Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah razı olsun kuzum ...
tüp bölümünde genelde hamile kaldıktan sonra yazanı bulmak zor

Kv yok canım. Valla bizimkine de üzülüyorum her yerden kovuyorum eşimi olmayan kokular alıyor burnum. Sonra da iş koşuyorum şunu yap bunu yap. Bı de agresiflik çıktı bende... Bı köşede sinmiş bekliyo bakalım ne zaman patlayacak

sende iyiki varsın kuzum
Benden kurtuluşunuz yok zaten hamıle kalsamda hep başınıza ekşicemmm ben ablayım ona göree ablayı bırakıp gıdemezsınız:) hele sennnn oldun basımıza bılge şirin her derdımıze elinden geldığınce bı cevap bı yanıt verıyon iyki varsın iyi yüreklim:)

Sayenızde tembel oldum yataktayım daha valla cıkıp alışveriş yapmam lazım burda saat daha on ama sızde öğlen olmuştur heralde deme

yazık adama sen frenlemeye bak kendini yapmaya çalışıyor daha napsın

ablaya boynumun kıldan ince ...
her zaman kuzum benim aklına minikbir şey takılsa bile sor biliyorsam yardımcı olurum

Kaçak nerelerdesin sen bak buldum seni unuttun vallahi bizi artik

Kaçak nerelerdesin sen bak buldum seni unuttun vallahi bizi artik
Olur mu hiç kuzum sende benim aklımdaydın valla dün bi yazayım dedim araya bişey girdi kaldım baksana Halime tüp dediler bu ay yaptıralım dedik ahanda adet görmüyorum 2 gün geçti bende ekşın bitmiyor sen nerelerdesin ne yapıyorsun

Strestendir o stres yapma kendine olur olur korkma inşallah bende aynı bildiğin yoğun tempo devam kardeşimi askere gönderdik bugün temizlik var yuvarlanıp gidiyoruz grip oldum regl oldum hepsi üst uste

Strestendir o stres yapma kendine olur olur korkma inşallah bende aynı bildiğin yoğun tempo devam kardeşimi askere gönderdik bugün temizlik var yuvarlanıp gidiyoruz grip oldum regl oldum hepsi üst uste
Ayyy Allah kavuştursun hayırlı tezkereleri olsun sende bol bol toz zencefilli ballı sıcak süt iç kuzum havalar fena

Canım benii unuttun muuuu nasılsın nasıl oldun bende çok giremiyorum vakit olmuyor özledim
unutmadım tabiki
hamişlik nasıl gidiyor kalp atışı kese göründü mü ?
iyiyim toparlandım aralık ocak gibi 2.ci şılama düşünüyorum

Ayyy Allah kavuştursun hayırlı tezkereleri olsun sende bol bol toz zencefilli ballı sıcak süt iç kuzum havalar fena
Sağol canım inşallah geçiyor artık hiç sevmiyorum böyle hepsi bir arada hep de beni bulur malesef

Kizlar size birsey sormak istiyorum gecen ay asilama denerken sadece femara kullandim ve adetin 15.günü asilama yapildi bu sefer hem femara hem puregon igne kullaniyorum acaba bu sefer daha erken gelisim olur mu yani adetin 15.gununden onceye denk gelir mi merak ediyorum yarin ilk kontrolum var adetin 7.gunundeyim simdiden sabirsizlaniyorum bakalim nolcak birde bana ozelde gorustugum bir doktor senin ve esinin tahlilleriniz normal sadece pcos görünümü var muhtemelen yumurtalarin catlatma ignesini vurur vurmaz catliyor senin 36 saat beklemeden asilama yapman gerek dedi sizce bu mumkun mu aklima takildi esimde bu kez hic perhiz yapmadan islem gunune kadar kendimiz deneyelim diyor napsam ne etsem bilemedim siz ne onerirsiniz

canım zaten sperm 72 saat yaşadığıi çin sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…