- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
çok yoğunum ben ya arada girip okuyorum özledim siziGünaydın güzellerım nasılsınız ...?Ruhudeli hakkında hayırlısı bebegım dualarım sızlerle hep NasilYarDiyeyim canım sen ne durumdasın varmı bı gelişme haber hayırlısıyla @Asksevgihuzur bebısım yıne yoksun nerlerdesın seker kız SchonerDuft sen nasılsın canımıniçi
Şimdi hemşiremi aradım bugünü de atlat yarın tahlil yapalım dedi Rabbim hayırlısını versinonu pek bilmiyorum sen kan ver niye korkuyorsun varsa sevineceksin yoksa doktora gidersin belki kist vardır belki üşüttün tedbirini alırsın tedavi olcaksın sonuçta onu ertelememiş olursun
Kıyamam allah kolaylık versın canım benim ben adet takıbını bıraktım persembe randevum var ve ilaclar baslancak hayırlısıyla cok heycanlıyım zaten ultrason yapılcak içimde ne var ne yok görür benım bu ay hamılelık le ilgıli hiç beklentım yok zatennnn ohhhh test yokkk negatıf yok tuhaf bı delilik bı huzur var bendeçok yoğunum ben ya arada girip okuyorum özledim sizisen ne zaman adet olcan gelişme var mı sende
Hayırlısı canım içini ferah tut allahım ne nasıb ettıyse o :)Şimdi hemşiremi aradım bugünü de atlat yarın tahlil yapalım dedi Rabbim hayırlısını versin
niye bugünü de atlat dedi saat geçti diye mi ?Şimdi hemşiremi aradım bugünü de atlat yarın tahlil yapalım dedi Rabbim hayırlısını versin
allah daim etsin bu huzuru kuzumKıyamam allah kolaylık versın canım benim ben adet takıbını bıraktım persembe randevum var ve ilaclar baslancak hayırlısıyla cok heycanlıyım zaten ultrason yapılcak içimde ne var ne yok görür benım bu ay hamılelık le ilgıli hiç beklentım yok zatennnn ohhhh test yokkk negatıf yok tuhaf bı delilik bı huzur var bende
Yok ondan değil bazen nadirde olsa böyle gecikmem oluyor yine strese girdiysen ondan olabilir diye birde bende kist falan yoktu çok şükür 2 hafta önce muayene oldum kuzum birde tüpe gidicem diye çok dikkat ettim kendime üşütmemek içinniye bugünü de atlat dedi saat geçti diye mi ?
Yok ondan değil bazen nadirde olsa böyle gecikmem oluyor yine strese girdiysen ondan olabilir diye birde bende kist falan yoktu çok şükür 2 hafta önce muayene oldum kuzum birde tüpe gidicem diye çok dikkat ettim kendime üşütmemek içinniye bugünü de atlat dedi saat geçti diye mi ?
Aynen canım ya ama saglıklı beslenıyom bol su içiyom Kendımı bıraz dınlendırıyom aslında beyın olarak cünkü önümde yogun bı tedavı gündemi var hayırlısıyla sımdılık tadını cıkarıyom dıyelım:)allah daim etsin bu huzuru kuzum
tedavi olmadı mı az bir huzur yaşıyor insan
Günaydın canimm iyi diyelim iyi olsun dün çok fenaydim besinsizlikten başım dönüyordu. Böyle giderse bı sure hastanede yatcam galiba. Evde bana yemek yapan kimse yok. Bulantidan mutfağa da giremiyorum. Annem 17 saat mesafeden gelicek yarın ama daha gelmeden gitmenin yollarını yapiyo. Kocisim de biraz tembel ev işlerini yapıyor ama boslamaya basladi. Yemek yapamiyo zaten. Öyle işte...Günaydın güzellerım nasılsınız ...?Ruhudeli hakkında hayırlısı bebegım dualarım sızlerle hep NasilYarDiyeyim canım sen ne durumdasın varmı bı gelişme haber hayırlısıyla @Asksevgihuzur bebısım yıne yoksun nerlerdesın seker kız SchonerDuft sen nasılsın canımıniçi
Ahhhh canımıniçi ya yakın olsan valla hergün gelir sana yemek getırırdim bakardım eğer ıyı olcaksan hastane sana ıyı gelcekse kal canım benim en güvenlı yerde olcan .... bısey dıyımmı ben bu hayatta ögrendığım teksey kendı tırnagın varsa basını kasıyosun yoksa kımse sana selam bıle vermıyo uzaktan tavsıye ve telkın yaptıkları bu ne dostluk ne akrabalık kalmamış cokta aramıyom artık zatenGünaydın canimm iyi diyelim iyi olsun dün çok fenaydim besinsizlikten başım dönüyordu. Böyle giderse bı sure hastanede yatcam galiba. Evde bana yemek yapan kimse yok. Bulantidan mutfağa da giremiyorum. Annem 17 saat mesafeden gelicek yarın ama daha gelmeden gitmenin yollarını yapiyo. Kocisim de biraz tembel ev işlerini yapıyor ama boslamaya basladi. Yemek yapamiyo zaten. Öyle işte...
