum 3 tüp bebek tedavisi gördüm aşılamadn daha zor bir süreç embriyo döllenmesi ilerlemesi kalitesi 5 güne gidip transferi yorucu

doktor kontrolum dundu benim dun baslatti klomen kullaniyorum gunde 3 tane dozunu artirdik yumurtaliklarim iyi gozukuyordu birde doktorum igneli ilaclari kullanmiyormus anlicaniz klomenle basladik bakalim
anladım hayırlı olsun tedavin sonuda güzel olsun ....

Aslinda haklisin hayatta neler var ne dertler var ama bazen kendimi unutup kocam icin üzülüyorum cok iyi bir es harika bir baba olcak cok seviyo cocuklari allahim diyorum ne olu babaligi tattir ona

Temizlik yapip hirsimi aliyom esyalardan rahatliyorum yoksa ben yine mendil elimde aglama modundayimmmmm

Temizlik yapip hirsimi aliyom esyalardan rahatliyorum yoksa ben yine mendil elimde aglama modundayimmmmm
ağlyarak olmaz kuzum tmam üzülmekte haklısın ama bu dönemde olmasın bebekte etkilenir stres tutunmasını engeller kuzum yürüyüş yap mağaza gez yemek yap dinlen ama ağlayıp yorma kendini

ağlyarak olmaz kuzum tmam üzülmekte haklısın ama bu dönemde olmasın bebekte etkilenir stres tutunmasını engeller kuzum yürüyüş yap mağaza gez yemek yap dinlen ama ağlayıp yorma kendini
Saol canim isallah tutunmustur ne diyim güzel yüreginle hissedip yazdigin gibi olur sadece benim bugün modum düsük gecer gecer tekrar tesekkürler güzel kalpli arkadasim

MESLEKTAŞ OLACAĞIZ YANİ :) MEŞAKATLİ ZORLU BİR SÜREÇ ALLAH KOLALYIK VERSİN.
İNŞ HEM BEBİŞ HEMDE STAJ SINIVAINDA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN

Kizlaaar merhaba nasilsiniz napiyosunuz . Bu ay asilama olacagimmmm ilac icmeye basladim dua edin banada ne olacak nasil olacak dusunup duruyorum ama kendime soz verdim bu ay pozitif olucam

AŞILAMA KOLAY BİR YÖNTEM AMA İŞTE BEKLEMESİ FALAN STRESLİ İNŞ. HAYIRLI HABERL OLUR BENDE BU AY AŞILAMA YAPTIRDIM SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA KENDİ TECRÜBELERİMDEN PAYLAŞABİLİRM

Saol canim isallah tutunmustur ne diyim güzel yüreginle hissedip yazdigin gibi olur sadece benim bugün modum düsük gecer gecer tekrar tesekkürler güzel kalpli arkadasim
modunun düşük olması o kadar normal ki bir tarafımız çok umutlu diğer tarafımız çok umutsuz herşeyin cvbıda minik bir testte
MESLEKTAŞ OLACAĞIZ YANİ :) MEŞAKATLİ ZORLU BİR SÜREÇ ALLAH KOLALYIK VERSİN.
İNŞ HEM BEBİŞ HEMDE STAJ SINIVAINDA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN
müşavirmisin
sen zayıflama gruplarına hiç yazdın mı takım 14e bir an çağrışım yaptı ... amin inşallah sınav çok zorlaştı kafamıda toparlayamıyorum son hakkım dosyamda

Aslinda haklisin hayatta neler var ne dertler var ama bazen kendimi unutup kocam icin üzülüyorum cok iyi bir es harika bir baba olcak cok seviyo cocuklari allahim diyorum ne olu babaligi tattir ona
Sende mükemmel bir anne olacaksın inşallah canım bende eşime kendimden daha çok üzülüyorum benim babam yok yani varda yok onunsa ailesi küçük yasta kaybetmiş aile nedir hiç bilmeden büyümüş bi basına şimdi o kadar çok istiyorki hayırlısıyla baba olmayı tam bir aile olmayı 20 yıldan sonra sigarayı bile bıraktı sırf çocuk için bi görsen ağzı hep yara attı yemek bile yiyemiyor canı acıyor çareyi uyumakta buluyor geçen gece o uyurken sevdim yüzünü saçlarını dedim Allahım benim için değilse bile eşimin güzel yüreği hatırına sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim bu başka bişey kuzum çaresizliği hissettim iliklerime kadar geçen eşim sıkıntım devam ediyorsa boşan benden dedi düşünebiliyormusun.iş yerindeyim şuan hem sana yazıyorum hem ağlıyorum

