Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tünaydın hatunlarrrrr yeni girebildim siteye nasılsınızzzzz umarım kırmızı kartsız ve hayırlı haberler alınan bir gün olur bugün bizlere

Ah canım etkilenme bu kadar ne gördün rüyanda hayırlara gitsin inşallah kendi kendime yetmeye çalışıyorum. İnşallah sizin hamileliginiz daha keyifli ve bulantisiz geçer
Senın bebişlerın doğmustu bırı el kadar bırı toroman bı erkek cocugıydu ben küçük olanı alıp sevıyodum ama doktorlar küveze götürmek için elimden alıyodu onu hayrolsun işallah ne dıyım cok etkılendım dün senın üzüntünden ve sana yordum rüyamı uyanınca canım etkılenme dıyosun ya burda hepimiz kardes gıbı olduk sevıncımızde üzüntümüzde bırbırımızı etkılıyo ister istemez işallah hayırlı haberler alırsın bundan sonra canımıniçi

Amin inşallah durum tam da anlattığın gibi galiba beni gormussun cidden. Bı tanesi gelişse bile diğerinden küçük olcak.
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Çok şükür hepimiz Allah inancı tam insanlarız. Bize güzelce tevekkül edip beklemek duser, teslimiyet düşer. Hamile kalmak da zorlu bir süreç sürdürmek de zorlu bir süreç. Muhtemelen doğumdan sonrası en zorlu süreç ama raziyiz değil mi

Demekkı allahım bızı cok sevıyo unutmuyo kı dert verıyo bızde onu dılımızden düşürmüyoruz allahıma bın şükür ben senın güçlü bı kadın oldugna emınım bu sürecıde sonrasınıda cok rahat atlatıcaksın işallah allahım kolaylık verecıktir sana......ahhhhhh razıyım ben dokuz ay yatsamda mıdem bulansada agrıda ceksem razıyım yeterkı rabbım ol desın canımıniçi

Ben bu ay acayibim bi diyorum ki hamileyim diye dusun bi diyorum ki amann o kadar ugrastin olmadi bu ay mi olcak anlicaniz salakca bi ruh halim var evde bi tane test var adetime 12 gun kaldi 3 4 gun kala yapacagim eminim yine kocamaaaannnn tek cizgiyi gorurum artk o kadar skildim ki testten hamile kalinca bi 10 tane alip yapcam sirf o cift cizgileri gormek icin

Olumlu düşunelim ki öyle de olsun. Ben 4-5 ay öncesine kdar kendimi çok üzüyordum aģlıyordum. Artk sabretmeyi ögrendim ve rabbim hayrli gormemis ki vermemis diyorum kendi kendime. Elbet bizim de kucaklarimiz dolacak canım. Adetini bekle bakalım. Adetine 12 gun kalmiş olsa bile degrlndirme yap firsat buldukca

valla artik gorev gibi oldugundan insani cani bile istemiyor havalarda beni bunalttigindan ruh halim dengesiz hayirlisi bakalim rabbim buyuktur bekliyecegiz mecburen ne zaman kavusacaksak

sosyalbilimci canım trend konuları gezınırken gördümki bı sayfa acmışsın esıme muska yapıldı dıye canım sen galıba enson ayrılıgnızı cok sındıremedın canım sana tavsıyem heryerde böle yazılar yazma bırı okur yada esın görür işin içinden cıkamazsın canım sana bı abla tavsıyesı

Bu tüp işlemleri sırasında kabız olmamak lazımmış sanırım ne yesek acaba bunun için SchonerDuft
Canım aşılama sonrası da kabız olmamak için sabah kahvaltıda her gün 4 5 tane kayısı ye çayla yada sıcak suyla akşamları da bir avuç kabak çekirdeği ben aşılama olduğum günden beri hiç kabız olmadım çok rahat çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…