Bizimkiler iyidir aslında ama memleketten cook uzaktayim. Evde çocuk gibi bakım bekleyen babam var anneme de hak veriyorum ama işte aliniyorum. Maksimum bir hafta kalacak. İş yerinden ayrı sıkıştırıyorlar ne zaman geleceksin taa en başında demiştim iki ay unutun beni diye...Ahhhh canımıniçi ya yakın olsan valla hergün gelir sana yemek getırırdim bakardım eğer ıyı olcaksan hastane sana ıyı gelcekse kal canım benim en güvenlı yerde olcan .... bısey dıyımmı ben bu hayatta ögrendığım teksey kendı tırnagın varsa basını kasıyosun yoksa kımse sana selam bıle vermıyo uzaktan tavsıye ve telkın yaptıkları bu ne dostluk ne akrabalık kalmamış cokta aramıyom artık zaten
Aynen öyle bebem ben tüp bebekle alakalı bir konuya yazdım neredeyse kimse cvp vermedi ama burada herkes birbirine destek olmaya çalışıyor herkes bilgisini tecrübesini paylaşıyor inanın her namazda geçiriyorum adınızı Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende hepinizi seviyorum iyiki açmışım bu konuyu ve iyiki tanımışım sizleri Rabbim bebişlerimizin mutluluğunu paylaşmayı da nasip etsin bizlereKızlar ben hersabah uyandığımda ilk işim bu sayfaya bakmak aşılama ile ilgıli bi başlık altındayız benim asılama serğvenim bıttı ama burda sızınle konusmak iyi geliyo bana coğu arkadasımız gıttı ama benım gıdesım gelmiyo tüp yaptıranlarlada iletişime gectım ama burda bazı arkadaslar var onlarla konuşmak bana iyi geliyo asılamanın bana en ıyı getırısı burda kazandıgım dıstluklar oldu hepinizi cok seviyorum arkadaslar iyki tanımısım sizi:)
Günde 3-4 kuru kayısı ye totoyu sağlama al kabız olma şimdiden başla yemeyeKızlar ben hersabah uyandığımda ilk işim bu sayfaya bakmak aşılama ile ilgıli bi başlık altındayız benim asılama serğvenim bıttı ama burda sızınle konusmak iyi geliyo bana coğu arkadasımız gıttı ama benım gıdesım gelmiyo tüp yaptıranlarlada iletişime gectım ama burda bazı arkadaslar var onlarla konuşmak bana iyi geliyo asılamanın bana en ıyı getırısı burda kazandıgım dıstluklar oldu hepinizi cok seviyorum arkadaslar iyki tanımısım sizi:)
acile gidip kan verseydin kist yok diyorsan lekeler varsa zaman kaybetmemek gerekli beni biliyorsunYok ondan değil bazen nadirde olsa böyle gecikmem oluyor yine strese girdiysen ondan olabilir diye birde bende kist falan yoktu çok şükür 2 hafta önce muayene oldum kuzum birde tüpe gidicem diye çok dikkat ettim kendime üşütmemek için
ya gözünde büyütme sakın tedaaviyi aşılama kadar kolay geçecek inan buna stres en büyük düşmanı doğurganlığın unutmaAynen canım ya ama saglıklı beslenıyom bol su içiyom Kendımı bıraz dınlendırıyom aslında beyın olarak cünkü önümde yogun bı tedavı gündemi var hayırlısıyla sımdılık tadını cıkarıyom dıyelım:)
Ahhhh bebeğim ben mutfak canavarıyım ve herkese götürüyom marketler var burda türk calısanları var onlara kaplara koyup götürüyom hepsıde cok sevıyo benı kliniktekilwre her gıttıgımde bişeyler götürüyom benımde tek mutluluğum yemek yapmak herkes yesın istiyorum keske olsaydı dıyom ya sanada gözüm gıbı bakardım hıcbısey yapamasam bı kap yemek getırırdım üst komsum hamıle ona ne pişirsem götürüyom kadın türk yüzüme bakmıyo bazen dıyom kı sen numune kalmısın kızım bırak yapma ama sonrada dıyomkı allahım görüyo bırak konusmasın selam vermesın sen dığru bıldıgnı yap tuhaf insanlarla dolu etrafım anlıcagınBizimkiler iyidir aslında ama memleketten cook uzaktayim. Evde çocuk gibi bakım bekleyen babam var anneme de hak veriyorum ama işte aliniyorum. Maksimum bir hafta kalacak. İş yerinden ayrı sıkıştırıyorlar ne zaman geleceksin taa en başında demiştim iki ay unutun beni diye...
Valla öyle maalesef insanoğlu tek başına öyle doğduk öyle gircez mezara. Sağol canım benim senin yemeklerin de pek güzeldir şimdi
ev işleri erkekleri korkutuyor niyeyseGünaydın canimm iyi diyelim iyi olsun dün çok fenaydim besinsizlikten başım dönüyordu. Böyle giderse bı sure hastanede yatcam galiba. Evde bana yemek yapan kimse yok. Bulantidan mutfağa da giremiyorum. Annem 17 saat mesafeden gelicek yarın ama daha gelmeden gitmenin yollarını yapiyo. Kocisim de biraz tembel ev işlerini yapıyor ama boslamaya basladi. Yemek yapamiyo zaten. Öyle işte...
sende iyiki varsın kuzumKızlar ben hersabah uyandığımda ilk işim bu sayfaya bakmak aşılama ile ilgıli bi başlık altındayız benim asılama serğvenim bıttı ama burda sızınle konusmak iyi geliyo bana coğu arkadasımız gıttı ama benım gıdesım gelmiyo tüp yaptıranlarlada iletişime gectım ama burda bazı arkadaslar var onlarla konuşmak bana iyi geliyo asılamanın bana en ıyı getırısı burda kazandıgım dıstluklar oldu hepinizi cok seviyorum arkadaslar iyki tanımısım sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?