Merhaba kızlar aşılama sonrası yürümekte korkuyorum 2-3 saat avm de gezsem bişey olur mu???Ne oldu tatlom bı sıkıntınmı var
Anlıyorum seni oyle oluyor gerçekten deSağol canım insan 5gün gecikince bi umut baglıyo işte
Bende öyleyim bikiyor musun en geç perşembeye regli olmam gerekli bir hamileyim diyorum biryandan lalak nasıl kalacan diyorum allah akıl sağlığımızı korusunBen bu ay acayibim bi diyorum ki hamileyim diye dusun bi diyorum ki amann o kadar ugrastin olmadi bu ay mi olcak anlicaniz salakca bi ruh halim var evde bi tane test var adetime 12 gun kaldi 3 4 gun kala yapacagim eminim yine kocamaaaannnn tek cizgiyi gorurum artk o kadar skildim ki testten hamile kalinca bi 10 tane alip yapcam sirf o cift cizgileri gormek icin
Ben bıraktım tatlım tüpeeeee odaklıyım hıc aklıma gelmiyo bıanönce tedavım baslansın dıye gün sayıyom üç ay asıda tutmadı da şimdimi olcak dıyo içim bısver düşünme dıyoBende öyleyim bikiyor musun en geç perşembeye regli olmam gerekli bir hamileyim diyorum biryandan lalak nasıl kalacan diyorum allah akıl sağlığımızı korusun
Aa nasl anladın ki canım ??Kızlar sosyalbılımcının hesabı kapanmıs haberi olan varmı acaba yazdıkları yüzünden mi bılen varmı kızı merak ettım işallah esiyle sıkıntı yasamamıstır ya
Ban yemiştir kuzumKızlar sosyalbılımcının hesabı kapanmıs haberi olan varmı acaba yazdıkları yüzünden mi bılen varmı kızı merak ettım işallah esiyle sıkıntı yasamamıstır ya
Ya dün ben trend konularda gezınırken bısey gördüm esıme muska yapılmış dıye baslık atmış galiba sasırdım bende yazdım dün hatta esın görür felan dedım dıkkat et bugün belkı alınmıştır dıye bıseyler yazım dedım profılınde üye kaydı kapalı yazıyodu üzüldüm bıde tedırgın oldum acaba dedım esımı gördü bısrymı oldu dıyeAa nasl anladın ki canım ??
Bılmiyorum canımıniçi ya üzüldüm bıde işallahhhh esı görmemıstır bı sorun yasamamıstır bıde yasakmıs bu konuları yazmak galıba böyle konu baslıkları üzüldüm acıkcasıBan yemiştir kuzum
Eşi görmemiştir sanmıyor ban yemiştir birkaç gün o kadarBılmiyorum canımıniçi ya üzüldüm bıde işallahhhh esı görmemıstır bı sorun yasamamıstır bıde yasakmıs bu konuları yazmak galıba böyle konu baslıkları üzüldüm acıkcası
Ben cok bılmıyom yenı yenı kavradım burayı işallahhhh öyledır canımıniçiEşi görmemiştir sanmıyor ban yemiştir birkaç gün o kadar
Eşiyle ilgili konular değil de muska ile ilgili bir konu açtığı için bir süreliğine Ban yemiştir. Döner bir iki güne.Ben cok bılmıyom yenı yenı kavradım burayı işallahhhh öyledır canımıniçi
Olabilir canım hatta olur inşallahKızlar günaydın ben tüpe gidecektim ya bu ay adet olmuyorum günüm geçti iki gün 1 haftadır kaşıklarım ağrıyordu adet görecek gibi ama olmadı sadece Cumartesi çok yoruldum çok ayakta kaldım iş yerinde kasıklarım ağrıyordu biranda sol göğsümün ucuna iğne saplandı sanki sızladı o an bir kaç damla kahverengi leke geldi sonra beyaz akıntı ya döndü dün yine gün içinde bir kaç damla kahverengi leke geldi yine beyaza döndü ağrı sancı yok ara ara midem bulanıyor birde psikolojik mi bilmem karnımın sol tarafında yumru gibi bişey var sanki yani kızlar olur mu acaba Rabbim bi mucize mi verdi acaba dua edin olsun hamile oluyum yaHurihuri2013 SchonerDuft Asksevgihuzur NasilYarDiyeyim
Korkuyorum o testte hep tek çizgi gördüm yine görmekten korkuyorum bir iki günde olsa hamileymişim gibi hissetmek istiyorumOlabilir canım hatta olur inşallahama nasıl sabrediyosun test yapmadan ben cildirirdim heraldeee. Bı de lekelenmen varsa çok bekleme eğer bebiş varsa ilaç verirler sana iyi tutunsun diye.
Test yaptır canım rabbimin mucizeleri çokKızlar günaydın ben tüpe gidecektim ya bu ay adet olmuyorum günüm geçti iki gün 1 haftadır kaşıklarım ağrıyordu adet görecek gibi ama olmadı sadece Cumartesi çok yoruldum çok ayakta kaldım iş yerinde kasıklarım ağrıyordu biranda sol göğsümün ucuna iğne saplandı sanki sızladı o an bir kaç damla kahverengi leke geldi sonra beyaz akıntı ya döndü dün yine gün içinde bir kaç damla kahverengi leke geldi yine beyaza döndü ağrı sancı yok ara ara midem bulanıyor birde psikolojik mi bilmem karnımın sol tarafında yumru gibi bişey var sanki yani kızlar olur mu acaba Rabbim bi mucize mi verdi acaba dua edin olsun hamile oluyum yaHurihuri2013 SchonerDuft Asksevgihuzur NasilYarDiyeyim
Ya sabah su karbonat testi varmış yaptım dibine çöktü idrarla kan testi yaptırmayada korkuyorumTest yaptır canım rabbimin mucizeleri çok
onu pek bilmiyorum sen kan ver niye korkuyorsun varsa sevineceksin yoksa doktora gidersin belki kist vardır belki üşüttün tedbirini alırsın tedavi olcaksın sonuçta onu ertelememiş olursunYa sabah su karbonat testi varmış yaptım dibine çöktü idrarla kan testi yaptırmayada korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?