Tuttum tuttum ama iste yüregimi okudun döktün yazdin aglamicam demistim ama tutamicam artik aslinda biz dünyanin en sabirli anneleriyiz cocuklarimizi kalbimizde büyütüyoruz dokunmadan görmeden hasretle üzülme lütfen olurmu yanliz deilsin hepimiz ayni duygular icindeyiz canim benim...allahhhim sesimizi duysun yüregmizi görsün inan ellerimi actigimda herkese dua ediyom cünkü ne hissettigmi en cok anlayanlar sizsiniz biriniz suraya hamileyim yazsa iste oldu diye umutlanip mutlu oluyorum aglama olurmu calisiyosun kiyamam ya allahim sana hepinize hayirli evlatlar nasip etsin

Hepimiz eşlerimize üzülüyoruz sanırım benim eşimden de çok iyi bir baba olurdu .. ben de boşan benden demeyi çok düşündüm ama diyemezdim çok seviyorum eşimi onsuz nefes alamam ben

Rabbim hepimize sabır versin bizim sınavımız da buymuş keşke yapabileceğimiz bir şey olsa

Amenna rabbim ne eylerse ne yazarsa güzeldir ama iste insaniz sabirsisiz ve etrafimiz kötü kalpli insanlarla dolu sen unutsan onlar hatirlatmak icin eksigni her yolu deniyolar ama biliyorumki o kötü kalpler muhakkak kinadigni yasar ve kaderimiz sinavimiz bu ben aglasamda sizlasamda inaniyorum inancimi menapoza girene kadarda yitirmicem ruhudeli denetim twetty mihrace diger arkadaslar bugün biraz modum düsük tü sizi üdüysem kusuruma bakmayin olurmu canlarim güzel kalpli arkadaslarim

Insan yadirgadigini yaşamadan ölmezmiş derler bir tanıdık var benin kardeşim spastik engelli anneme demişti ki sen hiç dışarı çıkmaz mısın annem çok içerledi.. aynı kişiler ben pgt yaptiracaktim ilk tüp bebeğe başlama nedenim buydu çok farklı düşünceler oluştu o kişilerde anlamadılar oğlunun çocuğu oldu dünyada 10 kişide ya var ya yok bir hastalık ile mücadele bebek nefes alamıyor başını kaldıramıyor istemezdik böyle olmasını ama onlarında sınavı varmış dili biraz tutmak gerekli şimdi 2.ci çocuğu yapmak için Genetik ayrıştırma yapmayı düşünüyorlar... kısaca allaha havale et insanlar başlarında olmayan sorunu kolay sanıyorlar düşünmeden kimisi art niyet ile konuşuyor ... duymamak zor olsada öyle yapmak gerekiyor

Allah anneni kardesinin basindan eksik etmesin asil anne onlar dünyanin en zor sinavini onlar yasiyo allahim annene güc versin sanada hayirli bir evlat o insanlarada sabir versin kimse kötü kalbinin cezasini evladiyla cekmesin canim benim

Ben bugün baska marka test yaptım negatif.
Olsa en azından silik bi çizgi çıkadı diye düşünüyorum.
Zaten 15 günüde gecti asılamada.
Progestanı bıraktım,Bugün yarın adet olurum.
İnşallah sizden güzel haberler gelir,
Ben biraz ara vericem.

Eşinizi takdir ettim.
Bu ugurda bi çabası var en azından,
Sigaradan bile vazgectiyse,
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Amin canım aminnnn Rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin içindede bizlere.Bende umutlanıyorum biri pozitif desin diye bekliyorum o yüzden açtım bu konuyuda aslında,hemde birbirimize destek olalım diye buraya yazan herkesi o kadar iyi anlıyorum ki...kimisine bakıyorum haset etmiyorum kıskanmıyorum asla yanlış anlaşılmasın diyorlar ki bu ay korunmayı bıraktım bebek düşünüyorum 1 ay sonra görüyorum hamileyim diyorlar demekki diyorum biz Rabbimin sabrını sınadığı kullarındanız vardır bi hayrı bizim görmediğimiz diyorum.hayırlısı olsun cümlemiz için

Doktor birak dedimi canim kan testi yapmicanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…