Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyleyim bikiyor musun en geç perşembeye regli olmam gerekli bir hamileyim diyorum biryandan lalak nasıl kalacan diyorum allah akıl sağlığımızı korusun

Bende öyleyim bikiyor musun en geç perşembeye regli olmam gerekli bir hamileyim diyorum biryandan lalak nasıl kalacan diyorum allah akıl sağlığımızı korusun
Ben bıraktım tatlım tüpeeeee odaklıyım hıc aklıma gelmiyo bıanönce tedavım baslansın dıye gün sayıyom üç ay asıda tutmadı da şimdimi olcak dıyo içim bısver düşünme dıyo

Kızlar sosyalbılımcının hesabı kapanmıs haberi olan varmı acaba yazdıkları yüzünden mi bılen varmı kızı merak ettım işallah esiyle sıkıntı yasamamıstır ya

Aa nasl anladın ki canım ??
Ya dün ben trend konularda gezınırken bısey gördüm esıme muska yapılmış dıye baslık atmış galiba sasırdım bende yazdım dün hatta esın görür felan dedım dıkkat et bugün belkı alınmıştır dıye bıseyler yazım dedım profılınde üye kaydı kapalı yazıyodu üzüldüm bıde tedırgın oldum acaba dedım esımı gördü bısrymı oldu dıye

Bılmiyorum canımıniçi ya üzüldüm bıde işallahhhh esı görmemıstır bı sorun yasamamıstır bıde yasakmıs bu konuları yazmak galıba böyle konu baslıkları üzüldüm acıkcası
Eşi görmemiştir sanmıyor ban yemiştir birkaç gün o kadar

Kızlar günaydın ben tüpe gidecektim ya bu ay adet olmuyorum günüm geçti iki gün 1 haftadır kaşıklarım ağrıyordu adet görecek gibi ama olmadı sadece Cumartesi çok yoruldum çok ayakta kaldım iş yerinde kasıklarım ağrıyordu biranda sol göğsümün ucuna iğne saplandı sanki sızladı o an bir kaç damla kahverengi leke geldi sonra beyaz akıntı ya döndü dün yine gün içinde bir kaç damla kahverengi leke geldi yine beyaza döndü ağrı sancı yok ara ara midem bulanıyor birde psikolojik mi bilmem karnımın sol tarafında yumru gibi bişey var sanki yani kızlar olur mu acaba Rabbim bi mucize mi verdi acaba dua edin olsun hamile oluyum ya Hurihuri2013 SchonerDuft Asksevgihuzur NasilYarDiyeyim

Olabilir canım hatta olur inşallah ama nasıl sabrediyosun test yapmadan ben cildirirdim heraldeee. Bı de lekelenmen varsa çok bekleme eğer bebiş varsa ilaç verirler sana iyi tutunsun diye.

Olabilir canım hatta olur inşallah ama nasıl sabrediyosun test yapmadan ben cildirirdim heraldeee. Bı de lekelenmen varsa çok bekleme eğer bebiş varsa ilaç verirler sana iyi tutunsun diye.
Korkuyorum o testte hep tek çizgi gördüm yine görmekten korkuyorum bir iki günde olsa hamileymişim gibi hissetmek istiyorum

Test yaptır canım rabbimin mucizeleri çok

Ya sabah su karbonat testi varmış yaptım dibine çöktü idrarla kan testi yaptırmayada korkuyorum
onu pek bilmiyorum sen kan ver niye korkuyorsun varsa sevineceksin yoksa doktora gidersin belki kist vardır belki üşüttün tedbirini alırsın tedavi olcaksın sonuçta onu ertelememiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…