- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Hepimiz adeti bekliyoz farkındamısın canımıniçi adet korkulu rüya olmuş bıze tövbe yarabbım tövbeiyiyim sukur abla adeti bekliyorum iste bakalim neler olucakk
Aaaaaa kırmızı kart yemeden duramıyoruz bünye o kadar alışmışkı :)Tünaydın hatunlarrrrr yeni girebildim siteye nasılsınızzzzz umarım kırmızı kartsız ve hayırlı haberler alınan bir gün olur bugün bizlere
Ah canım etkilenme bu kadar ne gördün rüyanda hayırlara gitsin inşallahNasilYarDiyeyim nasılsın tatlım rüyalarıma gırdın ya canım
Senın bebişlerın doğmustu bırı el kadar bırı toroman bı erkek cocugıydu ben küçük olanı alıp sevıyodum ama doktorlar küveze götürmek için elimden alıyodu onu hayrolsun işallah ne dıyım cok etkılendım dün senın üzüntünden ve sana yordum rüyamı uyanınca canım etkılenme dıyosun ya burda hepimiz kardes gıbı olduk sevıncımızde üzüntümüzde bırbırımızı etkılıyo ister istemez işallah hayırlı haberler alırsın bundan sonra canımıniçiAh canım etkilenme bu kadar ne gördün rüyanda hayırlara gitsin inşallahkendi kendime yetmeye çalışıyorum. İnşallah sizin hamileliginiz daha keyifli ve bulantisiz geçer
Amin inşallah durum tam da anlattığın gibi galiba beni gormussun cidden. Bı tanesi gelişse bile diğerinden küçük olcak.Senın bebişlerın doğmustu bırı el kadar bırı toroman bı erkek cocugıydu ben küçük olanı alıp sevıyodum ama doktorlar küveze götürmek için elimden alıyodu onu hayrolsun işallah ne dıyım cok etkılendım dün senın üzüntünden ve sana yordum rüyamı uyanınca canım etkılenme dıyosun ya burda hepimiz kardes gıbı olduk sevıncımızde üzüntümüzde bırbırımızı etkılıyo ister istemez işallah hayırlı haberler alırsın bundan sonra canımıniçi
Demekkı allahım bızı cok sevıyo unutmuyo kı dert verıyo bızde onu dılımızden düşürmüyoruz allahıma bın şükür ben senın güçlü bı kadın oldugna emınım bu sürecıde sonrasınıda cok rahat atlatıcaksın işallah allahım kolaylık verecıktir sana......ahhhhhh razıyım ben dokuz ay yatsamda mıdem bulansada agrıda ceksem razıyım yeterkı rabbım ol desın canımıniçiAmin inşallah durum tam da anlattığın gibi galiba beni gormussun cidden. Bı tanesi gelişse bile diğerinden küçük olcak.
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Çok şükür hepimiz Allah inancı tam insanlarız. Bize güzelce tevekkül edip beklemek duser, teslimiyet düşer. Hamile kalmak da zorlu bir süreç sürdürmek de zorlu bir süreç. Muhtemelen doğumdan sonrası en zorlu süreçama raziyiz değil mi
Olumlu düşunelim ki öyle de olsun. Ben 4-5 ay öncesine kdar kendimi çok üzüyordum aģlıyordum. Artk sabretmeyi ögrendim ve rabbim hayrli gormemis ki vermemis diyorum kendi kendime. Elbet bizim de kucaklarimiz dolacak canım. Adetini bekle bakalım. Adetine 12 gun kalmiş olsa bile degrlndirme yap firsat buldukcaBen bu ay acayibim bi diyorum ki hamileyim diye dusun bi diyorum ki amann o kadar ugrastin olmadi bu ay mi olcak anlicaniz salakca bi ruh halim var evde bi tane test var adetime 12 gun kaldi 3 4 gun kala yapacagim eminim yine kocamaaaannnn tek cizgiyi gorurum artk o kadar skildim ki testten hamile kalinca bi 10 tane alip yapcam sirf o cift cizgileri gormek icin
valla artik gorev gibi oldugundan insani cani bile istemiyor havalarda beni bunalttigindan ruh halim dengesiz hayirlisi bakalim rabbim buyuktur bekliyecegiz mecburen ne zaman kavusacaksakOlumlu düşunelim ki öyle de olsun. Ben 4-5 ay öncesine kdar kendimi çok üzüyordum aģlıyordum. Artk sabretmeyi ögrendim ve rabbim hayrli gormemis ki vermemis diyorum kendi kendime. Elbet bizim de kucaklarimiz dolacak canım. Adetini bekle bakalım. Adetine 12 gun kalmiş olsa bile degrlndirme yap firsat buldukca
pazrtesi gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ve aşılama yaptı canımYumurtlamanın üstüne kaç gün geçti canım ? Belki iğnenin etkisi gecmemis olabilir daha.
Yaa inşallah olur canım ama umudum hiç yok benim niyeyseAcaba dıyommmmmmmhıııııııı olabılırmi
Inşallah kuzum sen nasılsınhadi insallah baska biseydir
yasamaya calisiyoruz iste abla ne kdar iyi yasanirsa tabi sukurler olsunYaa inşallah olur canım ama umudum hiç yok benim niyeyse
Inşallah kuzum sen nasılsın
Ne oldu tatlom bı sıkıntınmı varyasamaya calisiyoruz iste abla ne kdar iyi yasanirsa tabi sukurler olsun
yok abla cok sukur hersey yolunda tek skintim bebekNe oldu tatlom bı sıkıntınmı var
yok abla cok sukur hersey yolunda tek skintim bebeekkkkNe oldu tatlom bı sıkıntınmı var
Hepimizde aynısı sekerım:)yok abla cok sukur hersey yolunda tek skintim bebeekkkk
Canım aşılama sonrası da kabız olmamak için sabah kahvaltıda her gün 4 5 tane kayısı ye çayla yada sıcak suyla akşamları da bir avuç kabak çekirdeği ben aşılama olduğum günden beri hiç kabız olmadım çok rahat çıkarıyorBu tüp işlemleri sırasında kabız olmamak lazımmış sanırım ne yesek acaba bunun içinSchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?